Şimdi Ara

Nokia 8 ve Nokia 9'un tasarımları ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia bu tasarim bu özeliklerle piyasaya girsin ymn ederim samsungu silip süpürr ortada ne sony kalit ne samsung ne htc kalir helall umarim hayal kirikliği olmazzz işte..!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tasarımları uzatmaktan ne zaman vazgeçecekler adam gibi 16:9 oranı yapsınlar işte hem s8 hemde bu kötü duruyor bu şekilde

• Stok android, su tasarım, başarılı kamera ve iyi bir batarya ömrü ver, süpür piyasayı.

• tasarimi harika duruyor

• Tasarım ve özellikler harika görünüyor. Umarım sanal tuşlara yer verirler bu şekilde çok daha güzel görüneceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xenon flash da isterik

• Bence tasarım lg+samsung+Microsoft/3

• Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü

-Nokia

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Şu tasarımları uzatmaktan ne zaman vazgeçecekler adam gibi 16:9 oranı yapsınlar işte hem s8 hemde bu kötü duruyor bu şekilde

Kardeş sen haberi nasıl okudun?
    Ekran 5.5 inç 2560*1440
    Yani 16/9 zaten.
  • Tasarımlar güzel Yurtdışında Olsam Alırdım...

• Tasarım hakikaten güzel.
  • Başlığı görünce iPhone 7 kullandığım halde yeri bende ap ayrı olan en sevdiğim telefonum emektar N9 geldi aklıma bi an.. selam olsun harmattan selam olsun açık sistemli o güzel telefona.

içeriğe gelince tasarım çok hoşuma gitti Nokia zaten kamerası ile en çok beğenileri toplayan marka olmuştır hep kamera da baya iyi gibi duruyor yazılanlara bakılırsa umarım bi efsane küllerinden yeniden doğar şu piyasaya da biraz olsun rekabet gelir

• Nokia reis skillieri sonuna kadar köklemiş.

• Tasarım konsept lakin bu şekilde çıksın kamerada carl zeiss lens olsun düşünmeden geçerim buna P9'dan, Lakin ne yazıkki böyle güzel konsept tasarımlar gerçeğe dönüşmüyor
  • oh my god, very nice :D

• Nokia batsın Blackberry batsın diyenler ikisi de battı ne oldu ?Android tarafında Sony,HTC ve LG 'nin hatalarından dolayı Samsung yalnız kaldı Nokia 'nın geri dönmesi dengeleri değiştirebilir umarım Blackberry efsanesi de küllerinden doğar

• Nokia'yı çok seviyorum nedense umarım piyasaya yeni bir soluk getirir ve devamlı var olur. Tasarım çok çok hoşuma gitti.

• Türkiyede Satılacakmıki, Kim Getirecek ?

• Tasarım süper olmuş malzeme ve kamerada iyi olur alınır.

• Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir.

Nokia global olarak bütün ülke piyasalarına girerse eskisi gibi yine, yeni, yeniden çok başarılı olabilir. Tasarımı beğendim açıkcası.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.