Şimdi Ara

Nokia 7610' a nasil dosya kopyalanir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben "pc suite 6" programi ile nokia 7610 telefonumun hafizasına bağlaniyorum! Resim veya müziği bilgisayardan telefona kopyalamak sorun olmuyor ama, herangi bir yeni klasörü oluşturamiyorum ya da istediğim bir klasörü telefon hafiza kartina kopyalayamiyorum! Bunun bir yolu var mı? Ayrıca bu "pc suite" programindan telefon hafızasına ve hafıza kartına girdiğinizde sistem klasörü de gözükmüyor! Neden? Tabiki bir koruma söz konusudur; eminim ama ben kopyalamak istiyorum kalsörlerimi! Var mi bir çaresini bilen ya da daha önce bu sorunla karşilaşan?

• Pc suite programinin 'dosya aktar' bolumunde telefon ve hafıza kartını goruntuluyebiliyorsun. Zaten resim kopyaliyabiliyorsan bunu biliyor olmalisin. Kartin icerigini goruntuledigin kısımda mouse'un sag tusuyla 'yeni klasor olustur' ile istedigini yapabilirsin. Bunu yapamiyorsan tavsiyem , telefonun kendisinde istedigin klasoru olustur daha sonra PC'deki (klasordeki) dosyalarini kopyala.
    Sistem klasorune dedigin gibi koruma amacli gorunmuyor PC suit'te. Ama telefonda calistiracagin herhangi bir manager programi ile (Seleq veya Fexplorer olabilir) rahatlikle goruntuluyebilirsin.
  • Bu kadar basit! Bi sorsana be olm buraya yazmadan Alla ALLaaa!

quote:

Orjinalden alıntı: universe

Pc suite programinin 'dosya aktar' bolumunde telefon ve hafıza kartını goruntuluyebiliyorsun. Zaten resim kopyaliyabiliyorsan bunu biliyor olmalisin. Kartin icerigini goruntuledigin kısımda mouse'un sag tusuyla 'yeni klasor olustur' ile istedigini yapabilirsin. Bunu yapamiyorsan tavsiyem , telefonun kendisinde istedigin klasoru olustur daha sonra PC'deki (klasordeki) dosyalarini kopyala.
    Sistem klasorune dedigin gibi koruma amacli gorunmuyor PC suit'te. Ama telefonda calistiracagin herhangi bir manager programi ile (Seleq veya Fexplorer olabilir) rahatlikle goruntuluyebilirsin.

• evet aynen öle.al,kur bi seleq programı istemediğin kadar dosya aç,sil....
  • fexplorerde aynı işi görür çok kullanışlıdır...
  • file manager programları bu işi rahatlıklar görür. Ben işin kolayını buldum. Bende bi N-Gage bi 7610 var. N-Gage e atıyorum Bluetooth ile gönderiyorum. böylece mesaj olarak geliyor istediğin yere kaydediyosun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.