Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia 700 navigasyon kullanırken vodafone internete bağlantı (data kullanım) ücreti alıyor mu?

nerden kaynaklandığını tam bilemediğim şekilde vodafonda ayrıntılı faturada gprs bağlantısı yapıldığı görülüyor.. ve faturada bazı bağlanatılar ücretsiz bazıları için ücretlendirme olmuş. navigasyon dışında int. bağlandığımı sanmıyorum bu arada.

ayrıca wifi dışında int. seçeneklerini kapatmıştım... güncelleme eksikliği nedeniyle olmuş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_tech -- 24 Nisan 2012; 16:09:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_tech

nokia 700 navigasyon kullanırken vodafone internete bağlantı (data kullanım) ücreti alıyor mu?

nerden kaynaklandığını tam bilemediğim şekilde vodafonda ayrıntılı faturada gprs bağlantısı yapıldığı görülüyor.. ve faturada bazı bağlanatılar ücretsiz bazıları için ücretlendirme olmuş. navigasyon dışında int. bağlandığımı sanmıyorum bu arada.

ayrıca wifi dışında int. seçeneklerini kapatmıştım... güncelleme eksikliği nedeniyle olmuş olabilir mi?

Mobil veri kapalıysa telefon hiçbir şekilde GPRS bağlantısı yapamaz. Navigasyon ayarları yapıldıktan sonra internete bağlanmadan da oluyor. Kapattım demişsiniz ama bir ara açılmış olabilir çünkü kapalıyken hiçbir şekilde internete giremez. Ayrıca telefonunuzu güncellemediyseniz *#0000# yaparak mutlaka güncelleyiniz.

• arkadaşlar bu 700 ünü 701 den farkı ne ilisinin kamerasını açtım 700 daha net ve kaliteli tıpatıp aynısın gösterirken 701 bulanık gibi gösteriyor farkı ne anlamadım halbuki 701 in kamerası 8 daha kaliteli olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

arkadaşlar bu 700 ünü 701 den farkı ne ilisinin kamerasını açtım 700 daha net ve kaliteli tıpatıp aynısın gösterirken 701 bulanık gibi gösteriyor farkı ne anlamadım halbuki 701 in kamerası 8 daha kaliteli olması lazım.

701 daha kaliteli zaten. Bilgisayara atıp baktınız mı?

• BENCE NOKİA 701 AL DAHA İYİ DAHA ŞIK C6-01 DA ÇOK İYİ BİR ŞEÇİM
  • Ben telefonu çok beğendim çok net gösteriyor,kamerası da müthiş videolar olsun fotoğraflar olsun. Bence fiyatını sonuna kadar hakediyor. Birtek program kıtlığı var o kadar. Android işletim sistemli olsaydı satış rekorları kırardı.
  • Söylentilere göre,ekran 3.2" olduğu için mesaj ve internette dolaşmak sorun olabiliyormuş.Kullanlar bilgi verebilir mi?Zira 700 ve 701 arasın da kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redur

Söylentilere göre,ekran 3.2" olduğu için mesaj ve internette dolaşmak sorun olabiliyormuş.Kullanlar bilgi verebilir mi?Zira 700 ve 701 arasın da kararsız kaldım.

700 kullanıyorum evet biraz ekranı küçük ama alıştıktan sonra sıkıntı olmuyor. İkisi arasından tabii ki 701 öneririm. FM aktarıcı, kamera, 2. kamera, ekran boyutu gibi konularda 701 daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Söylentilere göre,ekran 3.2" olduğu için mesaj ve internette dolaşmak sorun olabiliyormuş.Kullanlar bilgi verebilir mi?Zira 700 ve 701 arasın da kararsız kaldım.

700 kullanıyorum evet biraz ekranı küçük ama alıştıktan sonra sıkıntı olmuyor. İkisi arasından tabii ki 701 öneririm. FM aktarıcı, kamera, 2. kamera, ekran boyutu gibi konularda 701 daha üstün.

Teşekkürler bilgiler için.Fakat 700 ün zerafeti gerçekten su götürmez bir gerçek.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bilgiler için.Fakat 700 ün zerafeti gerçekten su götürmez bir gerçek.

Evet cidden telefon çok şık. Ama daha fazla özellik diyorsanız 701

• Bu telefona versiyon atınca herhangi birşey siliniyor mu telefondan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Bu telefona versiyon atınca herhangi birşey siliniyor mu telefondan ?

Telefon üzerinden yaparsanız silinmez. Ama her ihtimale karşı yedeklemeniz önerilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 11 Mayıs 2012; 2:47:17 >
  • quote:

quote:

Telefon üzerinden yaparsanız silinmez. Ama her ihtimale karşı yedeklemeniz önerilir.

Hadi ya... O zaman şimdilik böyle iyi bir sorun yok olursa atarım.
  • quote:

quote:

quote:

Hadi ya... O zaman şimdilik böyle iyi bir sorun yok olursa atarım.

Sürümünüz nedir? Mutlaka son sürümü yüklemenizi öneririm.
  • Arkadaşlar 700 ün usp girişi kapaklımı yoksa tamamen açıkta mı?
  • quote:

Arkadaşlar 700 ün usp girişi kapaklımı yoksa tamamen açıkta mı?

Açıkta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Açıkta

Bazı resimler de usp girişi kapaklı olarak görünüyor.Neden acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Açıkta

Hiç dikkat etmedim 701 ile karıştırmış olabilir misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Açıkta

Çok dikkat ettim.Fakat katiyen eminim ki,gördüğüm resimler 700'e ait.Hatta nokia'nın kendi sitesin de usp girişi kapaklı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açıkta

Çok dikkat ettim.Fakat katiyen eminim ki,gördüğüm resimler 700'e ait.Hatta nokia'nın kendi sitesin de usp girişi kapaklı.

O fotoğrafı bulamadım buraya koyabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.