Şimdi Ara

Nokia 8'in ilk gerçek görüntüsü CES 2017'de ortaya çıktı (Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadrag

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Fiziksel tuş varsa ben yokum. Bırakın artık şu fiziksel tuş saçmalığını. Nokia yerinde bir karar vermiş. En güzel sanal tuşlar LG firmasında.

Fiziksel tuş kadar saçma birşey var mı? Ana ekrana dönmek için yavaşça bir dokunuş yeterken, neden bastırarak (ki telefon elden düşebilir) ana ekrana döneyim ki?

İyi güzel, bir şeyi savunuyorsunuz.. Fikirde veriyor okuyan insana ama yanlış anlamayında bazen suyunu çıkarıyorsunuz. "Telefon elden düşebilir.." ne demektir? Dağdaki oduncuların kullandığı ilk mobil telefondan beri fiziksel tuşlar var ve o zamandan beri kimsenin aklına "ulan basıyoz ama düşmesin şimdi?!" diye bi düşünce geldiğini sanmıyorum..

Samsung galaxy s6 ve s7 kullanmadığınız için ne dediğimi anlayamıyorsunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 13 Ocak 2017; 16:49:42 >

• Bataryali kilif mi var o cerceve nedir oyle

• FORUMUN ZEKA SEVİYESİ YERLE YEKSAN OLMUŞ VAZİYETTE BİRİDE DEMİYORKİ BU TELEFONUN EN ERKEN TEST ÖRNEKLERİNDEN BİRİSİ HER YERİNDE QUALCOMM İBARESİ VAR QUALCOMMUN TEST TELEFONLARI HEP BÖYLE TİPSİZ VE KALINL OLUYOR ZATEN..

TELEFONUN SON HALİ BU DEĞİL VE BÖYLE ÇIKMAYACAK.. KALINLIKTANDAMI ANLAMADINIZ ACABA ERKENİN ERKENİ TEST ÖRNEGİ TELEFONUN SON HALİYLE ALAKASI BİLE OLMAYACAK..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Haberi yapan editör sanırım liseli. Hâlâ da hâlâ Nokia'nın ilk akıllı telefonu diyor. Editör arkadaşım Nokia'nın ilk akıllı telefonu 1996'da tanıttığı 9000 Communicator modelidir.

Kamera keşke 24 değil 12 veya 16 olsaydı daha iyi olurdu. Umarım Carl Zeiss lens vardır bununla ilgili hiçbir bilgi yok.

Sanırım EIS'i bir telefonda kullanan ilk marka Nokia oldu. Daha önce dediğim gibi bu adamlar ne yapar eder farklılık yaratır.

Çünkü o Nokia..

Lumia'larda OIS konusunda sahtecilik yapmıslardı telefon reklamında :D

• g2 kullanıyorum sanal tuş var ama telefonda lg logosunun olduğu yere fiziksel tuş eklense dedikleri gibi tuşa basarken telefon elimden düşerdi.

Biraz cahilim bu konuda ama 5.7 inch ekran boyutu benim bildiğim 1 inch = 2,54 cm 5.7 inch ekrana sahip bir telefonun ekran boyutu 14,5 cm gibi bir şey yapıyor.

5,5 inch bir ekrana sahip bir telefonun ekran boyutu 14 cm (yuvarlama yaptım)

s7 edge'in tam boyutu 6,25 inch gibi bir şey yapıyor.

lg g2 5,2 inch ekrana sahip telefonsa 5,5 inch Bu telefona konulsa fiziksel tuş yüzünden düşürme görülebilirdi. Bunu hesaba katmak lazım.

Mesela s7 edge te fiziksel tuş olsa o boşluklarla ekranı ufaltacak, ancak ekran büyük boşluklar küçükse konulmaması gerek. Tartışmayın bu ufak şeyler için. Buna konulmaması saçmalıktır.

• E kaka Microsoft, Nokia'yı batırdın, yaptın ettin, nerdesin Nokia, üşüyoruz reizszs, Nokia olsaydı ohoo, ya işte bende de 6789i vardı, ah ne günlerdi, ık çık.

Noldu şimdi ? Neredesiniz ? O çok beklediğiniz nokya geri dönüyor Ama fiziksel tuş olmaz, ama o kamera olmaz, bu olmaz, e Nokia kaka Nokia..

Bi' garip bizim milletimiz.
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Haberde düzenleme yapılmış. Nokia'nın ilk akıllı telefonu yazıyordu sonradan düzeltilmiş. Daha önceki haberde de aynı şeyi yazmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi Mix gibi bir telefonda sanal tuş olmasını anlarım, ama günümüzün alışılagelmiş akıllı telefon tasarımı devam ettiği müddetçe, fiziksel tuştan yanayım. Ekranın altında ve üstünde hatırı sayılır boşluklar varken, tuşların ekrandan yemesi kadar antipatik bir tasarım özelliği yoktur. (Not: Bir sanal tuşlu telefon kullanıcısı)

Nokia 8'in ilk gerçek görüntüsü CES 2017'de ortaya çıktı (Güncellendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

quote:

quote:

Fiziksel tuş varsa ben yokum. Bırakın artık şu fiziksel tuş saçmalığını. Nokia yerinde bir karar vermiş. En güzel sanal tuşlar LG firmasında.

Fiziksel tuş kadar saçma birşey var mı? Ana ekrana dönmek için yavaşça bir dokunuş yeterken, neden bastırarak (ki telefon elden düşebilir) ana ekrana döneyim ki?

Samsung'ta ana ekrana dönüş tışındaki tuşlar kapasitif bir yere bastırmıyorsun. Sanal tuşlar ekrandan çalıyor.

Neyini ekrandan çalıyor deli çocuk? Video izlerken,oyun oynarken vs. Çoğu durumda sanal tuşlar olmuyor.Hatta kendi isteğine göre kapatabiliyorsun.Kütük samsung gibi aşağıda kocaman tuşlar yok.

Al da telefon gör az. Görende sanal tuş kullanmadık sanır 2,5 sene Nexus 4 kullandım ekranı küçücük yapıyordu o sanal tuşlar. Samsung'a geçtim rahatladım ekranın tamamını kullanıyorum. Ayrıca zamanla sanal tuşun olduğu bölgede ghost screen sorunuda çıkıyor.

Bumu telefon :D hahahhaha. Babanızın malıymış gibi savunmayın şu firmalari.Savunacaksan bari git adam gibi bir markayı savun ne bileyim apple,sony,htc'yi falan savun,burda çöp Samsung'un fanboyluğunu yapmayın :) kusura bakma ama gerçekten leş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokia senin babanın malı galiba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung'ta ana ekrana dönüş tışındaki tuşlar kapasitif bir yere bastırmıyorsun. Sanal tuşlar ekrandan çalıyor.

Neyini ekrandan çalıyor deli çocuk? Video izlerken,oyun oynarken vs. Çoğu durumda sanal tuşlar olmuyor.Hatta kendi isteğine göre kapatabiliyorsun.Kütük samsung gibi aşağıda kocaman tuşlar yok.

Al da telefon gör az. Görende sanal tuş kullanmadık sanır 2,5 sene Nexus 4 kullandım ekranı küçücük yapıyordu o sanal tuşlar. Samsung'a geçtim rahatladım ekranın tamamını kullanıyorum. Ayrıca zamanla sanal tuşun olduğu bölgede ghost screen sorunuda çıkıyor.

Bumu telefon :D hahahhaha. Babanızın malıymış gibi savunmayın şu firmalari.Savunacaksan bari git adam gibi bir markayı savun ne bileyim apple,sony,htc'yi falan savun,burda çöp Samsung'un fanboyluğunu yapmayın :) kusura bakma ama gerçekten leş.

Ne içtin hacı seri üretime gec pazarla apple yaptığı karı 3 e katlatsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Snapdragon 840 gelecekken 835'li telefon alınamaz.

850 gelecekken neden 840 lı telefon alınsın??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Apple ikondur telefon özelliği kolları bağlı bir delinin normal insanla farkı kadar fark vardır. Apple cihazla rahatça ve kolayca yapılan hiçbir işi yapamazsın apple TV alırsın kablosu ayrıdır şarj kablosu ucu vs leştir apple pişmanlıktır vesselam.

Uzun süre apple kullandım androide geçince hapisten çıkmış kadar rahatladım.

• Fiziksel tuş gericiliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: marsli61

quote:

EN iyisi snapdragon 1000'in çıkmasını beklemek. Böylece tahminen en az 15 yıl beklemiş oluruz ailecek!
  • Forumda resmen savaş çıkmış bu nedir ağabey ya sakin olun firmaları babanızın firmasıymış gibi savunmayın...

• pazardan elbette pay alırda eskisi gibi olamaz artık çok geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsli61

quote:

845 gelmeden 850'nin geleceğini sanmam. Neden diye soracak olursanız, işte eyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 14 Ocak 2017; 11:17:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

00:57'de ki muazzam gecikme süresi çok saçma :D

Sanal tuşa birde üretici gözüyle bakın:
    Fiziksel tuşun maliyeti ÖRNEĞİN 1$ olsa ve ürettiğiniz cihaz 1 milyon satsa, 1 milyon dolar kardan zarar edilecek. Ek olarak o tuşların arıza durumu ve teknik servis giderleri de var.

Eğer sanal tuşa sahip cihaz üretirseniz 1 milyon cihaz sattığınızda 1 dolarlık fiziksel tuş koymadığınız için aynı fiyata sattığınız telefonlardan 1.000.000 dolar daha fazla kar edeceksiniz demek.

(Fiziksel tuşlu S4 26 milyon satmıştı)

Nokia şirketinin AR-GE ekibinde senin kadar zeki adamlar demek ki yok maalesef..
  • Burada öyle cahilce ve çocukça yorumlar okudum ki,ülkemizin neden bu halde olduğunun birer göstergesidir bu durum..

Velhasıl kelam konumuza gelecek olursak,Finlandiyalı üretici Nokia firması 2005 öncesi dönemde Samsung,Sony 'nin toplam satışları kadar cihaz satıyordu ülkemizde.Abartısız söylüyorum.Rakamlara internet sitelerinde arama yaparak ulaşabilirsiniz..2010 a kadar olan dönem oldukça başarısız geçmiştir firma açısından..Alım satım,ticari anlaşmalar vs. şirketin ciddi rakipleri günden güne büyürken Nokia küçülmeye gitmiştir..2010'dan sonraki dönemde ise Lumia serileri ile bir nebze hareketlendi.Lakin android deryası kasıp kavururken tüm dünyayı,Windows ile bir yerlere varabilmek hayalden başka bir şey değildi..Firma android tabanlı cihaz da çıkardı bunun üzerine hatta..Şimdi ise gerçekten efsane olabilecek modeller üzerinde duruyor Nokia..Ben en son Nokia Lumia 1520 kullanmıştım..Gerçekten müthiş bir telefondu..Bu telefonun çerçevesini yani modelini yazılımsal ve donanımsal olarak geliştirerek müthiş bir iş çıkarabilir Nokia..

Son olarak umarım fiyat politikası 2000 tl nin üzerinde olmaz..Lakin öyle olacak gibi gözüküyor firmanın açıkladığı özellikler doğrultusunda..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.