Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8 aylık siyah renk 16 ay daha garantisi var.

cihaz çok temiz,zaten kamerası için kullandım daha çok.almayı düşünen kaçırmasın bence.
  • canlandıralım şu konuyu ya...

nerede bizim ekip...
  • Tabletle dlna kurayım dedim, telfon tableti buluyor ama bulur bulmazda kopuyor, andorid ile uyumsuzluk
    konusu dedikleri şey mi bu?
  • Arkadasim gerçi ahmet be hunkar cevap vermiş bende sana opera miniyi öneririm oradanda youtube izleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

canlandıralım şu konuyu ya...

nerede bizim ekip...

Buradayim geldim...

Bende geçenlerde kendi kendime dedimki burada ne günler gecti simdi ise hiç kimse yok herkes baska tel aldi bir yerlere gitti konu sahipsiz kaldi demiştim ama seni sugari ahmeti ve diğer arkadaşları burada görünce sevindim.

• mh. kullanıcısına yanıt
    Esas yurdumuz burası sevgili @mh..

• nodar kullanıcısına yanıt
    bendw pritech w1 miracast adaptör var. Onu projesksiyona bağladım. Dlna dan resim gönderdim. Çalıştı ama bende de yaklaşık 1 dk sonunda kopuyor tekrar yolluyorum. Videoyu dlna dan denemedim ama resimlerde bağlantı kopuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

bendw pritech w1 miracast adaptör var. Onu projesksiyona bağladım. Dlna dan resim gönderdim. Çalıştı ama bende de yaklaşık 1 dk sonunda kopuyor tekrar yolluyorum. Videoyu dlna dan denemedim ama resimlerde bağlantı kopuyor.

Hocam sizin bahsettiğiniz android mi? Yani tabletten mi bağlandınız?
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Aynen vallahi...

yok ya nokia 808 i bağladım adaptöre. Önce wifi den aparata bağlanıyorum. Sonra dlna dan resim gönderiyorum. Derslerde hazırladığım slaytları pdf leri screensnap ile telefonda resmini çekiyorum ardından dlna ile resmin görüntüsünü aktarıyorum ama 1 dk sonra hiç dokunmadığım için bağlantı kesiliyor.

• arkadaşlar bana android ve ios da çalışan bir uygulama lazım acaba bunu symbian da çalıştırma imkanı var mı emülatör falan.

Ben 808i media Server olarak açıyorum fakat tabletin bağlanması çok geç oluyor ama bağlandığındada kopma kesinlikle olmadı. DLNA olarak hiç denemedim upnp ile bağlanıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir Pro varsa deneyebilirim. Aslında wifi ile dosya yöneticisinede bağlanmanın bir yolu olmalı ama vakit kısıtlılığından dolayı hiç araştıramadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    bu telefonu almayı düşünüyorum, şu an s4 mini kullanıyorum ve hiç memnun değilim, gerek kamera gerekse ses performansı berbat, ondan önce de lumia 720 vardı, al birini vur ötekine durumu.
    Şimdi benim önceliğim kamera ve müzik, kamera tamam ama kulaklık çıkışı için farklı farklı yorumlar var. Kulaklık çıkış ses şiddeti ve kalitesi nasıl. İyi kulaklıklarla yüksek seste müzik dinlemeyi seviyorum fakat artık ayrıca mp3 player taşımaktan gına geldi. Nokia 808 yeterli olur mu bilemiyorum
    İkinci olarak browser hızının oldukça kötü olduğu söyleniyor heryerde, dakka başı tarayıcı kllanmıyorum ama günde minimum 3 5 kere de ihtiyaç duyuyor insan. Daha önce symbian hiç kullanmadığım için kafamda bir fikir de oluştuamıyorum. Tamam android çok matah bir sistem değil ama en azından kişiselleştirme imkanı çok, en basiti bin tane klavyeden istediğini istediğin gibi yükleyip ayarlayabiliyorsun. Şimdi bu cihazı kamera için alıp, klavyeler yüzünden sms atamaz hale gelirsem o da ayrı bir bomba olur. Oyunlar mesele değil deAndroidin ufak tefek uygulamaları genelde işime yarıyor, hayatımı kolaylaştırıyor, ne bileyim iett, banka app leri falan. Kullanırken farkıdnda olmadığın ama telefon servise giderse fellik fellik aradığın ufak tefek işler. Şimdi androidi bırakır da daha eski bir sisteme geçersem bi hafta sonra felç olur mu hayat kestiremiyorum.Doğrusu iki arada bir derede kaldım, tüm dezavantajlarına rağmen gerçekten telefonu alasım var ama dediğim gibi adapte olabilir miyim kestiremiyorum

• arkadaşlar nfc tranferi nasıl oluyor başka bir 808 ilemi transfer yapabilirim?

-kutudan çıkan nfc kartı bir işe yaramıyor sizdede böylemi?

-angry birds oyununda (fabrikada yüklenmiş oyun) nfc ile açılacak bölümler var kart ile açamadım ne yapmak lazım açılması için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4d3m1r

merhaba
    bu telefonu almayı düşünüyorum, şu an s4 mini kullanıyorum ve hiç memnun değilim, gerek kamera gerekse ses performansı berbat, ondan önce de lumia 720 vardı, al birini vur ötekine durumu.
    Şimdi benim önceliğim kamera ve müzik, kamera tamam ama kulaklık çıkışı için farklı farklı yorumlar var. Kulaklık çıkış ses şiddeti ve kalitesi nasıl. İyi kulaklıklarla yüksek seste müzik dinlemeyi seviyorum fakat artık ayrıca mp3 player taşımaktan gına geldi. Nokia 808 yeterli olur mu bilemiyorum
    İkinci olarak browser hızının oldukça kötü olduğu söyleniyor heryerde, dakka başı tarayıcı kllanmıyorum ama günde minimum 3 5 kere de ihtiyaç duyuyor insan. Daha önce symbian hiç kullanmadığım için kafamda bir fikir de oluştuamıyorum. Tamam android çok matah bir sistem değil ama en azından kişiselleştirme imkanı çok, en basiti bin tane klavyeden istediğini istediğin gibi yükleyip ayarlayabiliyorsun. Şimdi bu cihazı kamera için alıp, klavyeler yüzünden sms atamaz hale gelirsem o da ayrı bir bomba olur. Oyunlar mesele değil deAndroidin ufak tefek uygulamaları genelde işime yarıyor, hayatımı kolaylaştırıyor, ne bileyim iett, banka app leri falan. Kullanırken farkıdnda olmadığın ama telefon servise giderse fellik fellik aradığın ufak tefek işler. Şimdi androidi bırakır da daha eski bir sisteme geçersem bi hafta sonra felç olur mu hayat kestiremiyorum.Doğrusu iki arada bir derede kaldım, tüm dezavantajlarına rağmen gerçekten telefonu alasım var ama dediğim gibi adapte olabilir miyim kestiremiyorum

Kesinlikle 808 alma. Bu saatten sonra. Ben genelde memnunum ama günümüz akıllı cihaz kullanıcısından kamera konusunda bile küfür yiyebilir. Ben mutluyum o ayrı.

- Facebook uygulamaları bir rezalet. Twittian güzel
    -İnternet browser rezalet. Çok yavaş ve uyumlu ve güvenli değil.
    - Fotoğrafta HDR ve panoramik çekim YOK ! galaxy s3 bile bu cins çekimler güzel oluyor.
    - Pil kullanım süresi, 38 mpx fotoğraflar ve 1080 video çekimleri çok güzel. Ama optik stabilizasyonu olmadığından ve bunu yazılımla iyi yapamadıklarından dolayı elini titretmemen gerekiyor.
    - kendi kulaklığı ile ses bence kötü. Ama Sony kulaklıkla beni tatmin etti. Müzik çalar veya radyoda sesi açtığın zaman durmadan kulağına zararlı uyarısı veriyor. modla bundan kurtulabilirsin ama buda zaman gerektiyor

Yani Günümüz kullanıcısı hergün cihaza küfredebilir. Ben hala cihaza hayranım o da ayrı.....Bence hiç bulaşma. Zaten 0 hiç açılmamış kutulu cihaz bulamazsın. Parana da yazık zamanına da.

• quote:

Orijinalden alıntı: pascal24

arkadaşlar nfc tranferi nasıl oluyor başka bir 808 ilemi transfer yapabilirim?

-angry birds oyununda (fabrikada yüklenmiş oyun) nfc ile açılacak bölümler var kart ile açamadım ne yapmak lazım açılması için?

kart sadece menüde de yer alan nfc ne işe yarar onu gösteriyor. başka bi numarası yok
    nfc ile güncel her telefonla (nfc özelliği olan) daha hızlı verialışverişi yapabilirsiniz
    angry birds oyununda yine diğer telde yüklü olması gerek oynayabilmek içim, ben bu nedenle sildim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

quote:

Orijinalden alıntı: 4d3m1r

merhaba

Kesinlikle 808 alma. Bu saatten sonra. Ben genelde memnunum ama günümüz akıllı cihaz kullanıcısından kamera konusunda bile küfür yiyebilir. Ben mutluyum o ayrı.

- Facebook uygulamaları bir rezalet. Twittian güzel
    -İnternet browser rezalet. Çok yavaş ve uyumlu ve güvenli değil.
    - Fotoğrafta HDR ve panoramik çekim YOK ! galaxy s3 bile bu cins çekimler güzel oluyor.
    - Pil kullanım süresi, 38 mpx fotoğraflar ve 1080 video çekimleri çok güzel. Ama optik stabilizasyonu olmadığından ve bunu yazılımla iyi yapamadıklarından dolayı elini titretmemen gerekiyor.
    - kendi kulaklığı ile ses bence kötü. Ama Sony kulaklıkla beni tatmin etti. Müzik çalar veya radyoda sesi açtığın zaman durmadan kulağına zararlı uyarısı veriyor. modla bundan kurtulabilirsin ama buda zaman gerektiyor

Yani Günümüz kullanıcısı hergün cihaza küfredebilir. Ben hala cihaza hayranım o da ayrı.....Bence hiç bulaşma. Zaten 0 hiç açılmamış kutulu cihaz bulamazsın. Parana da yazık zamanına da.

teşekkürler
    aslında tam da korktuğum şeylerden bahsetmişsin, gerçekten ben de hergün cihaza, aldığım güne küfreder miyim diye düşünüyordum, hepsiiburada da var aslında sıfır ama cesaret edemicem herhalde. Artık istemeye istemeye lumia 1020 ye kaymaya başladı aklım. Bir taraftan da düzgün fotoğraf çeksin diye telefona 2000 lira vermek pek aklıma yatmıyor Ayrıca lumia 720 ile WP macerm hiç de iyi geçmemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

quote:

Orijinalden alıntı: pascal24

arkadaşlar nfc tranferi nasıl oluyor başka bir 808 ilemi transfer yapabilirim?

kart sadece menüde de yer alan nfc ne işe yarar onu gösteriyor. başka bi numarası yok
    nfc ile güncel her telefonla (nfc özelliği olan) daha hızlı verialışverişi yapabilirsiniz
    angry birds oyununda yine diğer telde yüklü olması gerek oynayabilmek içim, ben bu nedenle sildim oyunu

angry birds oyunu telde yüklüdür kendi fabrikada yüklenmiş oyun youtubede nfc ile açılmayan kilitleri açıyorlar işte videosu

Unlocking Angry Birds levels with NFC on Nokia 808 PureView
    NFCinfoyoutube
    Unlocking Angry Birds levels with NFC on Nokia 808 PureView
    http://www.youtube.com/watch?v=6Ldye1rSyF0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascal24 -- 13 Mayıs 2014; 1:30:38 >

• Bende zamanında teli sıfır aldığımda içinden nfc diye bir kart çıktığını hatırlamıyorum,Nfc de ne ki??
  • gmail ve turkcell
    yine e-postalarım gelmiyor
    neden ola ki

• 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.