Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakos

(: bende kırmızı rengini istiyorum da , şuan yurtdışındayım bende 260 € istiyorlar kırmızı olana ..

türkiyede hiç duymadım kırmızının olduğunu o yüzden sordum,bende tam manasıyla bir nokia bağımlısıyım :D telefon gerçekten kibar ve zarif .

galiba türkiyeye dönmeden alacağım bende ;) ilerleyen günlerde batarya performansını bekliyoruz ! (:

hayırlı olsun telefonunuz,

tekrar teşekkür ettim..

ne diyelim şimdiden hayırlı olsun ozaman pili 3-4 tam şarj-deşarjdan sonra doldurup deneyeceğim, burdan paylaşırım yine.
  • Nokia çırpındıkca çırpınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyQuinn

Nokia çırpındıkca çırpınıyor.

komik çocuk...
  • iphone 4 ümü satıp bu telefondan almayı düşünüyorum. Borçlarım olduğu için satıcam iphone' u bu telefonda uygun ve güzel geldi gözüme. İphonedan sonra sıkıntı çekermiyim acaba ?
  • Evet yukarıda yazdığım gibi Vatan kampanyasından aldım. Sorusu olan varsa sorsun, cevaplayayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Evet yukarıda yazdığım gibi Vatan kampanyasından aldım. Sorusu olan varsa sorsun, cevaplayayım?

eP_362, yeni telefonun hayırlı olsun; ortalama pil süresi hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERG81

quote:

Evet yukarıda yazdığım gibi Vatan kampanyasından aldım. Sorusu olan varsa sorsun, cevaplayayım?

eP_362, yeni telefonun hayırlı olsun; ortalama pil süresi hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.

Sağolun. Daha tam şarj yapıp kullanmadım. İlerleyen zamanlarda bilgi veririm.
  • Whatsapp kapatma - bağlantı kesme :
    Arkadaşlar diğer telefonları bilemem ama bu telefon için yeni farkettim, 700 modelinde whatsapp'ın sürekli internete bağlı olmasını engelleyebiliyormuşuz.
    Bilmeyenler için yazıyorum, whatsapp'ı yükledikten sonra ana ekrana dönün, ekranın tepesinde pil ve şebeke gücünü gösteren yere parmağınızı basılı tutup aşağı çekin; çıkan pencerede internet kullanmak istediğinizde veya whatsapp'ı kullanmak istediğinizde mobil veri seçeneğine tıklayın. Kapamak içinde aynı işlemi yapın. C6-01'de bu programı kullanmadığım zamanlarda kapamak için neredeyse takla atmak zorunda kalıyordum, bu ise büyük rahatlık olmuş, sevdim bu symbian belle işini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 20 Ocak 2012; 17:31:10 >
  • arkadaş aldı oldukça hoş duruyor telefon c6 01 le takas etti
  • quote:

Whatsapp kapatma - bağlantı kesme :
    Arkadaşlar diğer telefonları bilemem ama bu telefon için yeni farkettim, 700 modelinde whatsapp'ın sürekli internete bağlı olmasını engelleyebiliyormuşuz.
    Bilmeyenler için yazıyorum, whatsapp'ı yükledikten sonra ana ekrana dönün, ekranın tepesinde pil ve şebeke gücünü gösteren yere parmağınızı basılı tutup aşağı çekin; çıkan pencerede internet kullanmak istediğinizde veya whatsapp'ı kullanmak istediğinizde mobil veri seçeneğine tıklayın. Kapamak içinde aynı işlemi yapın. C6-01'de bu programı kullanmadığım zamanlarda kapamak için neredeyse takla atmak zorunda kalıyordum, bu ise büyük rahatlık olmuş, sevdim bu symbian belle işini...

Bu şekilde kullandım ama sürekli mobil veri yok diye uyarı geldi ve bu bence şarjı epey etkiledi çünkü WhatsApp sürekli bağlanmaya çalıştı. Bu yüzden de telefon güç tüketti gibime geldi. Şimdi WhatsApp'ı sildim bakalım durum ne olacak.

Ayrıca bilgilendirme amaçlı söyleyeyim. Telefon görüntülü konuşma destekliyor. Önünde kamera olmamasından dolayı arka kamera açılıyor görüşürken. Ayrıca flaşı el feneri için kullanmak için kilit açma tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun. Kapatmak için de aynısını yapın. İlk başlarda dikeyde qwerty klavyede yazmak ekranın küçük olmasından dolayı zor geliyordu ama artık alıştım. Alışamayanlar Swype yüklemeli. Batarya performansı hakkında ilerleyen zamanlarda bilgi vereceğim.

• quote:

quote:

Whatsapp kapatma - bağlantı kesme :

Bu şekilde kullandım ama sürekli mobil veri yok diye uyarı geldi ve bu bence şarjı epey etkiledi çünkü WhatsApp sürekli bağlanmaya çalıştı. Bu yüzden de telefon güç tüketti gibime geldi. Şimdi WhatsApp'ı sildim bakalım durum ne olacak.

Ayrıca bilgilendirme amaçlı söyleyeyim. Telefon görüntülü konuşma destekliyor. Önünde kamera olmamasından dolayı arka kamera açılıyor görüşürken. Ayrıca flaşı el feneri için kullanmak için kilit açma tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun. Kapatmak için de aynısını yapın. İlk başlarda dikeyde qwerty klavyede yazmak ekranın küçük olmasından dolayı zor geliyordu ama artık alıştım. Alışamayanlar Swype yüklemeli. Batarya performansı hakkında ilerleyen zamanlarda bilgi vereceğim.

Bu uyarıyı bende vermedi, belki whatsapp sürümü ile alakalı olabilir bilemiyorum; şarjıda 3 günü tamamladı.

• @ERG81 hangi sürümü kullanıyorsunuz? v2.6.55 sürümünü kullandım.
  • quote:

@ERG81 hangi sürümü kullanıyorsunuz? v2.6.55 sürümünü kullandım.

Bendeki sürüm 2.6.48 (20227)
    Bağlantıyı kestiğim an kesiliyor, hçbir uyarı vermeden saatlerce normal çalışıyor telefon, açtıktan 3-4 saniye sonrada whatsapp'a bağlanıyor.
  • quote:

quote:

Bağlantıyı kestiğim an kesiliyor, hçbir uyarı vermeden saatlerce normal çalışıyor telefon, açtıktan 3-4 saniye sonrada whatsapp'a bağlanıyor.

Siz mağazadakini kurdunuz galiba. Bir de onu deneyeyim. Şarjım sürekli azalıyor internette olmasamda bi anlam veremedim.
  • quote:

quote:

quote:

Siz mağazadakini kurdunuz galiba. Bir de onu deneyeyim. Şarjım sürekli azalıyor internette olmasamda bi anlam veremedim.

Evet Ovi mağazadan kurmuştum. Bir deneyin, yine olmazsa bağlantı ayarlarımızı karşılaştırırız.

•  => Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <=
     => Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <=

1. ekran görüntüsü telefon ayarlarından, 2.si ise WhatsApp ayarlarından. Wi-Fi kapatınca sol üstten çıkan yazı habire geliyor.

• quote:

1. ekran görüntüsü telefon ayarlarından, 2.si ise WhatsApp ayarlarından. Wi-Fi kapatınca sol üstten çıkan yazı habire geliyor.

Sizin sorunu buldum. İkinci ekran görüntüsündeki ayar benim telefondaki ayarlardan farklı. Benim whatsapp'ta "bağlanma önceliği" olan sekmede "cep telefonu, Wi-Fi" yazıyor. ancak sizinkinde tam tersi. Sıralamayı değiştirirseniz sorun çözülecek ve whatsapp siz istemediğiniz süre bağlanmaya çalışmayacak. Bir deneyip tekrar sonucu yazarsanız sevinirim.

• @ERG81 yine aynı şekilde. Wi-Fi kapattığım an uyarı gelmeye başlıyor. Ayrıca sizde 1. ekran görüntüsü gibi başka bir ayarınız var mı?
  • quote:

@ERG81 yine aynı şekilde. Wi-Fi kapattığım an uyarı gelmeye başlıyor. Ayrıca sizde 1. ekran görüntüsü gibi başka bir ayarınız var mı?

1. Ekranda aynı ancak şu ayarıda bana yazabilirmisiniz:
    Menü--> Ayarlar-->Bağlantı-->Yönetim ayarları-->Mobil Veri : bu bölümde "mobil veri bağlantısı:gerektiğinde" / "Erişim noktası:yok"
    olarakmı ayarlı sizde? eğer değil ise bu şekilde ayarlayıp deneyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.