Şimdi Ara

Nokia 8: Asıl silah ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N82 gibi bir efsane varken N73'ün adını bile zikretmek günah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 17 Ağustos 2017; 14:57:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    N82 Kullanmak nasip olmadı oda güzel cihaz ama N73'ün tadı bir başkaydı, Tasarım olarakda en sevdiğim telefon N79'du oda nasip olmadı
  • lalale kullanıcısına yanıt
    Ben hayatımda hiç Android cihaz almadım kullanmadım. Nokia ile birlikte ilk kez bu kadar Android'e sıcak bakıyorum. Şu saatten sonra da hiçbir marka bana Nokia dışında bir Android aldıramaz.

• N79 da kullandım ama gerek kamera gerekse hız olarak N82 daha iyiydi. S60v3'ün kralıydı all-in-one cihazdı. İlk kez akıllı telefonlarda GPU temelli grafiksel oyun deneyimini yaşadık. Hey gidi hey ne günlerdi.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Evet donanım olarak daha iyi bir cihazdı zaten tasarımda iyiydi, S60v3 çok iyi bir sistemdi gerçekten.
  • Keşke üstünde biraz daha çalışılıp daha geç çıksaymış..Bu haliyle sırf bu seneyi boş geçmemek için çıkarılmış gibi duruyor..Fahiş vergileri de ekleyince muhtemelen 3500tl gibi bir fiyattan gelecek..Zeiss ve ozo haricinde diğerlerinden bir farkı yok..Sırf Nokia olduğu için satabilir..Alacaklara hayırlı olsun..Kendi adıma boşuna beklemiş oldum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

Snapdragon 835, Carl Zeiss optik... En güncel teknolojiler adam gelmiş su tabancası diyor şaka gibiler ya.

android olduğu süre snapdragonmuş, zeiss optikmiş zaten diğerlerinin hikaye tekrarı bu.
    nokia olacaksa başka bişey olmalı.....

Carl Zeiss'lı ya da purewiew li kaç tane Androidli cihaz var hocam? Ya da OZO sound kullanan? Birkaç eksiği var bu cihazın onlarda 6000 serisi alüminyum ve IP54 sertifikası.

lens ve ses telefonda her şey değil genelde var olanların bu donanımları benim algılarımı tatmin ediyor.
    nokia olacaksa farklı yazılımla olmalı, adroid değil.

Android haricinde bir şansı yok maalesef. Benimde gönlümden aynı şeyler geçiyor ama maalesef piyasanın gerçekleri bu.

• Her şeyin bir dönemi vardır ve Nokia'nın dönemi kapandı. Ufak pazar payları alabilir evet ama sektörde liderliği bir daha asla göremeyecekledir.

• tam olmamış,beklenen sensor yok ortada, çok beklettiler, fiyat performans yapılırsa bu sene atağa geçebilir,

• Bu nokia yaya tek gicik kapan benim galiba...

Batmis firmayi tekrar tekrar isitip sunmak gibi geliyor bana nokia denince uzaklasiyorum direk

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

Snapdragon 835, Carl Zeiss optik... En güncel teknolojiler adam gelmiş su tabancası diyor şaka gibiler ya.

android olduğu süre snapdragonmuş, zeiss optikmiş zaten diğerlerinin hikaye tekrarı bu.
    nokia olacaksa başka bişey olmalı.....

Hee gülüm heee android size iyi yara açmış

menü kısıtlı, protein yok, makarna full, hakim görüş yukarda ve fanatik.

iz bırakanlar hep özlenir ama geri gelinmez.
    istisnasız, elvis presley gibi.

kitle detayı farkedemediğinden mutlulukla balon android nokia dek tüketecek.

MeeGo bittiyse daha güncel eşdeğer sunmalı.

• sony konularında çerçeve diye yağdıran arkadaşları göremiyoruz nerdeler?ekran kasa olarak sony'lerden geride olduğu farkdilmiştir heralde

nokia 30 defa battı el değiştirdi.aynı blackberry gibi güvenilip de para verilmez bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Bu nokia yaya tek gicik kapan benim galiba...

Batmis firmayi tekrar tekrar isitip sunmak gibi geliyor bana nokia denince uzaklasiyorum direk

Ne saçmalıorsun buraya yazma git elmacıların oraya yaz ozaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

sony konularında çerçeve diye yağdıran arkadaşları göremiyoruz nerdeler?ekran kasa olarak sony'lerden geride olduğu farkdilmiştir heralde

nokia 30 defa battı el değiştirdi.aynı blackberry gibi güvenilip de para verilmez bana göre

Nokia el batıp değiştirmedi hmd yi bir araştır sen bi

• Nokia ozo audio reklamını kulaklıkla dinledim muhteşemdi. Ben kendi adıma bu telefonu bekleyeceğim. Saf android var kamerası çok güzel çerçevesiz kasaları da sevmiyorum. O yüzden ben nokia 8 i çok beğendim.

• Şu konuyu bir açıklığa kavuşturalım artık. Carl yok artık firmanın adı yıllardır ZEISS.

• Sonunda Android ;)

• Sırf spen den dolayı note kullanıyorum ancak kalemsiz bir cihaz alacaksam gidip ne Samsung, LG serisine para veririm ne de iPhone a, ya Sony alırım yada Nokia hiç olmadı miui alırım.

• lazloo kullanıcısına yanıt
    Telefonun fiyatının 599€ olacağı söyleniyor. 4000 lirayı geçecek alabilecek misin? O paraya i7'li oyun canavarı alırsın.

• yaşıyormuydu bu ya :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.