Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

cümleten hayırlı akşamlar ..

birazcık bilgi ve yardım isteyeceğim sizden ....

şu 3-5 gün içinde yeni bir telefon almam gerekiyor kararsız kaldım ... öncelikle alacağım telefonu maksimum mayıs ayına kadar kullanabileceğim askerlik sebebiyle bundan yaklaşık 7 ay önce nokia 701 almıştım telefonuma aşık olarak kullanıyordum fakat 10 gün kadar önce satmak zorunda kaldım kredi kartı tel faturası internet faturası hepsi peşpeşe geldi mecbur kaldım sattım neyseki şimdi yeni bir telefon alabilecek kadar yer açtım kartıma :) :)

dediğim gibi 701 işimi fazla fazla biçimde görüyordu ... fakat şimdi telefon almak isteyince hiç android kullanmadım biraz heves biraz merak aklıma htc one v yattı ortalama 750-780 lira civarlarında ... bugünde biraz oturup mantıklı düşününce 800 lira açıkcası fazla geliyorki 3-4 ay içinde çok çok büyük ihtimalle askerlik var

akşam üzeri bir anda bu telefon içime kurt gibi düştü vatanda 480 liraya var ve tam olarak bütçeme göre bir anda kafamı karıştırdı ... nokia kalitesinden ve symbian belle fp2 den yana sıkıntım yok bildim bileli nokia kullanıcısıyım ama android i sadece heves ettim ama şu an kararsız kalıyorum uzun süreli kullanıcak olsam düşünmeden alırım lakin dediğim gibi 3-4 aylık bir kullanım olacak ve aklıma ciddi biçimde 700 yatıyor ... bundan 7 ay önce telefon alırken yine 700 ve 701 arasında kalıp 701 i tercih etmiştim ...

açıkcası hazır böyle bir fiyat bulmuşken kaçırmak da istemiyorum ... işletim sistemiyle performansıyla ilgili hiç bir sıkıntım tereddütüm yok ....

sadece merak ettiğim kamera olayı 701 de 8mp di işimi çok çok fazlasıyla görüyordu hatta çektiğim resimler ekstra kaliteli bile geliyordu ... bunda kamere 5 mp fakat performansı nasıl profesyonel fotoğrafçı değilim her gördüğümün her anımın fotosunu da çekmem ama yine de hepten beter olmamalı yolda izde otururken özel bi anını çektiğimdede yine azcık kaliteli olsun istiyorum durum nasıldır ?? auto focus olayı varmı birde bunlarda ??

diğer merakım ses konusunda dolby falan bir şeyler yazıyor özelliklerde kulaklık performansı nasıl ?? htc one v istememin en büyük nedeni aslında android vs bir yana beats audio olayıydı ... 700 ün kulaklık durumu nedir ??

oyun falan filan umrumda değil .... uygulama olarakda çok hayati önemi olan uygulamalar ((whatsapp shazam maçkolik opera vs vs)) zaten mevcut mağazada...

kısacası kararsız kaldım şimdi gidip 3-4 ay için tek kalemde htc ye 800 lira vermek zorlar gibime geliyor beni ... onun yerine 480 liraya nokia 700 alıp üzerinede 150 liraya digitürk play lig tv üyeliği almak gibi bi plan geldi aklıma ki sanırım bu seçenek çok daha mantıklı ...

şu noktada sadece yeterli miktarda kamera ve kulaklık performansı konusunda meraklarım var bu kadar ?? yardımcı olacaklara teşekkürlerimi borç bilirim çok çok büyük ihtimalle 1-2 gün içinde halletmiş olacağım ve her ne kadar android de aklım kalacak bile olsa tercihim 700 den yana olacak en azından üzerine digitürk alırım birde param cebimde kalır ...

fiyat olarak

vatan da 480 fakat kocaeli mağazasında stok yok internet üzerinden

hepsi burada 499 tl

dart 699 tl

electro world 499 tl ama tamamı tükenmiş

bimeks 499 lira kocaeli mağazasında mevcut

tüm bunlara ek olarak gorilla glass falan da mevcutmuş telefonda ....

özür diliyorum biraz uzun oldu ama affedin saygılar hepinize

Telefonun kulaklığındaki sesi oldukça net müzik dinlerken şarkı söyleyenin nefesini hissediyorsunuz adeta Kamera olayına gelince kendi kamerasına çok iyi diyemeyiz ama telefonun CameraPro uygulamasını yüklediğimizde oldukça net fotoğraflar oluşuyor Bu program daha detaylı şekilde fotoğraf çekmemize yardımcı oluyor. Kendi kamerasıyla çekilen fotoğraflar 2 mb iken bu program kaliteyi artırarak 4-5 mb'a kadar çıkartıyor.

• Telefonu her açtığımda güç modunu kapatıyor otomatik olarak.Bunu kapatmaması için bişey yapamazmıyız.
  • en güzel renk hangisi beyler ?? hangisini tercih etmeliyim ??

edit :: gold da 479 liraya var aynı gün kargo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 7 Ocak 2013; 11:29:30 >
  • telefonu 521 liraya bimeks den aldım az önce .. şu an pc ye bağladım suite üzerinden belle fp2 güncellemesini yapıyorum ...

internet üzerinden gold da 480 liraya buldum fakat biraz yorumlara baktım kimi garanti için şöyle demiş kimi böyle demiş kimi süper kimi kötü demiş cesaret edemedim ...

hepsiburada.com da 499 liraydı lakin bu telefon için süper hızlı gönderi yoktu 5-7 gün arası falan bişeyler yazıyordu o kadar beklemenin alemi yok :) :)

en iyisi gidip bimeksden aldım 8 taksit olunca 521 e yükseldi taksit sayısını az tutsam 500 civarlarına gelecekti
  • eğer açıksa 3g özelliğini kapatmak pilden tasarruf etmenizi sağlayabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_tech

eğer açıksa 3g özelliğini kapatmak pilden tasarruf etmenizi sağlayabilir..

aynen bende çift mod açıktı ilk aldığım zaman şarjı 1 gün bile gitmiyordu ama sürekli wlana bağlanıp her dk mesajlaşıyordum şu an sadece gsm modunda kullanıyorum şarjının oldukça uzun gittiği gözle görülür şekilde anlaşılıyor.
  • beyler telefonu aldım ama arka kapakda sorun var sol alt tarafı hiç bir şekilde oturmuyor büyük bir boşluk kalıyor o kısımlarda elin değdikçe çatır çatır ses geliyor ve kapak bildiğin takır takır oynuyor acayip derecede sinirimi bozdu akşam tekrar götüreceğim bimeks e bu şekilde kullanılmaz ki
  • quote:

telefonu 521 liraya bimeks den aldım az önce .. şu an pc ye bağladım suite üzerinden belle fp2 güncellemesini yapıyorum ...

internet üzerinden gold da 480 liraya buldum fakat biraz yorumlara baktım kimi garanti için şöyle demiş kimi böyle demiş kimi süper kimi kötü demiş cesaret edemedim ...

hepsiburada.com da 499 liraydı lakin bu telefon için süper hızlı gönderi yoktu 5-7 gün arası falan bişeyler yazıyordu o kadar beklemenin alemi yok :) :)

en iyisi gidip bimeksden aldım 8 taksit olunca 521 e yükseldi taksit sayısını az tutsam 500 civarlarına gelecekti

bende yaklaşık 15 gün önce bimeks den aldım ama 499 lira ve vade farksız 12 taksite böldüler...sen biraz pahalıya almışsın ama hayırlı olsun...3-4 gün önce 469 liraya düşmüştü nasip...

Telefonu güç tasarrufu modunda kullanın arkadaşlar batarya çok daha iyi gidiyor...ben işim gereği günlük bazen 8-10 saat bluetooth kullandığım oluyor...Kulaklıkla görüşmelerde ses çok net hiçbir sıkıntı yok..Samsung galaxy minide bluetooth kulaklıkla konuşurken sesin iyi anlaşılamadığı şikayetleri karşı taraftan çok geliyordu..nokia 700 de ise çift hoperlör sisteminden olsa gerek çok temiz ses alınıp veriliyor...

Telefonu güç tasarrufu modunda 2 gün kullanabiliyorum...2 günlük kullanıma örnek verecek olursam...ortalama 8-10 saat bluetooth,yaklaşık toplam 1 saat internet(hat üzerinden ve wireless ile karışık),yaklaşık 1,5-2 saatlik görüşme,20-30 dakika ninja fruit,10-15 dakika kadar navigasyon ve gün içinde bolca kurcalamayla 2 gün önce sabah 7 de şarzdan alıp sabah 7 de tekrar taktığımda %13 lük şarjı kalmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polmurat -- 8 Ocak 2013; 12:18:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: polmurat

bende yaklaşık 15 gün önce bimeks den aldım ama 499 lira ve vade farksız 12 taksite böldüler...sen biraz pahalıya almışsın ama hayırlı olsun...3-4 gün önce 469 liraya düşmüştü nasip...

Telefonu güç tasarrufu modunda kullanın arkadaşlar batarya çok daha iyi gidiyor...ben işim gereği günlük bazen 8-10 saat bluetooth kullandığım oluyor...Kulaklıkla görüşmelerde ses çok net hiçbir sıkıntı yok..Samsung galaxy minide bluetooth kulaklıkla konuşurken sesin iyi anlaşılamadığı şikayetleri karşı taraftan çok geliyordu..nokia 700 de ise çift hoperlör sisteminden olsa gerek çok temiz ses alınıp veriliyor...

Telefonu güç tasarrufu modunda 2 gün kullanabiliyorum...2 günlük kullanıma örnek verecek olursam...ortalama 8-10 saat bluetooth,yaklaşık toplam 1 saat internet(hat üzerinden ve wireless ile karışık),yaklaşık 1,5-2 saatlik görüşme,20-30 dakika ninja fruit,10-15 dakika kadar navigasyon ve gün içinde bolca kurcalamayla 2 gün önce sabah 7 de şarzdan alıp sabah 7 de tekrar taktığımda %13 lük şarjı kalmıştı...

8 taksit olunca böyle oldu belki vade farksız 12 ye bölmeleri kampanya falandı bilemiyorum her neyse sağlık olsun alındı artık ...

yalnız arka kapak olayına sinir oldum daha telefona sim kart bile takmadım telefonu açmadım bile .... kapakda bariz bi sıkıntı var telefonu naylonuna koyup kaldırdım kutusuyla attım dolaba elimi dahi sürmüyorumm böyle şeylere çok huylanıyorum özellikle telefon konusunda .. eline alıp mesaj falan yazarken çıt pıt kapaktan sesler geliyor

akşam iş çıkışı gidip göstereceğim nokia servisine ... bugüne kadar sayısız 0 telefon aldım ilk kez bir sıkıntı yaşadım telefon konusunda moralim bozuldu.. çok abartılacak bir durum değildir en kötü kapağın altına bi lastik bant tarzı bişey yapıştırılır halledilir

ama telefondan soğudum ilk dakikadan ne kartı taktım ne telefonu açtım ne güzel güncelleme yapacaktım uygulama yüklücektim ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polmurat

8 taksit olunca böyle oldu belki vade farksız 12 ye bölmeleri kampanya falandı bilemiyorum her neyse sağlık olsun alındı artık ...

yalnız arka kapak olayına sinir oldum daha telefona sim kart bile takmadım telefonu açmadım bile .... kapakda bariz bi sıkıntı var telefonu naylonuna koyup kaldırdım kutusuyla attım dolaba elimi dahi sürmüyorumm böyle şeylere çok huylanıyorum özellikle telefon konusunda .. eline alıp mesaj falan yazarken çıt pıt kapaktan sesler geliyor

akşam iş çıkışı gidip göstereceğim nokia servisine ... bugüne kadar sayısız 0 telefon aldım ilk kez bir sıkıntı yaşadım telefon konusunda moralim bozuldu.. çok abartılacak bir durum değildir en kötü kapağın altına bi lastik bant tarzı bişey yapıştırılır halledilir

ama telefondan soğudum ilk dakikadan ne kartı taktım ne telefonu açtım ne güzel güncelleme yapacaktım uygulama yüklücektim ...

Bu sıkıntı bendede var arka kapağı biraz değişik yapmışlar kapağı çıkartmak çok kolay en ufak dokunuşta çıkıyor ama telefona göre arka koruma kullandığım için pek fazla uğraşmıyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmare93

Bu sıkıntı bendede var arka kapağı biraz değişik yapmışlar kapağı çıkartmak çok kolay en ufak dokunuşta çıkıyor ama telefona göre arka koruma kullandığım için pek fazla uğraşmıyorum :D

varmı hocam aynı sıkıntı sizdede arka kapağın sol alt kısımlarına doğru dokunduğunuzda oynama hareket etme gibi şeyler sanki yerine tam oturmamış boşluk varmış hissi veriyormu ??

akşam nokia care e gittim teknik servisine yetkili baktı etti o arada orada servisteki başka bir 700 ün arka kapağını taktı yine dokununca arka kısma oynuyordu sonra showroom a indik orada kutusundan 0 telefon çıkarttı ona baktık ondada yine arka kapağın sol alt kısmında dokununca oynama yapıyordu

çok çok çok büyük ihtimalle üretimle alakalı olabilir dedi yarın nokia nın ana merkezini arayıp konuşacağım dedi numaramı falan aldı akşam da size kesin bilgi veririm dedi

• quote:

quote:

varmı hocam aynı sıkıntı sizdede arka kapağın sol alt kısımlarına doğru dokunduğunuzda oynama hareket etme gibi şeyler sanki yerine tam oturmamış boşluk varmış hissi veriyormu ??

akşam nokia care e gittim teknik servisine yetkili baktı etti o arada orada servisteki başka bir 700 ün arka kapağını taktı yine dokununca arka kısma oynuyordu sonra showroom a indik orada kutusundan 0 telefon çıkarttı ona baktık ondada yine arka kapağın sol alt kısmında dokununca oynama yapıyordu

çok çok çok büyük ihtimalle üretimle alakalı olabilir dedi yarın nokia nın ana merkezini arayıp konuşacağım dedi numaramı falan aldı akşam da size kesin bilgi veririm dedi

evet aynı sorun bende de var hafif dokunmayla bile oynama oluyor

• quote:

çok çok sağol hocam sendende aynısını duymak rahatlattı sanırım hepsinde olan bişey bu ... inanki teli acayip hevesle aldım eve zor gelmiştim kapak işini fark edince 2 akşamdır telefon çekmecede duruyor naylon poşetinden çıkarmadım bile henüz ...
  • quote:

quote:

çok çok sağol hocam sendende aynısını duymak rahatlattı sanırım hepsinde olan bişey bu ... inanki teli acayip hevesle aldım eve zor gelmiştim kapak işini fark edince 2 akşamdır telefon çekmecede duruyor naylon poşetinden çıkarmadım bile henüz ...

Bende de var o sorun ama çok fazla değil. Zaten kılıfla kullanıyorum belli olmuyor.
  • demek benle ilgili değilmiş ohh bee keyfim yerine geldi birazcıkk :D

neyse akşam eve gidince güncellemesini yapayım gömüleyim biraz telefona :D
  • Ben de şimdi baktım şu meşhur kapağa:) Arka kısımda kapak altının ortasına (Kapak açma yeri) bastırınca hafif bir oynama var.Sol kısımda herhangi bir sıkıntı yok gibi, çok çok az da olsa biraz esneme var ama...
  • Dikkatli bakınca aradaki boşluk gözüküyor zaten ama çokta takılmamak lazım oraya telefonun keyfine varalım
  • arkadaşlar bir türlü harita yerimi bulamıyor ..

az önce wifi ile Türkiye haritası indirdim 213 mb civarlarında haritalara giriyorum beni Ankara bentderesi civarlarında gösteriyor :) :) :) :) halbuki ben Kocaeli deyim ... çevrimdışı yapıyorum olmuyor çevrimiçi yapıyorum 3 g ile bağlanıyor olmuyor wifi ile giriyorum yine genelevlerin orda gösteriyor bentderesi diye :)

bundan önce 701 de hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım ... bir şeyimi yanlış yapıyorum ??

edit .: ayarlar --- uygulama ayarları --- konumum ---- konumumu bul seçeneği kapalıymış açınca 5 saniye içinde bulunduğum yeri santimine kadar buldu :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 10 Ocak 2013; 15:19:53 >
  • Bilmeyenler için tekrar edeyim. Kilit tuşuna uzun basınca flaşı el feneri olarak kullanabilirsiniz. Kapatmak için de tam tersini yapın (güç tasarrufu modunda yanmaz). Yarın uygulama paylaşmaya devam edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Bilmeyenler için tekrar edeyim. Kilit tuşuna uzun basınca flaşı el feneri olarak kullanabilirsiniz. Kapatmak için de tam tersini yapın (güç tasarrufu modunda yanmaz). Yarın uygulama paylaşmaya devam edeceğim

Şimdi denedim:) çok faydalı bir özellik, teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.