Şimdi Ara

Nokia 7020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7020'nin ne zaman geleceğini bilen var mı? Bulduğum en güzel telefon, kapaklı,mp3'ü, radyosu var. Birileri aşırı kazanç için 300 liraya satmazsa 200 olacakmış fiyatı. Nedir bunun geliş tarihi?

• Arkadaşlar 2010'un ilk çeyreğinde piyasaya çıkacakmış. 16 gb'a kadar hafızayı destekliyormuş. Bilmeyenlere duyurulur...
  • Telefon çok güzel, mp3 ve radyosu var, bazı telefonlara radyoyu koymuyorlar, diğerlerinden vazgeçme sebebim bu. Ayrıca çok da şık bir görünümü var. SD kartının fiyatıyla birlikte 300 beklerken sadece kendisi 300 tlye piyasaya girdi...
  • benim bir arkadaşım aldı ve memnun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1967 -- 24 Şubat 2010; 17:24:37 >
  • Merhaba Arkadaşlar

Bahsettiğiniz Nokia 7020 telefonun pembe modelini eşime hediye olarak aldım. Fiyatı yaklaşık 300 TL
    Bazı mağazalarda 270 lere kadar bulabilirsiniz.

Fakat biz hiç memnun değiliz.

Sesi son seviyede olmasına ve stereo açık olmasına rağmen hem zil sesi hem de mp3 sesleri yeteri kadar iyi çıkmıyor. Şöyle söyleyeyim telefon yan odadayken veya çantadayken duyulmuyor...

Benim antika nokia 6230 ile karşılaştırdığımızda çok fark var.

Birde ön kapakda bir ekran var. Güya 2 kez dokunduğumuzda açılıp saat, arayanlar veya gelen mesaj varsa onu gösteriyor. ama dokunmak ifadesi yanlış. Resmen parmakla iki kez sert bir vuruş yapmamız gerekiyor. küçücük elektronik bir aletede bu şiddetle vurmaya devam edersek heralde bi kaç aya kadar mefta olur.

Son olarak ve en önemlisi. ŞARZI
    ilk kullanımdan önce 8 saat şarz olması gerektiğini söylediler ve bizde öyle yaptık. Daha sonra gece 1,30 gibi telefonu açtık,e haliyle yeni alınan bir telefon hevesiyle özelliklerini incelemek için telefonu biraz kullandık. Sabah şarz göstergesinde tek çizgi (toplam 4 çizgi mevcut) kalmıştı. öğle saatlerindede tamamen bitti ve kapandı. Tekrar akşama doğru şarz edip açtık. Şarzını denemek için geceleride kapalı tuttuk. Geceleri kapalı olmasına rağmen ve gün içerisinde yanlızca 1-2 kısa görüşme yapmamıza rağmen telefonun şarzı 2-3 gün zor gidiyor. bunun normal olmadığını düşünüyorum. En yakın zamanda garanti servisine götürmeyi düşünüyorum.

Alacak olan varsa dikkatli olsun derim.

• Ben olsam bekletmeden götürürdüm garanti servisine. Herkese öyle denkgelmez ancak benim genel olarak gözlemlediğim durum şu: Telefonu alıyorlar, üretim hatası olduğu belli ancak ısrarla telefonu o halde kullanmaya devam ediyorlar. Garanti servisine götürmüyorlar, hemen aldıkları yere girip ne markanın ne de modelin adını bırakıyorlar. Ama aynı arkadaş bunun üretim hatası olduğunu anlayamıyor.

Lütfen üstünüe alınmayın.

Kullananlar varsa diğer yorumları da bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-topmark -- 30 Mart 2010; 21:25:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    NOKİA 7270
    20 yıl önce açıldı
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kız arkadaşıma pembe ve güzel görünmesi sebebiyle almayı düşünüyorum ama birkaç yerde olumsuz şeyler okudum eğer kullanan varsa ve yorumlarını paylaşırsa sevinirim . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: must21

Merhaba Arkadaşlar

Bahsettiğiniz Nokia 7020 telefonun pembe modelini eşime hediye olarak aldım. Fiyatı yaklaşık 300 TL
    Bazı mağazalarda 270 lere kadar bulabilirsiniz.

Fakat biz hiç memnun değiliz.

Sesi son seviyede olmasına ve stereo açık olmasına rağmen hem zil sesi hem de mp3 sesleri yeteri kadar iyi çıkmıyor. Şöyle söyleyeyim telefon yan odadayken veya çantadayken duyulmuyor...

Benim antika nokia 6230 ile karşılaştırdığımızda çok fark var.

Birde ön kapakda bir ekran var. Güya 2 kez dokunduğumuzda açılıp saat, arayanlar veya gelen mesaj varsa onu gösteriyor. ama dokunmak ifadesi yanlış. Resmen parmakla iki kez sert bir vuruş yapmamız gerekiyor. küçücük elektronik bir aletede bu şiddetle vurmaya devam edersek heralde bi kaç aya kadar mefta olur.

Son olarak ve en önemlisi. ŞARZI
    ilk kullanımdan önce 8 saat şarz olması gerektiğini söylediler ve bizde öyle yaptık. Daha sonra gece 1,30 gibi telefonu açtık,e haliyle yeni alınan bir telefon hevesiyle özelliklerini incelemek için telefonu biraz kullandık. Sabah şarz göstergesinde tek çizgi (toplam 4 çizgi mevcut) kalmıştı. öğle saatlerindede tamamen bitti ve kapandı. Tekrar akşama doğru şarz edip açtık. Şarzını denemek için geceleride kapalı tuttuk. Geceleri kapalı olmasına rağmen ve gün içerisinde yanlızca 1-2 kısa görüşme yapmamıza rağmen telefonun şarzı 2-3 gün zor gidiyor. bunun normal olmadığını düşünüyorum. En yakın zamanda garanti servisine götürmeyi düşünüyorum.

Alacak olan varsa dikkatli olsun derim.

arkadaşlar söz konusu nokia 7020 telefonu yurtdışından 75 $ a anneme hediye olarak aldım. must21 in telefonla ilgili tespitlerine şarj konusu dışında %100 katılıyorum. telefonun bataryasından oldukça memnunum. 8 saatlik ilk şarjın ardından bir haftalık kullanım sonrasında şuan batarya seviyesi tek çubuk şeklinde gözükmekte ( daha yeni aldığımız için baya bi kurcaladım bende ama hala bitmedi). ses problemi dışında oldukça şık ve kullanışlı bir telefon. özellikle bayan kullanıcılar için oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.

benim telefonla ilgili problemim, telefonda türkçe dil paketinin bulunmaması. dil paketini nasıl yükleyebilirim, konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Telefonla ilgili birçok olumsuz şey okudum bunların da bana rastlama olasılığını göz önüne alınca almama taraftarı oldum o kadar para verip serviste garantide uğraşmak istemiyorum çünkü . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.