Şimdi Ara

Nokia 6111

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yorumlariniz nelerdir?

• 3 veya 4 üncü sayfada 6111 ile ilgili topic var orada resinlerini özelliklerini ve fotograf kalitesini görebilirsin!
  • saol biliorum özeliklerini fakat kullanıcı yorumları önemli benim icin
    o yuzden halen kullanmakta olan birini arıorum :)
    kullanan biri yardımcı olursa karar wermem konusunda iyi olucak!
  • ben 2 gün önce genpadan aldım internet üzerinden telefon çok hoş eksik görünen tarafı hafızasının 23 mb ta kısıtlı olması eğer o önemli değil diyorsan tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan2002

ben 2 gün önce genpadan aldım internet üzerinden telefon çok hoş eksik görünen tarafı hafızasının 23 mb ta kısıtlı olması eğer o önemli değil diyorsan tavsiye ederim

Yeni S40 arabirimi nasıl ? Biraz resim koyabilir misin ?
  • ya bu telefon o kadar iyi bişey deil çünkü nokia artık eskisi gibi telefona yeni bişeyler katmıyor ve küçük eklentiler ekliyor bence alacağınız telefon siziz w550i olsun çünkü hem fiyatları yakın hemde 256mb iyi düşün ince gör
    teknorama teknolojide moda
  • ya bu telefon piyasası acaip tam şeklini begeniyorsun adamlar bişeyini eksik bırakıyorrr
    bunda da en önemlisi hafıza kartı desteklememesii...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKİA 7270
    20 yıl önce açıldı
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    9 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim için hafızası o kadar önemli değil 23mb bana yeter.Görüntüsü çok hoşuma gitti tam benlikSanırım fiyatı 580-560 arasında o fiyata bu telefon alınırmı?Ben 1 ay sonra falan alıcam yeni teli o sürede D500de o fiyata düşermi sizce(pek umudum yok ama )
    Bide gören veya kullanan varsa ekran kalitesi nasıldır nokia ya bu konuda pek güvenemiyorumda
  • Bir de bu telefon için şarjı çok az gidiyor diye okumuştum yabancı sitelerde. Kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilirler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.