Şimdi Ara

Nokia 8'in ilk gerçek görüntüsü CES 2017'de ortaya çıktı (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Snapdragon 840 gelecekken 835'li telefon alınamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Fiziksel tuş varsa ben yokum. Bırakın artık şu fiziksel tuş saçmalığını. Nokia yerinde bir karar vermiş. En güzel sanal tuşlar LG firmasında.

Fiziksel tuş kadar saçma birşey var mı? Ana ekrana dönmek için yavaşça bir dokunuş yeterken, neden bastırarak (ki telefon elden düşebilir) ana ekrana döneyim ki?

Samsung'ta ana ekrana dönüş tışındaki tuşlar kapasitif bir yere bastırmıyorsun. Sanal tuşlar ekrandan çalıyor.

Neyini ekrandan çalıyor deli çocuk? Video izlerken,oyun oynarken vs. Çoğu durumda sanal tuşlar olmuyor.Hatta kendi isteğine göre kapatabiliyorsun.Kütük samsung gibi aşağıda kocaman tuşlar yok.

Kocaman tuşlar derken. Hiç güleceğim yoktu.

Samsung'un tuşları yeterince ince. Sanal tuş kullananlar Samsung'un tuş koyduğu yere daha büyük bir boşluk koyup koca tuşları da ekrana sanal olarak koyuyor, ekranın kullanılabilir alanını küçültüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhotyro -- 13 Ocak 2017; 13:48:37 >

• quote:

Fiziksel tuş varsa ben yokum. Bırakın artık şu fiziksel tuş saçmalığını. Nokia yerinde bir karar vermiş. En güzel sanal tuşlar LG firmasında.

Fiziksel tuş kadar saçma birşey var mı? Ana ekrana dönmek için yavaşça bir dokunuş yeterken, neden bastırarak (ki telefon elden düşebilir) ana ekrana döneyim ki?

İyi güzel, bir şeyi savunuyorsunuz.. Fikirde veriyor okuyan insana ama yanlış anlamayında bazen suyunu çıkarıyorsunuz. "Telefon elden düşebilir.." ne demektir? Dağdaki oduncuların kullandığı ilk mobil telefondan beri fiziksel tuşlar var ve o zamandan beri kimsenin aklına "ulan basıyoz ama düşmesin şimdi?!" diye bi düşünce geldiğini sanmıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En çok beğenilen iki yorum da tuşlarla alakalı. Bu iş gerçekten zevkle alakalı bence. Kişisel fikrim bu işe en iyi çözümü Meizu'nun sunduğudur. Geri ve Home tuşlarını birleştirilmesi çok mantıklı, çoklu işlem olayını da bir kaydırmayla halletmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 13 Ocak 2017; 14:11:3 >
  • s6 edge plus kullanıyorum fiziksel tuş yorumları güldürdü.Arkadaşlar çerçevesiz yada çok dar çerçeveli bi cihazda katılırım size ama altta alan kalmasındansa fiziki yada kapasitif tuşlarla kullanmak hem cihazı daha güzel gösteriyor bence hemde ekrandan feragat etmiyorsunuz.Bu arada kullandığım cihaz 5,7 inch ama tuşa basıcam diye hiç düşürmedim.Oldukça rahat ediyorum o tuşu da kullanırken.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

üzgünüm ama bu telefon olmamış , bir yenilik sunmadığı gibi çerçeve ve geniş üst alt bar sorunu , androidin sanal tuş sorunsalı devam ediyor.

bazı arkadaşlar sanal tuşa karşı çıkmamıza içerlemişler, fiziksel tuş ile kıyaslamışlar.

ne zaman çerçevesiz telefon çıkar o zaman sanal tuş anlam kazanır , bu konuda iphone 8 ile bir atılım bekliyorum ben.

zira apple taptic engine ile sanal tuşa fiziksel hissiyat ve fonksiyon kazandırma konusunda epey yol katetti.

apple gibi teknoloji konusunda pinti bir firmanın bu sene çerçevesiz bir tasarıma geçeceğini sanmıyorum ama beklenti o yönde.Apple'in öyle bir tasarım ile gelmesi halinde ise iphone 8 piyasayı silip süpürecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 13 Ocak 2017; 14:36:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Haberi yapan editör sanırım liseli. Hâlâ da hâlâ Nokia'nın ilk akıllı telefonu diyor. Editör arkadaşım Nokia'nın ilk akıllı telefonu 1996'da tanıttığı 9000 Communicator modelidir.

Kamera keşke 24 değil 12 veya 16 olsaydı daha iyi olurdu. Umarım Carl Zeiss lens vardır bununla ilgili hiçbir bilgi yok.

Sanırım EIS'i bir telefonda kullanan ilk marka Nokia oldu. Daha önce dediğim gibi bu adamlar ne yapar eder farklılık yaratır.

Çünkü o Nokia..

EIS Sony Xperia X te vardı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıktaYaşayanAdam

quote:

Haberi yapan editör sanırım liseli. Hâlâ da hâlâ Nokia'nın ilk akıllı telefonu diyor. Editör arkadaşım Nokia'nın ilk akıllı telefonu 1996'da tanıttığı 9000 Communicator modelidir.

Kamera keşke 24 değil 12 veya 16 olsaydı daha iyi olurdu. Umarım Carl Zeiss lens vardır bununla ilgili hiçbir bilgi yok.

Sanırım EIS'i bir telefonda kullanan ilk marka Nokia oldu. Daha önce dediğim gibi bu adamlar ne yapar eder farklılık yaratır.

Çünkü o Nokia..

EIS Sony Xperia X te vardı zaten.

Eis galaxy s4,ascend p6 ve yaşıtlarından beri vardı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KaranlıktaYaşayanAdam kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Digital image stabilizerdan bahsediyorsan o 50 dolarlık markasız telefonlarda da var ama sadece var yani bir işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranlıktaYaşayanAdam -- 13 Ocak 2017; 14:58:30 >
  • Hiç sevmediğim şey sanal tuş. Bi dahaki telefonum kesinlikle sanal tuşlu olmayacak
  • 00:57'de ki muazzam gecikme süresi çok saçma :D

Sanal tuşa birde üretici gözüyle bakın:
    Fiziksel tuşun maliyeti ÖRNEĞİN 1$ olsa ve ürettiğiniz cihaz 1 milyon satsa, 1 milyon dolar kardan zarar edilecek. Ek olarak o tuşların arıza durumu ve teknik servis giderleri de var.

Eğer sanal tuşa sahip cihaz üretirseniz 1 milyon cihaz sattığınızda 1 dolarlık fiziksel tuş koymadığınız için aynı fiyata sattığınız telefonlardan 1.000.000 dolar daha fazla kar edeceksiniz demek.

(Fiziksel tuşlu S4 26 milyon satmıştı)

• quote:

Çünkü o Nokia..

İşiniz gücünüz dikkat çekme isteği. Editör demiş ki ''Microsoft sonrası dönemdeki ilk Nokia markalı akıllı telefonun...'' Ama sen bunu editör liseli herhalde ilk nokia modeli diyor ne yaa diye saymışsın. Yazılanı iyi anlamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıktaYaşayanAdam

Digital image stabilizerdan bahsediyorsan o 50 dolarlık markasız telefonlarda da var ama sadece var yani bir işe yaramıyor.

Buradaki soldaki abartı ötesi sallanan videonun gerçekliği tartışılabilir. Çünkü kaymak gibi yolda tamam yine sallanır ama sanırsın taşlı yolda gidiyor misali takır tukur o şekil sallanması bana abartı geldi. Not: Xperia Z2 kullanıcısıyım.

• Nihai tasarım bu ise yine bir "Çerçevenin ekranı var" vakası ile karşı karşıyayız.

• Biraz daha geliştirilse 1 yıla kalmaz eski efsane günlerine android aracılığıyla geri dönebilir.Bu telefonlar işte nokianın geri dönüp android pazarında yeni bir marka haline geleceğini gösteriyor.İnşallah nokiayı yeniden görürüz ancak eski dönemlerinde olduğu gibi etkileyici cihazlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

quote:

Samsung'ta ana ekrana dönüş tışındaki tuşlar kapasitif bir yere bastırmıyorsun. Sanal tuşlar ekrandan çalıyor.

Neyini ekrandan çalıyor deli çocuk? Video izlerken,oyun oynarken vs. Çoğu durumda sanal tuşlar olmuyor.Hatta kendi isteğine göre kapatabiliyorsun.Kütük samsung gibi aşağıda kocaman tuşlar yok.

Nokia 8'in ilk gerçek görüntüsü CES 2017'de ortaya çıktı (Güncellendi)

Al da telefon gör az. Görende sanal tuş kullanmadık sanır 2,5 sene Nexus 4 kullandım ekranı küçücük yapıyordu o sanal tuşlar. Samsung'a geçtim rahatladım ekranın tamamını kullanıyorum. Ayrıca zamanla sanal tuşun olduğu bölgede ghost screen sorunuda çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 13 Ocak 2017; 15:42:25 >

• Sansung'un home tuşunu geri tuşu gibi kapasitif dokunmatik ekrana dönüştürmesi yerinde bir karar olacaktır.

• Sanal tuş olması bana göre daha güzel ve kullanışlı olmuş. Nokia'dan umutluyum şu teknik özellik tablosu gayet tatminkar. Kamera konusunda liderliği ele geçirmesini çok isterim açıkçası. Asıl fark yaratan kısım ise Nokia markası olması. Ülkemize gelirse kesinlikle alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon bir çıkşın öyle konuşuruz yok fizikse tuş yok sanal tuş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.