S.a Arkadaşlar.. Bugün Hayırlısıyla Akşam Saatlerinde Kargoyla Abimin 700'ü Geldi. Sormak İstediğim Şey Şu,Facebook'a Giriyoruz Hem Webden Hem Sosyal Ağlardan Bir Türlü Sohbet,Anasayfa,Mesajlar,Profil Gibi Facebookun Üst Menüsünü Göremedik.Telefonu Elime Alır Almaz Son Güncellemelerini De Yaptım.Ama Nedense Bulamadım O Facebooktaki Mavi Fontlu Beyaz Yazılı Üst Menü? Nasıl Olacak Bu Bir Bilgisi Olan Varmı?
5-6 mesaj üstte uygulamalar paylaştım. Onları kullanırsanız daha iyi verim alırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: berkan74
S.a Arkadaşlar.. Bugün Hayırlısıyla Akşam Saatlerinde Kargoyla Abimin 700'ü Geldi. Sormak İstediğim Şey Şu,Facebook'a Giriyoruz Hem Webden Hem Sosyal Ağlardan Bir Türlü Sohbet,Anasayfa,Mesajlar,Profil Gibi Facebookun Üst Menüsünü Göremedik.Telefonu Elime Alır Almaz Son Güncellemelerini De Yaptım.Ama Nedense Bulamadım O Facebooktaki Mavi Fontlu Beyaz Yazılı Üst Menü? Nasıl Olacak Bu Bir Bilgisi Olan Varmı?
Verdiğin Programların Hepsi On Numara... Ama En Çok İşime Yarayan Programı Soracak Olursanız CameraPro Oldu Telefonun Böyle Bir Programa Gerçekten İhtiyacı Olduğunu Düşünüyorum. Kendi Kamera Çekimi Yakınlaştıkça Biraz Bulanık Gösteriyor, ama Bu Program Bu Bulanıklaşmayı En Aza İndirerek Bizlere Kaliteli Ve Net Çekimler Oluşturuyor.
Verdiğin Programların Hepsi On Numara... Ama En Çok İşime Yarayan Programı Soracak Olursanız CameraPro Oldu Telefonun Böyle Bir Programa Gerçekten İhtiyacı Olduğunu Düşünüyorum. Kendi Kamera Çekimi Yakınlaştıkça Biraz Bulanık Gösteriyor, ama Bu Program Bu Bulanıklaşmayı En Aza İndirerek Bizlere Kaliteli Ve Net Çekimler Oluşturuyor.
Rica ederim. Daha fazlasını da en kısa sürede ekleyeceğim.
Rica ederim. Daha fazlasını da en kısa sürede ekleyeceğim.
Şahsen Bekliyorum Devamını Sabırsızlıkla .
Telefonu şarja taktığımız zaman bu bip sesini kaldıramaz mıyız ya çok sinir edici bi ses geceleri şarja takıyorum çok ses çıkarıyo bunun bu çözümü yok mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: darkmare93
Telefonu şarja taktığımız zaman bu bip sesini kaldıramaz mıyız ya çok sinir edici bi ses geceleri şarja takıyorum çok ses çıkarıyo bunun bu çözümü yok mudur?
Maalesef yok. Ayrıca telefonu pili tam bitirmeden şarj etmenizi öneririm. Diğer türlü pil verimsiz bir şekilde çalışır ve batarya ölüme doğru gider. Yeni nesil piller istenilen zaman şarj edilebilir, illa şarjın bitmesini beklemeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: eP_362
quote:
Maalesef yok. Ayrıca telefonu pili tam bitirmeden şarj etmenizi öneririm. Diğer türlü pil verimsiz bir şekilde çalışır ve batarya ölüme doğru gider. Yeni nesil piller istenilen zaman şarj edilebilir, illa şarjın bitmesini beklemeyin.
Teeşekkürler bu bilgi için.Ben de katılıyorum bu yoruma.Zaten batarya tam olarak bittikten sonra şarja bağlayınca şarj olmama durumu bile olabiliyor.Başıma bir iki defa geldi.O yüzden en iyisi batarya bitmek üzereyken şarja başlamak...
Onu ilk defa duyuyorum bende bitirmek için çaba sarfettim dün gece. Dediğinize göre batarya yarıdayken felan da şarj etmemizde bi sıkıntı olmaz mı o zaman?
quote:
Onu ilk defa duyuyorum bende bitirmek için çaba sarfettim dün gece. Dediğinize göre batarya yarıdayken felan da şarj etmemizde bi sıkıntı olmaz mı o zaman?
İstediğiniz zaman takın. Yeterki şarjı tam bitmesin telefonun.
quote:
quote:
Hmm.. anladım. Peki bu şarj olduğu zaman ortada ışık yanıp sönüyor onu kaldırabilir miyiz ?
quote:
quote:
quote:
Hmm.. anladım. Peki bu şarj olduğu zaman ortada ışık yanıp sönüyor onu kaldırabilir miyiz ?
Telefonunuzun sürümü nedir? Bende hiçbir zaman yanmadı şarj olunca. *#0000# yaparak bakabilir misiniz?
Sürüm:Nokia belle feature pack 2 Yazılım Sürümü:113.010.1506
quote:
quote:
quote:
quote:
Telefonunuzun sürümü nedir? Bende hiçbir zaman yanmadı şarj olunca. *#0000# yaparak bakabilir misiniz?
quote:
Hiçbir zaman yanmadı şarj dolunca. Nimbuzz uygulaması yüklüyse telefonunuzda belki o yapıyordur.Ayrıca Beklemede açık ışığı açıksa ondan da olmuş olabilir.
Telefonda nimbuzz yüklü değil bir de beklemede ışığı kapalı ama telefon kapalı şarj olunca o ışık yanıp sönüyor.
quote:
Telefonda nimbuzz yüklü değil bir de beklemede ışığı kapalı ama telefon kapalı şarj olunca o ışık yanıp sönüyor.
İlk defa sizden duydum bu durumu. Hiçbir bilgim yok.
quote:
quote:
İlk defa sizden duydum bu durumu. Hiçbir bilgim yok.
Sizde nokia bubbles'in signedi var mı bi türlü bulamadım
cümleten hayırlı akşamlar ..
birazcık bilgi ve yardım isteyeceğim sizden ....
şu 3-5 gün içinde yeni bir telefon almam gerekiyor kararsız kaldım ... öncelikle alacağım telefonu maksimum mayıs ayına kadar kullanabileceğim askerlik sebebiyle bundan yaklaşık 7 ay önce nokia 701 almıştım telefonuma aşık olarak kullanıyordum fakat 10 gün kadar önce satmak zorunda kaldım kredi kartı tel faturası internet faturası hepsi peşpeşe geldi mecbur kaldım sattım neyseki şimdi yeni bir telefon alabilecek kadar yer açtım kartıma :) :)
dediğim gibi 701 işimi fazla fazla biçimde görüyordu ... fakat şimdi telefon almak isteyince hiç android kullanmadım biraz heves biraz merak aklıma htc one v yattı ortalama 750-780 lira civarlarında ... bugünde biraz oturup mantıklı düşününce 800 lira açıkcası fazla geliyorki 3-4 ay içinde çok çok büyük ihtimalle askerlik var
akşam üzeri bir anda bu telefon içime kurt gibi düştü vatanda 480 liraya var ve tam olarak bütçeme göre bir anda kafamı karıştırdı ... nokia kalitesinden ve symbian belle fp2 den yana sıkıntım yok bildim bileli nokia kullanıcısıyım ama android i sadece heves ettim ama şu an kararsız kalıyorum uzun süreli kullanıcak olsam düşünmeden alırım lakin dediğim gibi 3-4 aylık bir kullanım olacak ve aklıma ciddi biçimde 700 yatıyor ... bundan 7 ay önce telefon alırken yine 700 ve 701 arasında kalıp 701 i tercih etmiştim ...
açıkcası hazır böyle bir fiyat bulmuşken kaçırmak da istemiyorum ... işletim sistemiyle performansıyla ilgili hiç bir sıkıntım tereddütüm yok ....
sadece merak ettiğim kamera olayı 701 de 8mp di işimi çok çok fazlasıyla görüyordu hatta çektiğim resimler ekstra kaliteli bile geliyordu ... bunda kamere 5 mp fakat performansı nasıl profesyonel fotoğrafçı değilim her gördüğümün her anımın fotosunu da çekmem ama yine de hepten beter olmamalı yolda izde otururken özel bi anını çektiğimdede yine azcık kaliteli olsun istiyorum durum nasıldır ?? auto focus olayı varmı birde bunlarda ??
diğer merakım ses konusunda dolby falan bir şeyler yazıyor özelliklerde kulaklık performansı nasıl ?? htc one v istememin en büyük nedeni aslında android vs bir yana beats audio olayıydı ... 700 ün kulaklık durumu nedir ??
oyun falan filan umrumda değil .... uygulama olarakda çok hayati önemi olan uygulamalar ((whatsapp shazam maçkolik opera vs vs)) zaten mevcut mağazada...
kısacası kararsız kaldım şimdi gidip 3-4 ay için tek kalemde htc ye 800 lira vermek zorlar gibime geliyor beni ... onun yerine 480 liraya nokia 700 alıp üzerinede 150 liraya digitürk play lig tv üyeliği almak gibi bi plan geldi aklıma ki sanırım bu seçenek çok daha mantıklı ...
şu noktada sadece yeterli miktarda kamera ve kulaklık performansı konusunda meraklarım var bu kadar ?? yardımcı olacaklara teşekkürlerimi borç bilirim çok çok büyük ihtimalle 1-2 gün içinde halletmiş olacağım ve her ne kadar android de aklım kalacak bile olsa tercihim 700 den yana olacak en azından üzerine digitürk alırım birde param cebimde kalır ...
fiyat olarak
vatan da 480 fakat kocaeli mağazasında stok yok internet üzerinden
hepsi burada 499 tl
dart 699 tl
electro world 499 tl ama tamamı tükenmiş
bimeks 499 lira kocaeli mağazasında mevcut
tüm bunlara ek olarak gorilla glass falan da mevcutmuş telefonda ....
özür diliyorum biraz uzun oldu ama affedin saygılar hepinize
Kamerasın da otofokus olmadığı için bekleneni veremeyebilir fakat 701 de de yoktu o yüzden 8 ve ya 5 mpx çok farketmiyor. Kulaklık ses kalitesini şahsen çok beğeniyorum gayet kaliteli
Ama bence 3-4 ay için telefon alma sen.Kendinin de dediği gibi bu bir heves o para askerde lazım olur sana,hiç belli olmaz.Askerden sonra en istediğini alırsın.Bende askere gitmeden 1 ay önce c6 alacaktım ama dedim askerden sonra alırım ve öyle yaptım bu tel.i aldım kendime göre.