Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumdan çok memnundum ama sanırım nazar değdi :( 2-3 gün önce parmağım dokunmatik ekran üzerindeki tuşlara(yeşil-beyaz-kırmızı) takılmaya başladı...Önce tuşların içe gömüldüğünü sandım ama alttan dikkatli bakınca dokunmatik ekranı yukarı doğru yerinden çıkmış olduğunu farkettim...bugün servise götürdüm dokunmatik ekranın değişeceğini söylediler ve telefonu aldılar...sanırım üretim hatası oda bize denk geldi...başka böyle sorun yaşayanlar varmı acaba ekranda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: polmurat

Telefonumdan çok memnundum ama sanırım nazar değdi :( 2-3 gün önce parmağım dokunmatik ekran üzerindeki tuşlara(yeşil-beyaz-kırmızı) takılmaya başladı...Önce tuşların içe gömüldüğünü sandım ama alttan dikkatli bakınca dokunmatik ekranı yukarı doğru yerinden çıkmış olduğunu farkettim...bugün servise götürdüm dokunmatik ekranın değişeceğini söylediler ve telefonu aldılar...sanırım üretim hatası oda bize denk geldi...başka böyle sorun yaşayanlar varmı acaba ekranda...

geçmiş olsun benimde c5 vardı o da 1 haftadır açılıp kapanıyor bu nokia adam olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

Telefonumdan çok memnundum ama sanırım nazar değdi :( 2-3 gün önce parmağım dokunmatik ekran üzerindeki tuşlara(yeşil-beyaz-kırmızı) takılmaya başladı...Önce tuşların içe gömüldüğünü sandım ama alttan dikkatli bakınca dokunmatik ekranı yukarı doğru yerinden çıkmış olduğunu farkettim...bugün servise götürdüm dokunmatik ekranın değişeceğini söylediler ve telefonu aldılar...sanırım üretim hatası oda bize denk geldi...başka böyle sorun yaşayanlar varmı acaba ekranda...

geçmiş olsun benimde c5 vardı o da 1 haftadır açılıp kapanıyor bu nokia adam olmaz.

saol hocam ama bugün teslim ettiler telefonu ekranı sıfırlamışlar jilatini bile takılı verdiler çok hızlı hizmet verdiler...telefonumdan oldukça memnundum zaten sorun kalmadı yıllardır nokia kullanıcısı olarak benim nokiadan bir şikayetim yok..ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım oda üretim hatası bize denk geldi elektronik eşya işi şans işi...neyseki önemli olan sorunun düzelmesi orjinal dokunmatik ekran sıfırlandı yenilendi no problem...

• Benim ekrandada aynı sorun var.kaç günde tamir tamamlandı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginm

Benim ekrandada aynı sorun var.kaç günde tamir tamamlandı acaba

1 günde teslim ettiler..Ayın 29'unda verdim,30'unda telefonunuz hazır diye msj attılar 24 saat dolmadan verdiler....dokunmatik ekran komple değişti orjinaliyle...umarım bir daha aynı sorun olmaz çünki telefonumdan oldukça memnunum...birde telefonu vermeden tamamen son yazılımı atıyorlar buda güzel oldu telefon dahada stabil çalışıyor ama servise vermeden önce ekranda sağ üstteki şebeke resmine dokununca şebeke-3G arasında seçim yapılıyordu..dokununca 3g,tekrar dokununca şebeke moduna geçiyordu şimdi olmuyor acaba nereden ayarlanıyor bulamadım bir türlü....
  • Menü>Yazılım güncelleme. 2 tane güncelleme geldi.

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <=
  • arkadaşlar herkese slm nokia700 aldım ancak beni arayanı göremiyorum ne yapmam lazım kullanan arkadaşlar neler yükleyebilirim tavsiyeleriniz varmı ama şu numara görememe beni hasta ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatakyildiz

arkadaşlar herkese slm nokia700 aldım ancak beni arayanı göremiyorum ne yapmam lazım kullanan arkadaşlar neler yükleyebilirim tavsiyeleriniz varmı ama şu numara görememe beni hasta ediyor

Rehberde ayarlar sim rehberini kullan gibi bi dalga. olucak onu isaretle yada arayan no rehberine kayitli degil yada gizli numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

saol hocam ama bugün teslim ettiler telefonu ekranı sıfırlamışlar jilatini bile takılı verdiler çok hızlı hizmet verdiler...telefonumdan oldukça memnundum zaten sorun kalmadı yıllardır nokia kullanıcısı olarak benim nokiadan bir şikayetim yok..ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım oda üretim hatası bize denk geldi elektronik eşya işi şans işi...neyseki önemli olan sorunun düzelmesi orjinal dokunmatik ekran sıfırlandı yenilendi no problem...

ben telefonu ilk aldığım zaman hemen arkasına kılıf bir de ekrana çizilmesin diye jelatin taktırmıştım ondan sonra dediğiniz gibi benim alttaki yeşil beyaz ve kırmızı tuşlar içine girmiş gibi oldu arkadaşım jelatini taktı diye sana öyle geliyodur dedi ama burda yazılanları okuduktan sonra benim de kafama takıldı ben şimdi telefonu garantiye mi göndermeliyim yoksa taktırdığım jelatinden dolayı mi tuşlar içine gömülmüştür

• görüntülü görüşme için ön kamera yok değil mi ? olsaydı alırdım, hoş sar değeri çok çok fazla o yüzden de soğudum biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas

görüntülü görüşme için ön kamera yok değil mi ? olsaydı alırdım, hoş sar değeri çok çok fazla o yüzden de soğudum biraz.

Görüntülü görüşme yapılıyor ama dediğiniz gibi ön kamera yok. O yüzden arka kamera açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Arkadaşlar tel kendi kendine internete bağlanıyor. Şu ekranda olduğu gibi bağlantı ismi çıkıyor ama bende öyle bi prog falan yok mobil veri açık iken onu nasıl iptal ettirebilirim

Yazıyı nasıl böyle yapabiliriz ayrıca http://www.n8fanclub.com/ buradan oyun uygulama tema vb şeyler indirebilirsiniz

• arkadaşlar bende telefonu yaklaşık olarak 1 haftdır kullanıyorum alacak olan arkadaşlar gönül rahtlığı ile labilirler bence gayet kullanışlı bir cihaz olmuş herksin dilinde bir android furyasıdır gidiyo bu fiyata alınabilecek android işletim sistemine sahip bir cihazdan kesinlikle performsn beklemeyin aldığımız cihazların telefon olduğuu unutmamak gerekir daha önce sony nin xperia sola adında ki cihazını kullanıyodum mesajları rehberi kayıtları açarken beklemeler oluyodu cagrı geldiğinde telefon geldiğinde kilitlenmeler oldu ve bu sorunları sadece ben yaşamadım birçok kişide yaşadı o kadar kötüledikleri nokia 1 ghz lik işlemci ile daaha akıcı ve sorunsuz bir sistem sunabiliyo illede android kullanacam diyen arkadaşlar çok dah yüksek fiyatlı modellere yönelmelerini tavsiye ederim android kullanmış biri olarak androidin isteklerni karşılıyacak yüksek donanımlı telefonara yönelseler çok daha iyi olur gerçekten çok sorunlu bir platform

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtııı -- 12 Şubat 2013; 23:08:53 >

• Bende daha önce Samsung Galaxy Ace kullanıyordum fiyat olarak aynı neredeyse Nokia 700 ile yılbaşında aldım Nokia 700 ü çokta memnunum ekran şarj kamera süper flaşı felan çok kaliteli yeni alan arakaşlar için söylüyorum güç tasarruf modu kapalıyken kilit tuşuna 5 saniye kadar basılı tuttuğunuzda flaş otomatik yanar el feneri olur bilginize sınarım ayrıca 720P HD video kaydı yapıyor mükemmel ötesi telefon he mesaj yazmakta sıkıntı çekenler bende öyle snıyordum ama kolay alışıyor insan
  • Beyler bugün vatandan nokia 700 aldım şimdi neler yapmam gerek telefonu açtım dili seçtim birde nokia hesabı oluşturdum telefon piyasasını ne takip ettim ne de bilgim var bir iki saat baktım ve bu telefonu aldım iyi ettim mi sizce notebooklardan anlarım ama telefona gelince daha yeni başlıyorum şimdi sırayla yapmam gereken şeyler nelerdir lütfen yardım herkese teşekkürler.
  • kilit kodunu değiştirmeye calistigimda kod hatasi diye uyari aliyorum ama kod dogru bundan eminim bu sorunu yasayan var mi cozumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

Beyler bugün vatandan nokia 700 aldım şimdi neler yapmam gerek telefonu açtım dili seçtim birde nokia hesabı oluşturdum telefon piyasasını ne takip ettim ne de bilgim var bir iki saat baktım ve bu telefonu aldım iyi ettim mi sizce notebooklardan anlarım ama telefona gelince daha yeni başlıyorum şimdi sırayla yapmam gereken şeyler nelerdir lütfen yardım herkese teşekkürler.

önce güncelleştirmeleri yap

• quote:

Orijinalden alıntı: avcı_29

Bende daha önce Samsung Galaxy Ace kullanıyordum fiyat olarak aynı neredeyse Nokia 700 ile yılbaşında aldım Nokia 700 ü çokta memnunum ekran şarj kamera süper flaşı felan çok kaliteli yeni alan arakaşlar için söylüyorum güç tasarruf modu kapalıyken kilit tuşuna 5 saniye kadar basılı tuttuğunuzda flaş otomatik yanar el feneri olur bilginize sınarım ayrıca 720P HD video kaydı yapıyor mükemmel ötesi telefon he mesaj yazmakta sıkıntı çekenler bende öyle snıyordum ama kolay alışıyor insan

kıyaslarmısınız 2 telefonu,sizce birbirine üstün olan özellikleri nelerdir?
  • Telefonumun ana ekranını bu hale getirdim arkadaşlar. oldukça sorunsuz ve hızlı çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Telefonumun ana ekranını bu hale getirdim arkadaşlar. oldukça sorunsuz ve hızlı çalışıyor.

Hangi uygulama yapıyor bunu?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.