Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bende merak ettim şu kapak olayını ve iyice inceledim...kapakta bu zamana kadar hiçbir oynama ve çıtırtı hissetmediğim için farketmedim ama doğru sol tarafta mikro bir açıklık var ama dediğim gibi mikro...iyice bakılınca farkediliyor..kapakta hiçbir oynama yok hatta kapağın arka yüzeyindeki açma yerine bastırmadan biraz zorladımda kendiliğinden açılacakmı diye ama yerinden hiç oynamadı kapak...yani kesinlikle sorun edilecek bir durum değil...

Bu zamana kadar kullandığım en iyi telefon iyiki almışım.çok memnunum telefonumdan...
  • Ben de çok çok memnunum telefonumdan.Fiyatı, ekran kalitesi, hızı, bataryasıyla parasının hakkını sonuna kadar veren bir cihaz.Hatta fiyat olarak çok daha fazlasını hakeden bir telefon:)
  • arkadaşlar merhaba,
    nokıa 700 aldım şuan kargoda yarın elime ulaşır sanırım.neler yükliyim neler sileyim bilgi verirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

arkadaşlar merhaba,
    nokıa 700 aldım şuan kargoda yarın elime ulaşır sanırım.neler yükliyim neler sileyim bilgi verirmisiniz ?

hafta sonu kargo geliyormu ki mesai saatlerine giriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmare93

quote:

arkadaşlar merhaba,

cumartesi çalışıyorlar bildiğim kadarıyla.şubeye gelir ben gidip alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Bilmeyenler için tekrar edeyim. Kilit tuşuna uzun basınca flaşı el feneri olarak kullanabilirsiniz. Kapatmak için de tam tersini yapın (güç tasarrufu modunda yanmaz). Yarın uygulama paylaşmaya devam edeceğim

eywallah bunu bilmiyordum sırf bunun için program kurmuştum iyi oldu bu saolasın..

Bende telefondan acayip memnunum çok şükür hiç bi sıkıntısı yok fiyatına göre süper bir ürün. Navigasyonu bile en fazla 10 saniyede kitleniyor şok oldum hızıma.. Android kullanırken navigasyon tam bir işkenceydi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

cumartesi çalışıyorlar bildiğim kadarıyla.şubeye gelir ben gidip alırım.

program olarak bunlar var bende devamını da şimdi paylaşacağım bir mesaja tek resim yüklendiği için

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <=

• az önceki uygulamaların devamı üst tarafta bulunan bi kaç tane uygulama telefonun orijinalinde var ama az önceki uygulamanın devamını gönderiyorum

• Bu da oyun listem oyun severler için zaman geçirici zevkli oyunlar vardır araba yarışları hd dir

• quote:

Bu da oyun listem oyun severler için zaman geçirici zevkli oyunlar vardır araba yarışları hd dir

Teşekkür ederim yardımların için.kargom şubeye gelmek üzeredir.öğlen gidip alacağım.merakla bekliyorum
  • quote:

quote:

Bu da oyun listem oyun severler için zaman geçirici zevkli oyunlar vardır araba yarışları hd dir

Teşekkür ederim yardımların için.kargom şubeye gelmek üzeredir.öğlen gidip alacağım.merakla bekliyorum

Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
  • Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları:
    [BLStream] ColorizIt:http://www.mediafire.com/?oo543zgbh43cr32
    [Scalado AB] Camera Lover Pack:http://www.mediafire.com/?7k3c3x14bumqwvb
    [Nerd Attack!] Sophie Cam:http://www.mediafire.com/?mfakku1i3ei5ijx
    [Harald Meyer] Watermark Photo:http://www.mediafire.com/?nsdbt8eefuhl3b7
    [Harald Meyer] Photo Pixelizer:http://www.mediafire.com/?8gasaq3u1kdb58v

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ediyorum.aldım teli pc ye taktım yazılım güncellemelerini yüklüyor.güzel bir alet gerçekten çok kibar.alışmam lazım sanırım

edit: ben fazlalık programları filan kaldırmak istiyorum kullanmadığım kullanmayacağım nasıl yapacağım çözemedim.çok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 12 Ocak 2013; 14:33:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ediyorum.aldım teli pc ye taktım yazılım güncellemelerini yüklüyor.güzel bir alet gerçekten çok kibar.alışmam lazım sanırım

edit: ben fazlalık programları filan kaldırmak istiyorum kullanmadığım kullanmayacağım nasıl yapacağım çözemedim.çok karışık

Aslında gayet basit ayarlar>uygulama yöneticisi>yüklü uygulamalar kısmına geldiğinizde istediğiniz uygulamayı tema vs silebilirsiniz ya da menü kısmında hangi uygulamayı silmek istiyorsanız o uygulamanın üzerine basılı tutun orada kaldır ya da sil seçeneği çıkacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında gayet basit ayarlar>uygulama yöneticisi>yüklü uygulamalar kısmına geldiğinizde istediğiniz uygulamayı tema vs silebilirsiniz ya da menü kısmında hangi uygulamayı silmek istiyorsanız o uygulamanın üzerine basılı tutun orada kaldır ya da sil seçeneği çıkacaktır.

teşekkür ediyorum hallettim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ediyorum hallettim

rica ederim ne demek

• 808 için hazırladığım CFW'i 700'e de uyarladım fakat elimde 700 olmadığından deneyemedim.

CFW denemek isteyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXTrioNe

808 için hazırladığım CFW'i 700'e de uyarladım fakat elimde 700 olmadığından deneyemedim.

CFW denemek isteyen var mı?

Ne drğişiklikler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum.

Maksimum 500 TL'ye akıllı telefon arıyordum. Karşıma Nokia 700 çıktı.

Telefona çok fazla uygulama yüklemeyeceğim. Whatsapp, sözlük(İngilizce ve Farsça olmak üzere 2 tane), bir kaç oyun (Angry Birds, Fruit Ninja gibi), Haritalar gibi yaklaşık olarak 6-7 tane uygulama olacak.

Açıkçası telefondan çok fazla beklentim yok. Akıllı telefon almamın tek sebebi de Whatsapp kullanacak olmam. Yukarıda saydığım uygulamalar, sms ve e-posta kullanacağım sadece. Sizce Nokia 700 yeterli midir? Ne dersiniz?

Bir de bazı yerlerde, mesaj yazmanın zor olduğu söylendi. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
  • selamlar.ben telefonu h.b aldım.tlf iyi ama h.b için aynı şeyi söyleyemiyeceğim 1.kutudan fatura çıkmadı 2.ekran koruyucu almıştım nokia 700 değilde samsung galaksi n 7000 ekran koruyu göndermişler paketini açınca farkettim.3.kargo bedava yazıyordu kargo parası kestiler,tek seferde 3 adet ürün almıştım iki ayrı kargoyla geldi,dahası varda bu kadar yeter.bu konuları onlarla görüşmedim ama çokda umutlu değilim açıkcası.online alışverişte bimeks,gitti gidiyor ve vatan üstüne tanımam.ben bunlara isim taktım ve onlarada yorumlar köşesine şikayetlerimle birlikte sizin adınız HEPSİBURADA değil HEPSİBUDALA dedim biraz ağır oldu ama bi alışveriş yaptık kardamıyız zarardamıyız belli değil adamda tat bırakmıyorlar.alışverişe ayıracak vaktim olsa gider mağazadan alırım şimdi işin yoksa peşlerinde koşturdur....tarihçiye atfen ; tlf saydığın özellikler zaten yüklü haritalar o kuşlu karpuzlu oyunlar falan hep var.bu tlf öne çıkan özelliği dünyanın akıllı en küçük tlf olmasıdır o sebeble ekranıda diğer tlf göre bir derecede daha küçüktür.msj yazmakta problem yok yazarsın ama tlf bu özelliğini çok kullanıyorsan tavsiye etmem hani hızlı ve akıcı yazamazsın dikkat gerektiriyor.birde arkadaşlar genel olarak şunu ekleyeyim o meşhur kapak olayı bendede var ne yapalım kısmetimizde bu varmış burdan ep .362 kardeşimize teşekürederim fener bilgisi benim işime yarayacak türdendi eyvallah bu bilgiyi bizimle paylaştığın için (bu arada konuyuda sen açmışın) bende bir ekleme yapayım tabi bilmeyenler için açma ve kapama tuşlarının ortasındaki tuşa uzun basıldığında tlf bütün açık uygulamaları görebilirsiniz.... bu benim d.h ilk mesajımdır lütfen benide aranıza kabul edin

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.