Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Bu telefona versiyon atınca herhangi birşey siliniyor mu telefondan ?

Telefon üzerinden yaparsanız silinmez. Ama her ihtimale karşı yedeklemeniz önerilir.

Hadi ya... O zaman şimdilik böyle iyi bir sorun yok olursa atarım.

europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-700/gallery

Resimleri inceleyin azizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redur

quote:

quote:

quote:

Bu telefona versiyon atınca herhangi birşey siliniyor mu telefondan ?

Telefon üzerinden yaparsanız silinmez. Ama her ihtimale karşı yedeklemeniz önerilir.

Hadi ya... O zaman şimdilik böyle iyi bir sorun yok olursa atarım.

europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-700/gallery

Resimleri inceleyin azizim.

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <=

Bunu diyorsanız bu USB'nin dişleri

• Yok yahu bildiğin kapak işte.Fakat şimdi youtube den videolara baktım da hepsi kapaksız.Bu ara da sanırım ben de 700 alacağım,zira duruşu ve tasarımı çok iyi.Çok mesaj yazan biri değilım,kamerayla da çok işim yok.Benim için önemli olan internet hızı ve ebatlar.
  • http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/700/

Malesef yukardaki resimler de usp girişi yine kapaklı.
  • Hoş telefon ederi 500 o ayrı
  • Usp,konusun da son durum.Konuyu nokia meil attım.Aradan 5 saat sonra arayıp,kendilerinden kaynaklanan bir görsel hata olduğun beyan edip teşekkür ettiler.Anlaşılan o ki,kapak mapak yok orta da.
    Bu ara da wampaa arkadaşımız haklı.Bu cihazın türkiye pazarın daki satış fiyat 500-600 tl arasın da olmalıydı.
  • quote:

Usp,konusun da son durum.Konuyu nokia meil attım.Aradan 5 saat sonra arayıp,kendilerinden kaynaklanan bir görsel hata olduğun beyan edip teşekkür ettiler.Anlaşılan o ki,kapak mapak yok orta da.
    Bu ara da wampaa arkadaşımız haklı.Bu cihazın türkiye pazarın daki satış fiyat 500-600 tl arasın da olmalıydı.

Bende ederi olan fiyatı verip 650 TL'ye aldım
  • quote:

quote:

Usp,konusun da son durum.Konuyu nokia meil attım.Aradan 5 saat sonra arayıp,kendilerinden kaynaklanan bir görsel hata olduğun beyan edip teşekkür ettiler.Anlaşılan o ki,kapak mapak yok orta da.

Nokia shopta şu an da 649 tl.701 den vazgeçtim.Kesinlikle 700 alacağım.Peki hocam seni rahatsız eden tarafları var mı cihazın?
  • quote:

quote:

quote:

Nokia shopta şu an da 649 tl.701 den vazgeçtim.Kesinlikle 700 alacağım.Peki hocam seni rahatsız eden tarafları var mı cihazın?

Son güncelleme ile artık sorun yok benim için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

son güncelleme ile gerçekten kimyası değişti aletin

• quote:

Orijinalden alıntı: ERG81

quote:

quote:

quote:

quote:

son güncelleme ile gerçekten kimyası değişti aletin

Ne gibi bir değişim?Bir de cihazdan ne derece memnunsunuz?Gerçi 1. Sayfa da yazmışsınız ama. :)

• arkadaşlar tek cümle ile bu telefon alınır mı ??

htc falan baktım açıkcası o paraları vermek işime gelmedi

bu telefon aklıma yattı akşam iş çıkışı gidip bakacağım çok büyük ihtimallede c5 imi verip alacağım...

biraz netten inceledim benim işimi fazlasıyla görecektir... alırken dikkat etmem gereken bir şeyler varmı ??

gün içinde yardımcı olursanız memnun olurum mutlu günler
  • Arkadaşlar 650 Tl gibi fiyatlardan bahsedilmiş sitede ama şimdi nette geziniyorum en uygun 750TL fiyatı var bahsettiğiniz gibi fiyata nerde bulabiliriz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekeberekendi

Arkadaşlar 650 Tl gibi fiyatlardan bahsedilmiş sitede ama şimdi nette geziniyorum en uygun 750TL fiyatı var bahsettiğiniz gibi fiyata nerde bulabiliriz acaba

Ankara,kızılay avm nokia shop.Benim gördüğüm en uygun fiyat burda.649 tl hala devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekeberekendi

Arkadaşlar 650 Tl gibi fiyatlardan bahsedilmiş sitede ama şimdi nette geziniyorum en uygun 750TL fiyatı var bahsettiğiniz gibi fiyata nerde bulabiliriz acaba

Ankara,kızılay avm nokia shop.Benim gördüğüm en uygun fiyat burda.649 tl hala devam ediyor.
  • arkadaşlar. telefonu kulaklık arızası nedeniyle servise gönderdim. geldikten sonra şarjı çok çabuk bitmeye başladı. sorun yazılım olabilir mi? bir de3g ayarlarını bu telefonda nasıl yaparız bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. özellikle batarya ve 3g konusu??
  • Arkadaşlar bende aranıza katıldım. Herhangi bir sorusu olan arkadaşlara cevap verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Arkadaşlar bende aranıza katıldım. Herhangi bir sorusu olan arkadaşlara cevap verebilirim

Aramıza hoş geldiniz, güle güle kullanın telefonunuzu
  • Sağolun teşekkürler. Şöyle bi sorun var bende şu an fp1 yüklü telefonda. Sleeping screen uygulamasını çalıştıramadım ne yaptımsa olmadı yükleniyo sonra ekrana indirme hatası diyo,uygulama yöneticine giriyorum yüklendi gözüküyo ama ekran koruyucu seçeneklerinde çıkmıyor. Böyle bi sorun yaşayan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Sağolun teşekkürler. Şöyle bi sorun var bende şu an fp1 yüklü telefonda. Sleeping screen uygulamasını çalıştıramadım ne yaptımsa olmadı yükleniyo sonra ekrana indirme hatası diyo,uygulama yöneticine giriyorum yüklendi gözüküyo ama ekran koruyucu seçeneklerinde çıkmıyor. Böyle bi sorun yaşayan var mı acaba?

http://www.mediafire.com/?y5wazpm4p84yvz6 Bunu deneyiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.