Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 808 kullanmadım ancak n8 de de aynı sorun var. Uzun süre İnternet'e bağlanınca , konuşunca arka tarafı ısınıyor. Hatta şu an hotspot üzerinde bağlanıyorum yine ısınma mevcut. Operatörle alakalı değil , antenlerle alakalı herhalde.

Bu arada yukarıdaki sorum hala geçerli yardım ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arghh kullanıcısına yanıt
    Valla alacaksan al ama bir şekilde ihtiyaç duyarsin ilerleyen zamanlarda farkli cihazlara..
    Ha yok benim uygulama ile işim yok internet de iyi kötü idare ederim ama kameram ses özelliklerim.mutlemdyam.iyi olsun dersen 808 gayet iyidir..

• nokia social uygulamasından twittera bağlanmaya çalıştığımda "bu servise erişiminizin süresi doldu" gibi saçma sapan bir hata mesajı alıyorum ve twitter aplikasyonuna giremiyorum.
    bu sıkıntı ile karşılaşan oldu mu?

hat vodafone, telefon 808..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur7

nokia social uygulamasından twittera bağlanmaya çalıştığımda "bu servise erişiminizin süresi doldu" gibi saçma sapan bir hata mesajı alıyorum ve twitter aplikasyonuna giremiyorum.
    bu sıkıntı ile karşılaşan oldu mu?

hat vodafone, telefon 808..

nokia serverlari kapatip gitmis olabilir. hava durumu uygulamasina yaptigi gibi. ama net bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur7 O kullanıcısına yanıt
    İptal olmuş zannedersem..

• Bende sorun yok
    Twitterda

• Bende de sorun yok.
    Bu arada AppList'te Facebook Chat icin harika bir uygulama kesfettim: Lightbulb. Nimbuzz ve fChat'i de denemistim Lightbulb ikisinden de kullanisli.

• mağazaya bakıyorum da böyle bir uygulama bulamadım. kaldırılmış sanırım.
  • akılsız akıllı telefon oldu iyice.
  • Telefonu aldığımda beri üzerindeki ekran koruyucu ile kullanıyordum dün ilk defa çıkarttım dokunmatiği bu zamana kadar hoşuma gitmiyordu ancak ekran koruyucuyu çıkardıktan sonra inanılmaz derecede dokunmatiği düzeldi nerdeyse android tabletimden pek bir farkı kalmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Symbian'ın henüz emekleme aşamasında olan alternatif uygulama mağazası AppList'i indirip, kur. Daha sonra oradan Lightbulb diye aratıp indirebilirsin.
  • kurdum yalnız nasıl online olacağımı beceremedim. yardımcı olabilir misiniz acaba?
  • Uygulamanın üst kısmında isminizin de yazılı olduğu turuncu renkli bir bar var. Onun en solunda, içinde sağa yatmış çubuk olan bir kutucuk olması gerekli. Oradan yapabilirsiniz.
  • Beyler ben telefon niyetine değil de kamera olarak almak istiyorum çünkü sensör büyüklüğü çoğu kompakttan daha iyi.

Tek sorum şu olacak bilen varsa;

600-700 TL ye bundan daha kaliteli çekim yapabilen bir fotoğraf makinesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Beyler ben telefon niyetine değil de kamera olarak almak istiyorum çünkü sensör büyüklüğü çoğu kompakttan daha iyi.

600-700 TL ye bundan daha kaliteli çekim yapabilen bir fotoğraf makinesi var mı?

kompak makinemi, dslr mı?
    o fiyata çok temiz 2. el dslr lar bulabilirsiniz. (eos 450d vs)

insanlar iphone 4s ile çektiklerinden sergi açıp kitap basıyor. 4s yanında bu telefonun yetenekleri zaten ortada, kafada çok soru işareti olmamalı o sebeple.

pureview etkisi ilede birçok kompak makineden daha iyi sonuçlar alırsınız, o konuda sıkıntı yok, ancak dslr kalitesi beklemeyin. bir zaman sonra bükülme falan can sıkıcı oluyor, zoom performansı hiç bir zaman dslr yetenekleri ile karşılaştırılamaz vs. amaç ciddi ciddi fotoğrafsa, önce dslr alın, sonra yanına böyle bir telefon düşünün. 600-700 lirada kompak makinaya verilmemeli diye düşünüyorum.
    fotoğraf çok farklı bir mecra, dslr söz konusu ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur7

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Beyler ben telefon niyetine değil de kamera olarak almak istiyorum çünkü sensör büyüklüğü çoğu kompakttan daha iyi.

kompak makinemi, dslr mı?
    o fiyata çok temiz 2. el dslr lar bulabilirsiniz. (eos 450d vs)

insanlar iphone 4s ile çektiklerinden sergi açıp kitap basıyor. 4s yanında bu telefonun yetenekleri zaten ortada, kafada çok soru işareti olmamalı o sebeple.

pureview etkisi ilede birçok kompak makineden daha iyi sonuçlar alırsınız, o konuda sıkıntı yok, ancak dslr kalitesi beklemeyin. bir zaman sonra bükülme falan can sıkıcı oluyor, zoom performansı hiç bir zaman dslr yetenekleri ile karşılaştırılamaz vs. amaç ciddi ciddi fotoğrafsa, önce dslr alın, sonra yanına böyle bir telefon düşünün. 600-700 lirada kompak makinaya verilmemeli diye düşünüyorum.
    fotoğraf çok farklı bir mecra, dslr söz konusu ise.

Kompakt bir makine düşünüyorum. Aslında yanımda sağlam bir fotoğraf makinem olsun ama cebimde de taşıyabileyim istiyorum, çünkü DSLR alsam onu her yere götüremem ve kompakt gibi pratik fotoğraf çekemiyoruz malesef.

Eğer ki bu fiyatlara daha iyi bir kompakt makine bulamaz isem Nokia 808 düşünüyorum çünkü resim kalitesi özellikle düşük ışıkta çok iyi ve çocuğun resmini de bolca çektiğim ve ağırlıklı iç mekanda kullanacağım için bu benim için önemli

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Bulamazsınız..
    Bu cihazda aradıginizi yani isteğinizi fazlasiyla karşılarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Fantasy

Bende de sorun yok.
    Bu arada AppList'te Facebook Chat icin harika bir uygulama kesfettim: Lightbulb. Nimbuzz ve fChat'i de denemistim Lightbulb ikisinden de kullanisli.

Dostum Facebook'u bir türlü bağlayamadım nasıl yaptın? @chat.facebook.com bağlantısı var ama o kısma ne yazacağımı anlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/sugar_klavyeci olduğunu varsayalım Facebook adresinizin. O zaman yazmanız gereken mail de sugar_klavyeci@chat.facebook.com oluyor. Şifrenizi de girip sağ alttaki tik işaretine tıklayın. Uygulamayı kapatıp açın. Düzelmiş olması gerekli.
  • Bu telin satışı yok galiba artık, bulamadım siyahını, oysa çok iyi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.