Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kıyıda köşede kaldıysa bilemem ama zor biraz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin gibiymiş denedim oldu sağol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 925in kamerası bunun kadar iyi midir? O da Pureview ama mpsi düşük onun, bi de çok daha pahalı tabii, nolurdu bu teli Symbian yapmasalardı.

Web sayfalarında gezinti, videolar ve flash player durumu nasıl bu alette?
    Ekran çözünürlüğü de düşük bi miktar, biraz yorum yapsanız günümüz rakiplerine göre nasıl alet?
    Başlık hep soru cevap olmuş, pek güncel değerlendirme göremedim ondan soruyorum.

• Lumia 920 ve 925 modellerindeki PureView teknolojisi, 808'de kullanilandan farkli. Dusuk isik basarimi ve optik goruntu sabitleme ozelligi 920/925 modellerindeki PureView teknolojisinin getirileri. 808'deki PureView ise devasa bir sensor yardimi ile 7 farkli pixel'in islenip 1 super pixel elde edilmesini ifade ediyor. Tum bu teknolojileri bir arada barindiran model ise Lumia 1020. Kamera konusunda 808'in rakibi olabilecek tek telefon yine Lumia 1020'dir. Belki bir de 1520. 920 ve 925'in saydigim iki ozellik disinda bir esprileri yok.
    808'de internet, Opera Mini ile oldukca iyilesmesine ragmen gunumuz standartlarinin oldukca uzaginda. Internet oncelikleriniz arasinda onemli bir yerdeyse 808 almayin.
    Default tarayicinin Flash Lite destegi var. Reklamlari vs. goruntuleyebiliyor.
    Uygulama konusuna gelince, temel uygulamalarin bircogu mevcut. Bu, yeterli demek degil kesinlikle. Ornegin, sosyal aglarin resmi uygulamalari yok! Ucuncu parti cozumlere basvurmak zorundasiniz! Whatsapp biraz eski ama sorunsuz.
    Oyun konusunda, Symbian'in belli bir havuzu var. Bence yeterli.
    Ekranin cozunurlugu dusuk. Bunun tek olumsuz yani yazilarin okunabilirligini dusurmesi. Ama ekran muazzam parlak. Gunes isigi altinda ekranin gorunurlugu yuksek. GSM Arena'nin testlerinde hala zirvede olmasi bunu dogruluyor. Siyahlari da son derece basarili.
    Her sey bir kenara, 808 fiyati ve sundugu ozellikler acisindan rakipsiz. Sirf kamerasi bile o parayi hak eder. GPS, FM radyo alici/verici, muzik calar, ekran kalitesi (dusuk cozunurluge ragmen), uzun pil suresi ve gercek multitask de cabasi.

• Çok teşekkürler bu detaylı cevabınız için

• arkadaşlar konuyla alakası yok ama

elimde satılık

nokia bh 111 orjınal genpa garantli bluetooth kulaklı ve nokia wh 920 monster l ben nokia caredan alınmalı kulaklık var satılık ingilenlere duyululur

her iki üründe piyasa değerinden uygun fiyata vercem iki üründe daha sadece açılıp bakıldı kullanılmadı garantili full kutulu orjınal kutularında 3 gün önce
    bana geldi kullanmadım duruyo iki üründe

garantili nokia bh 11 piyasa değeri 70 ile 100 tl nokia wh 920 ise 240 ile 270 tl arası ben her iki ürünüde daha uygun makul fiyata vercem

ilgilenler mesaj pm atıp ulaşsınlar
  • Arkdaşlar bu telefon çok hoşuma gitti hepsiburada.comda sıfırı satılıyo bi sıkıntı olurmu
  • telefon guzel. kamerasi muthis ve stabil. pek problem olmamasi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    Sanmam. Hâlâ sıfırı varken bu şansı kaçırma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

Arkdaşlar bu telefon çok hoşuma gitti hepsiburada.comda sıfırı satılıyo bi sıkıntı olurmu

gerçekten önceliğin kamera ise alabilirsin.ama symbian desteği bitti ve zamanla daha da bitiyor.ben tavsiye etmiyorum.lumia 1020yi 1500 dolaylarında bulabilirsin.gerçi fiyatı iki katı olacak ama fazladan verdiğin 750liranın gerçekten faydasını görürsün...üstelik ek şarja sahip
    kamera adaptörü ile fotoğraf konusunda daha uzun ve kullanışlı bir çözüm üretebilirsin...

neden 808 alınmaz? symbianda skype var ama görüntülü desteği yok diğer sosyal uygulamalarda bu şekilde...internet tarayıcısı felaket :) yavaş. lumia 1020 sana çok daha fazlasını verebilir.windows phone 8.1 ile mükemmel oldu.symbian ise gerçekten bu saatden sonra
    evet denilebilecek bir sistem değil.yani en azında wp8.1 varken...

yine kamera Windows phone da daha iyi destek alıyor.zibilyon tane kamera uygulaması var nokianın.gerçekten 41mp kameranın hakkını veriyor.

işin özü Nokia 808 aldığında kamera dışında hemen hemen her konuda bir eksiklik yaşayacaksın.ben aldım hatta daha fazla para verdim pişmanda değilim ama benim aldığımda böyle alternatifler yoktu.şimdi kat ve kat fazlası var.lumia 1020 çıktığında 2000 liraydı şimdi
    1500 lere düşmüş bence bu telefon da yine pahalı ama bu şekilde bir telefon istiyorsan alabileceğin tek telefondur.

bence her koşulda ya lumia 1020nin ucuzlamasını bekle yada kameradan ödün ver yine kamerası çok kötü olmayan lumia 920 820 al rahat et. bunların ikinci elleri 500 - 600 lira civarında.

ama şu zamanda 808 alınmaz... istersen al ama buradaki çoğu gibi bende 41mp kameradan vazgeçtim bi yere kadar götürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: System X

quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

Arkdaşlar bu telefon çok hoşuma gitti hepsiburada.comda sıfırı satılıyo bi sıkıntı olurmu

gerçekten önceliğin kamera ise alabilirsin.ama symbian desteği bitti ve zamanla daha da bitiyor.ben tavsiye etmiyorum.lumia 1020yi 1500 dolaylarında bulabilirsin.gerçi fiyatı iki katı olacak ama fazladan verdiğin 750liranın gerçekten faydasını görürsün...üstelik ek şarja sahip
    kamera adaptörü ile fotoğraf konusunda daha uzun ve kullanışlı bir çözüm üretebilirsin...

neden 808 alınmaz? symbianda skype var ama görüntülü desteği yok diğer sosyal uygulamalarda bu şekilde...internet tarayıcısı felaket :) yavaş. lumia 1020 sana çok daha fazlasını verebilir.windows phone 8.1 ile mükemmel oldu.symbian ise gerçekten bu saatden sonra
    evet denilebilecek bir sistem değil.yani en azında wp8.1 varken...

yine kamera Windows phone da daha iyi destek alıyor.zibilyon tane kamera uygulaması var nokianın.gerçekten 41mp kameranın hakkını veriyor.

işin özü Nokia 808 aldığında kamera dışında hemen hemen her konuda bir eksiklik yaşayacaksın.ben aldım hatta daha fazla para verdim pişmanda değilim ama benim aldığımda böyle alternatifler yoktu.şimdi kat ve kat fazlası var.lumia 1020 çıktığında 2000 liraydı şimdi
    1500 lere düşmüş bence bu telefon da yine pahalı ama bu şekilde bir telefon istiyorsan alabileceğin tek telefondur.

bence her koşulda ya lumia 1020nin ucuzlamasını bekle yada kameradan ödün ver yine kamerası çok kötü olmayan lumia 920 820 al rahat et. bunların ikinci elleri 500 - 600 lira civarında.

ama şu zamanda 808 alınmaz... istersen al ama buradaki çoğu gibi bende 41mp kameradan vazgeçtim bi yere kadar götürüyor.

yorumunuz için teşekkür ederim lumia 1020 benim aklımda hep vardı fiyatı uçuk die almıyordum. Bu yorumunuzu düşünüceğim

• 1020yi ben de cok düşündüm de fiyatı hala uçuk. Foto için fazlasıyla yeterli 808

• Foto konusunda 1020 den daha bile iyi..

• Nexus 7 tabletim var. Iş yaşamımdan dolayı yanımda sürekli bir sırt çantası ile dolaşmak zorundayım haliyle tablet taşımak sıkıntı yaratmıyor. Bu telefonu sırf fotoğraf için aldım ve özellikle gündüz çekimlerinde inanılmaz başarılı sonuçlar veriyor. Fotoğraf işleri için 808 diğer her şey için Nexus 7. Galaxy üç gibi kocaman ekranı olan bir cihazı cebimde taşımaktan sa böyle bir kombinasyon çok daha mantıklı. Ayrıca şarj sıkıntımda olmuyor. Telefonu iki günde bir %30-40 şarj ile şarja takıyorum, tabletim de çok rahat günü çıkartıyor hiç denemedim ama ertesi iş günü öğleden sonrasını da görür gibime geliyor. Sanırım bir kaç yıl böyle devam edeceğim. Aslında bir aynası DSLR almasına düşündüm ama kocaman lensler gözümde büyüyünce vaz geçtim. Çantadan çıkart lens tak değiştir vs uzun iş bir resim çekecem iki saat uğraş. Çantada makinaya bir şey olacak diye sürekli endişe vs pek mantıklı gelmedi, neticede profosyonel bir fotoğrafçı değilim kendi halinde takılıyorum. Tek sıkıntım keşke android veya ios ta bulunan fotoğrafçılık uygulamalarından en azından bir iki tanesi bizdede olsaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alicavush kullanıcısına yanıt
    Olsa iyiydi evet,çok iyiydi.

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Kısmet dostum. Belki bir gün bizim telefonlar klasikler makamına ererde birileri bizede bir şeyler sunar. Netice bizim cihazlar Son mohikan mertebesine ulaştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicavush kullanıcısına yanıt
    Aynen..
    Efsane oldular..ondan süphe yok..
    Hele 808 tam son mohikan..

• kendi kamerasından farklı olarak 1020 deki gibi nokia pro cam uygulaması varmıdır 808 için yoksa mecbur kendi kamera yazılımını kullanmak zorundamıyız? bulamadım ben nokia pro cam uygulamasını ovi mağazadada yok
  • 808 var bende 16_ay garantili full kutulu alan varsa pm atsın 550 tl meraklısına tertemiz

• garuda kullanıcısına yanıt
    Nokia pro cam uygulamasi yok hocam 808'de.

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.