Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam renk ne?
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    beyaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

kendi kamerasından farklı olarak 1020 deki gibi nokia pro cam uygulaması varmıdır 808 için yoksa mecbur kendi kamera yazılımını kullanmak zorundamıyız? bulamadım ben nokia pro cam uygulamasını ovi mağazadada yok

Camera pro 808 de yok ama malum sitelerden yükleyen yüklüyor.(Bende dahil), bir şekilde çözülebilir bir sorun
    ama 1120'de olan raw formatını istesekde bu 808'e uygulamak mümkün değil.
  • suleyman01a S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kırmızı ya da siyah olsa düşünürdüm ama beyaz renk telefonları sevmiyorum.
  • Hepsiburadadaki o son sıfır telefonu siz mi aldınız?
    Hayır ben telefonu 2 yıl önce aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizi biliyorum, ben o mesajı @xxsavasxx2 ye yazmak istemiştim
  • Elinde temiz ve garantisi devam eden 808'i olup da satmak isteyen var mı? Lumia 1020 aldım ama 808'i sattığıma pişman oldum. Tekrar 808 arıyorum. Sıfır bulsam hemen alacam da yok piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 28 Nisan 2014; 21:17:40 >
    Bir ara vardı ama şu sıralar yok herhalde..

• Nokia 808 mi , note mu derken Bugün itibariyle samsung s4 e geçmiş bulunuyorum (malesef) keşke symbian yaşasaydı , gelişseydi de samsung a mecbur kalmasaydık.

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de ikinci el var ama forumdan olursa daha güvenilir olur diye düşündüm.
    Olabilir tabi..
    Bakmak lazım..sahibindendende olabilir..

• Arkadaşlar
    N8 telefona, sadece bir kişiden gelen SMS'yi nasıl engelleyebilirim?
    (N8 bölümü olmadığını biliyorum ama belki buradan daha çabuk cevap alabilirim diye yazdım, isterseniz bu mesajı silebilirsiniz.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgesci

Arkadaşlar
    (N8 bölümü olmadığını biliyorum ama belki buradan daha çabuk cevap alabilirim diye yazdım, isterseniz bu mesajı silebilirsiniz.)

En doğru yere gelmişsin diyerek reklamı patlattım.
    sms bloklaması yapan "BlackBaller for symbian" var. Yanlız telefon numarasının sadece sim kartta değil telefondada kayıtlı olması gerekiyor diye biliyorum.
  • 450 liraya 23 ay garantili sıfır siyahı almadık şimdi bulamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

quote:

Orijinalden alıntı: hasgesci

Arkadaşlar

En doğru yere gelmişsin diyerek reklamı patlattım.
    sms bloklaması yapan "BlackBaller for symbian" var. Yanlız telefon numarasının sadece sim kartta değil telefondada kayıtlı olması gerekiyor diye biliyorum.

Arkadaşım.
    Cevabın için sağol.
  • arkadaşlar ben kamera ve telefon için 2.el 808 alıp yanına da uygulama oyun için ipod touch 5 almayı düşünüyorum çift cihaz olarak bi kombinasyon yapıyım diyorum, fakat 808 in pil performansı nasıldır ipod'a internet sağlamak için hotspot olarak kullanıcam ekranını fazla açık tutmam 1 günü kurtarır mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

arkadaşlar ben kamera ve telefon için 2.el 808 alıp yanına da uygulama oyun için ipod touch 5 almayı düşünüyorum çift cihaz olarak bi kombinasyon yapıyım diyorum, fakat 808 in pil performansı nasıldır ipod'a internet sağlamak için hotspot olarak kullanıcam ekranını fazla açık tutmam 1 günü kurtarır mı sizce ?

- 808 in pil performansı android ve iphone lara göre daha iyi. örneğin note2 ortalama 2 gün giderken 808 3-3.5 gün gidebiliyor.
    - 808 i hotspot olarak kullanamıyabilirsin. 808 in wifiden sunduğu internet "adhoc" wifi dir. Bilgisayarlar görür, nokialar görür ama androidler 2.3.6 sürümünden sonra göremezler. apple marka bir tabletle 2 yıl önce yaptığım denemede de 808 in internet yayınını göremedim. Şimdi nasıl bilmiyorum

• rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    teşekkürler şu internet olayının olmaması kötü oldu bir yöntemi var mı biraz araştırıyım en iyisi
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt

GadgetsToUseyoutube
    Nokia Pureview 808 3G Internet Hotspot Feature With Joikuspot
    http://www.youtube.com/watch?v=XZnMP2Bbl8I

bu programı buldum joikuspot adında acaba bu adhoc wifi olarakmı sunuyor interneti ? hiç kullandınız mı hocam

• 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.