Şimdi Ara

NOKİA 701 İYİMİ Mİ? ACİL TAVSİYE? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chips

quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Ve bugün tesadüfen bu haberi gördüm.. htc nin ces 2012 bombası diye aratın chip online da bulabilirsiniz. Demekki Nokia turnayı gözünden vurmuş. Ekran görüntüsü aynı Lumia dakiler gibi. Android çiler buna ne diyecek merakla bekliyorum :))))

16 megapiksellik HTC karşınızda

11 Ocak 2012

HTC'nin CES 2012 bombası belli oldu: İşte karşınızda 16 megapiksellik kamerasıyla Titan II!

Geliştirdiği akıllı telefonlarla son zamanda kullanıcıların bir hayli dikkatini çeken HTC, yeni canavarı Titan II'yi CES 2012'de resmi olarak duyurdu. Bu cihazın en önemli özelliği ise 16 megapiksel dahili bir kameraya sahip olması...
    CES 2012'de ortaya çıkan HTC Titan II, Android işletim sistemini kullanmak yerine Windows Phone altında çalışıyor. 16 megapiksel kameraya sahip olan cihaz LTE teknolojisini de destekliyor. Ön kamera 1.3 MP çözünürlük sunuyor. İşletim sistemi ise, zaten daha önceden de bilindiği gibi Windows Phone 7.5...
    İlerleyen aylarda satışa sunulması beklenen cihazın 4.7 inç'lik bir ekranı ve 1.5 GHz hızında bir işlemcisi var.

Bak bu alınabilecek bi telefon ama fiyatını da görmek lazım ;) iyi forumlar.

Bu saatten sonra symbian alinmaz geri bir teknoloji symbian alinacagina wave 2 alsin daha iyi mukemmel bir kamera ve ekran kalitesikasa muthis saglam ama karar alacaklarin

Wave 2 de malum bada var. Bada işletim sistemi symbian a göre daha mı fazla uygulama sunacak. Sunacaksa mesela nelerdir bunlar.

Wave 2 yi size kasa olarak saglamlik sunar kaliteli bir ekran sunar ortalamanin cok ustunde bir kamera sunar hizlidir stabildir donma yapmaz takilma yapmaz ayrica badanin app ine girmediginiz belli uygulama ve oyunlarin hangi birini yazayim ki cogu zaman samsung marketinde parali oyunlari ucretsiz veriyor 701 e gore kral telefon funboyluk yapmayin ben samsung galaksy pro b7510 kullaniyorum daha once wave 1 kullandim. Nokia n8 iki ay kullandim kardesime verdim yetersiz geldi bana gore ve 701 e verilecek para ile ondan daha iyi teller var diyorum israrla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Android fanlığı burada da devam ediyor. Anlamadım gitti sanki hisseleri var :)) 701 piyasada fiyat ve hız bakımından alınabilecek en iyi telefodur. Symbian telefonu az yoran bir sistem. Android ise tam tarsi. 701 de internette flash video izlenebiliyor google amcaya sorup sonuçları görebilirsin. Ekranı kötü diyen arkadaşa hayretle şaşırıyorum. 1000 nit ekran nasıl kötü olabiliyor. İncelemeden kötülemek amacıyla yazıyorlar. Sadece 701 de var bu. Ben bir yerde inceleyebildim ekran gerçekten canlı hiç şüphen olmasın. 2 aydır araştırıyorum. 1 hafta önce neredeyse SE Neo V alıcaktım sürekli o tavsiye ediliyor diye sonra vazgeçtim. Kamera otofokus lu ancak 5 mp. Bu devirde 900,00 - 950,00 tl veripte 5 mp kamerayı ne yapayım. Otofokus ta dijital fotoğraf makinelerindeki gibi değil. Tekno marketlerde al incele bu olayı. Kafasına eserse yapıyor sanki :) Birde dikkatimi çeken ana ekranlar geçişi sırasında 1. ekrandan sonra sola gitmek isteyince gitmiyor. En son ana ekrana gitmek istersen bütün ekranları geçmen gerekiyor yani. 701 de öyle değil sola yada sağa yapınca süreklilik var ana ekranlarında. Lg, samsung ta iyi birsey almak istersen 1.500 tl yi gözden çıkartacaksın ki bence mantıklı değil. Gösteriş için değil kullanmak için alırım telefonu ben. Htc, huawei güvenebileceğim markalar değil. Symbian ı 2016 ya kadar desteklediğini açıkladı. Zaten sen en kralını da alsan 2,5 bilemedin 3 sene sonra değiştirmen gerekecek. Teknolojiye yetişmek mümkün değil. Bilgisayar bile alsan 1 sene dolmadan eskiyor. Nokia Lumia larda otofokus var ancak fiyatlar yine yüksek olacağı için beklemeye gerek yok diyorum ben. Symbian da tek sorun sanırım uygulama ve oyun tarzı şeyleri lisanlarından dolayı yükleyememek. Ben şubat sonunu bekliyorum almak için. Android için pek bilgim olmadığı için birsey yazmadım kötülemedim de. Umarım yardımcı olur ve istediğin cihazı alırsın. İyi forumlar.

yaklaşık 2 aydır telefon araştırıyorum, önceleri samsung galaxy i9001i s plus düşünüyordum, daha sonra xperio Neo düşünmeye başladım, incelerken nokia 701 gördüm ve yeni sistem yani belle yüklü geliyor hatta bugün bir kaç telefoncuya gittim c7 ile aynı telefon dediler belki aynıdır ancak c7 de anna yüklü ve belle yeni çıkan bir yazılım. en azından adı nokia ve sağlamlık yönünden diğerlerinden üstün diğer özellikleri ise yine diğerlerinden iyi ve üstelik android telefonların hemen hemen bir çoğu 3G (şebeke üzerinden) görüntülü konuşmayı desteklemiyor, en azından satarken fazla zarar edilmez.

diğer telefonların bir çoğu oyun oynayan ve filim, dizi seyreden gençler için diye düşünüyorum ama buna bizim zamanımız yok, bizim bazı işlerimizi bilgilerimizi ofis ortamında kayıt yapalım gerektiğinde foto çekelim(fotoları sergiye çıkarmayacağız sonuçta) gerekirse müşterimizle ve yakınlarımızla görüntülü görüşelim. hal böyle olunca diğer telefonları tek tek elemeye başladım fakat piyasada satılan Nokia 701 lerin hepsi vodafone kampanyalı satılıyor eğer kampanyasız alınırsa 200 tl daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 12 Ocak 2012; 16:24:05 >

• Orijinalden alıntı: engin_er_26

yaklaşık 2 aydır telefon araştırıyorum, önceleri samsung galaxy i9001i s plus düşünüyordum, daha sonra xperio Neo düşünmeye başladım, incelerken nokia 701 gördüm ve yeni sistem yani belle yüklü geliyor hatta bugün bir kaç telefoncuya gittim c7 ile aynı telefon dediler belki aynıdır ancak c7 de anna yüklü ve belle yeni çıkan bir yazılım. en azından adı nokia ve sağlamlık yönünden diğerlerinden üstün diğer özellikleri ise yine diğerlerinden iyi ve üstelik android telefonların hemen hemen bir çoğu 3G (şebeke üzerinden) görüntülü konuşmayı desteklemiyor, en azından satarken fazla zarar edilmez.

diğer telefonların bir çoğu oyun oynayan ve filim, dizi seyreden gençler için diye düşünüyorum ama buna bizim zamanımız yok, bizim bazı işlerimizi bilgilerimizi ofis ortamında kayıt yapalım gerektiğinde foto çekelim(fotoları sergiye çıkarmayacağız sonuçta) gerekirse müşterimizle ve yakınlarımızla görüntülü görüşelim. hal böyle olunca diğer telefonları tek tek elemeye başladım fakat piyasada satılan Nokia 701 lerin hepsi vodafone kampanyalı satılıyor eğer kampanyasız alınırsa 200 tl daha pahalı.

Hocam aynı şekilde ben de galaxy 9001 s ve xpearia neo duşündüm. galaxy yi sildim şimdilik çünkü 1100 tl
    neo fiyat 850 ye var hızlıalda (kırmızı ama olsun fiyat iyi) fakat görüntülü konuşma olayını netleştiremedim. donaımhaberde ilgili bölüme yazdım bakalım sağlık cevap gelecek mi. Neo nun Kullanma kılavzunda görüntülü görüşme (şebeke üzerinden) yazmıyor. Yurtdışında da konudan şikayetçi olanlar var.

Nokia dediğim gibi çok da gönlümden geçmiyor ama görüntülü görüşme, led ekran, hd çekim, hızlı işlemci konusu isteklerim arasında ve 701 bunları sunuyor. 200 tl hediye çeki olursa tereddüt etmeyeceğim ama hepsiburada bir türlü yanıt vermedi. Çünkü ilk 200 kişi deniyor ve bunu anlamanın bir yolu olmalı. Doldu mu 200 kişi dolmadımı bilgi verilmeli ki vodafone u aradım ve bilemeyiz dediler.
    Hal böyle olunca 701 çok da peşinden koşacağım bir tel olmuyor. Yani 700-800 vereceksem totalde (24 ay taahütlü klasik 701 kampanyası için konuşuyorum), o zaman isteklerimi sunan başka bir cihaza bakmak isterim.

• quote:

quote:

Ve bugün tesadüfen bu haberi gördüm.. htc nin ces 2012 bombası diye aratın chip online da bulabilirsiniz. Demekki Nokia turnayı gözünden vurmuş. Ekran görüntüsü aynı Lumia dakiler gibi. Android çiler buna ne diyecek merakla bekliyorum :))))

11 Ocak 2012

HTC'nin CES 2012 bombası belli oldu: İşte karşınızda 16 megapiksellik kamerasıyla Titan II!

Geliştirdiği akıllı telefonlarla son zamanda kullanıcıların bir hayli dikkatini çeken HTC, yeni canavarı Titan II'yi CES 2012'de resmi olarak duyurdu. Bu cihazın en önemli özelliği ise 16 megapiksel dahili bir kameraya sahip olması...
    CES 2012'de ortaya çıkan HTC Titan II, Android işletim sistemini kullanmak yerine Windows Phone altında çalışıyor. 16 megapiksel kameraya sahip olan cihaz LTE teknolojisini de destekliyor. Ön kamera 1.3 MP çözünürlük sunuyor. İşletim sistemi ise, zaten daha önceden de bilindiği gibi Windows Phone 7.5...
    İlerleyen aylarda satışa sunulması beklenen cihazın 4.7 inç'lik bir ekranı ve 1.5 GHz hızında bir işlemcisi var.

Bu saatten sonra symbian alinmaz geri bir teknoloji symbian alinacagina wave 2 alsin daha iyi mukemmel bir kamera ve ekran kalitesikasa muthis saglam ama karar alacaklarin

Sen Symbianı telefon markası sanıyorsun herhalde:) Symbian Bada'dan daha iyi bir sistemdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

11 Ocak 2012

Wave 2 de malum bada var. Bada işletim sistemi symbian a göre daha mı fazla uygulama sunacak. Sunacaksa mesela nelerdir bunlar.

Wave 2 yi size kasa olarak saglamlik sunar kaliteli bir ekran sunar ortalamanin cok ustunde bir kamera sunar hizlidir stabildir donma yapmaz takilma yapmaz ayrica badanin app ine girmediginiz belli uygulama ve oyunlarin hangi birini yazayim ki cogu zaman samsung marketinde parali oyunlari ucretsiz veriyor 701 e gore kral telefon funboyluk yapmayin ben samsung galaksy pro b7510 kullaniyorum daha once wave 1 kullandim. Nokia n8 iki ay kullandim kardesime verdim yetersiz geldi bana gore ve 701 e verilecek para ile ondan daha iyi teller var diyorum israrla

Hocam verdiğin bilgileri için tşk ederim.
    yazı dili ile sözlü iletişim sanırım farklı oluyor ve funboy luk yapıyormuşum gibi görünüyor.
    Oysa buradaki ilk mesajımda da dediğim gibi ne android ne bada ne symbian hastasıyım. Önceliklerimi belirttim. 800 tl ye kadar olan, gsm şebekesi üzerinden görüntülü konuşma sunan, HD çekim olan, tercihen LED ekranı olan bir cihaz istiyorum, internete çok girerim ve nette çuvallamasın istiyorum. Seslisözlük gibi siteler (sözlüklerle çok işim oluyor) kendi sözlklerine erişim için ios ve android işletim sistemleine uygun program yaptılar. Androidin benim için ağır bastığı tek konu odur. Onun dışında android şunu sunacak bana ve işimi kolaylaştıracak diyebileceğim kesin bir şeyde yok benim için (bildiğimden değil, ihtiyaç hissedip karşılaştığım özelliklerden bahsediyorum. Belki derin bilgim olsa her bir işletim sistemi konusunda işte bunu almalıyım diye net bir karar verebileceğim).
    Burada verilen bilgler çok değerli. Karşıt olsun yada olmasın, bişeyler öğrenilebiliyor ve kararı kolaylaştırıyor. O yüzden yorumları dikkatlice takip etmekteyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Hocam aynı şekilde ben de galaxy 9001 s ve xpearia neo duşündüm. galaxy yi sildim şimdilik çünkü 1100 tl
    neo fiyat 850 ye var hızlıalda (kırmızı ama olsun fiyat iyi) fakat görüntülü konuşma olayını netleştiremedim. donaımhaberde ilgili bölüme yazdım bakalım sağlık cevap gelecek mi. Neo nun Kullanma kılavzunda görüntülü görüşme (şebeke üzerinden) yazmıyor. Yurtdışında da konudan şikayetçi olanlar var.

Nokia dediğim gibi çok da gönlümden geçmiyor ama görüntülü görüşme, led ekran, hd çekim, hızlı işlemci konusu isteklerim arasında ve 701 bunları sunuyor. 200 tl hediye çeki olursa tereddüt etmeyeceğim ama hepsiburada bir türlü yanıt vermedi. Çünkü ilk 200 kişi deniyor ve bunu anlamanın bir yolu olmalı. Doldu mu 200 kişi dolmadımı bilgi verilmeli ki vodafone u aradım ve bilemeyiz dediler.
    Hal böyle olunca 701 çok da peşinden koşacağım bir tel olmuyor. Yani 700-800 vereceksem totalde (24 ay taahütlü klasik 701 kampanyası için konuşuyorum), o zaman isteklerimi sunan başka bir cihaza bakmak isterim.

bugün vadafone bayilerine baktım kampanyasız alırsam 920 tl dediler, eğer bazı hatlara veriyorlarmış öyle alırsam 24 ay vade ve720 tl gibi bir fiyata geliyormuş, h.b. 200 tl hediye vermiyor eğer vodafone abonesi iseniz orada yazan fiyattan 200 tl aşağı veriyor normal satış fiyatı da sanırım h.b. de 999 tl gibi bir şey, ama öyle sanıyorum 1-2 ay sonra piyasaya düşer bu telefon ve daha ucuza alınır belkide daha üst modelini nokia kendisi sürer şimdilik vodafone satsın biraz acelem yok şimdilik benim 6303 işimi görüyor ama wi-fi 3G olmaması işimiz zorlaştırıyor. her yerde de laptopla olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 12 Ocak 2012; 19:57:35 >

• Ben de araştırmalara devam ediyorum tabiki hala. Söylenilen telefonları da inceledim nokia nın vodafone ile anlaşmasına kızdım. Ne hakkı var bize bu eziyeti yapmanın dedim ve tamam gidip başka marka alıcam dedim. Lg Optimus 3G yi gördüm. 3 Boyutlu kamera fotoğraf süper geleceği dönük bir cihaz dedim. Fiyatı 1.500 TL görünce almadım tabiki.. Kızgınlığım devam ediyordu yine SE Neo V alacaktım tam gittim içime sinmedi vazgeçtim :) Kararım 701 ve Vodafone nun kampanya bitiş tarihini bekliyorum artık. 800 - 850 TL gibi olunca alırım 1 Kr fazla da vermem. Şubat sonuna kadar daha iyi bir cihaz çıkar (marka önemli değil) onu alabilirim tabiki. Bu arada Nokia nın kasalarının sağlamlığına diyecek birsey yok yawss herkes biliyor. Hatta duvara atsam kırılmıyo diyen bir yazı görmüştüm :) Ekran olarak ta şu an en iyi 701. Alacağınız telefonu dışarda gün ışığında deneme şansınız varsa öyle deneyip alın derim. 701 i denedim kalite..

• TASARIMI NOKİA C7 YE BENZİYOR AMA GÜZEL
  • NFC NEDİR MERAK ETTİM
  • Kısaca temassız iletişim. Google amcaya sorsana yaws :))
  • Konu ile alakasi yok ama eger 1500 tl ayirabilen varsa n9 alsin bugun nokia club da inceledim kamera olsun dokunmatik olsun internete girme ve ekran kalitesi olsun web olsun bu sefer nokia yapmis bravo nokia ya
  • bazıları htc den neo v den bahsetmişler, gidin ikinci ellerini sorun bakalım kaç tl diyecekler, daha dün çıkan bu telefonlar ın yenisi bile neredeyse yarı fiyatına düşmüşken ikinci elleri ise daha da ucuza satılıyorlar, çünkü heveslenip alanlar bakıyorlarki android çok pil tüketiyor hemen ikinci elde satıyorlar. ayrıca android markette uygulamanın bolluğundan bahsetmişler, evet çok olabilir ama bir çoğu ya oyun ya film yada ıvır zıvır şeyler. işe yarayacak doğru dürüst hiç birşey yok. 2 aydır telefon araştırmasındayım ve dönüp dolaşıp nokia 701 diyorum böyle olursa da gidip nokia 701 alacağım çünkü samsung hariç ne sony de nede htc de ön kamera olanlar bile 3G şebeke üzerinden görüntülü görüşmeyi desteklemiyorlar. ve yine bir artısıda nokia kadar sağlam değiller elinizden düşürdünüz mü telefonlar parçalanacaklarmış gibi duruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 27 Ocak 2012; 17:06:03 >

• valla bende bu nokıa 701 i görseydim gidip iphone almazdım
    ama şimdi e72 telefonumu verip üzerinede koyup 701 almayı düşünüyorum
    görüntülü konuşma desteği bluetothla pc ye bağlanabilme her cihaza bağlanabilme desteği
    istediğin zil sesini atayabilme durumu çok güzel
    e72 inin yerine iphonenin yanında bunu kullanabilirim.

sevdim bu 701 i

ayrıca ben fazla oyun oynamam video filmde izlemem
    maillerime sms lerime ve görüntülü görüntüsüz telefonlarımla konuşurum
    arada birde dışardaysam nete sosyal ağlarıma bakarım
    bana kaç gün gider bu şekilde bataryası
  • evet aynen dediğim gibi nokıa 701 de aldım e72 yi verdim üzerine 480-tl 5 taksitle
    iphonenin yanında kullanmak üzere aldım on numara telefon benim gözümde süper olmuş 701 valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

valla bende bu nokıa 701 i görseydim gidip iphone almazdım
    ama şimdi e72 telefonumu verip üzerinede koyup 701 almayı düşünüyorum
    görüntülü konuşma desteği bluetothla pc ye bağlanabilme her cihaza bağlanabilme desteği
    istediğin zil sesini atayabilme durumu çok güzel
    e72 inin yerine iphonenin yanında bunu kullanabilirim.

sevdim bu 701 i

ayrıca ben fazla oyun oynamam video filmde izlemem
    maillerime sms lerime ve görüntülü görüntüsüz telefonlarımla konuşurum
    arada birde dışardaysam nete sosyal ağlarıma bakarım
    bana kaç gün gider bu şekilde bataryası

hocam istediğini zil sesini yapabilme demişsiniz Artık bu özelliği bulundurmuyan telefon yok zaten piyasada

• şebekeden görüntülü arama dediğine göre ya samsung wave yada nokia olması gerekiyor çünkü o fiyatlara android te görüntülü görüşme yok varsa eski androidler olabilir oda ellerinde kalanları ucuzlatıp satmış olurlar.
    bide şu mega piksel olayını insanımız bi anlayamamış daha çok megapiksel daha iyi görüntü demek değil sadece daha büyük baskı demek.iyi görüntü için 2 temel unsur lens ve kameranın görüntü işlemcisi iyi olmalı.ondan mp olayına bakmayın ama şuda bir gerçek en iyi fotoları telefonlar arasında da nokia çekiyor.

NFC: bluetooth,dlna gibi bir bağlantı çeşidi ve aynı özellikteki teller arasında dosya transferi sağlar bluetooth dan daha gelişmiştir.
  • android uygulamalarının bir çoğu oyun veya insanların ihtiyacını karşılamadığı için ıvır zıvır gelebilir ama öyle bir programlar varki 2000-3000 tl verdiğin gps cihazlarında bile yok yani ıvır zıvır dememen için ne aradığını bilmen gerek bilmezsen ıvır zıvır olur.
  • Alınabilir bence bende kardeşi C7'yi kullanıyorum belle'den sonra gayet iyi bir telefon oldu. Hoş anna ve s^3 de kullanırken de bir problem olmuyordu (donma,takılma vs.) 1 yıl olacak hala memnunum. Benim tele çok yakın olduğundan bunları söyleyebilirim
  • o 701'deki sistemi ben 5 sene önce 3250'de kullanıyordum. symbian 9.1 v3

tek değişikliği hızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbyygt2 -- 12 Şubat 2012; 11:58:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.