Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar yaklasik 1 senedir 808 kullaniyorum,degerini yeni yeni anliyosun,2 ay bi asus tf701 tabletim oldu,internet hizi konusunda,saglamlik konusunda,ses konusunda,camera konusunda resmen tokatliyilor,en az 2 sene daha gideri var cihazin..androidcilere duyurulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belle de dns değiştirme

Ayarlar-Bağlantı-Ayarlar-Ağ hedefleri-İnternet-Dns i değiştirmek istediğiniz ağ(mobil,wifi)-ayarlar butonu-dns adresleri-8888 8844

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifci -- 21 Mart 2014; 11:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben dns değiştirmedim. nokia 808 imle de nokia sosyal ağlar widgetinden giriyorum twitter'a.
    windows 8 tabletimin kişiler sekmesinden de giriyorum twitter'a.
    hatta öyle ki meb de öğretmenim. meb internetinde normalde yasaktır zaten twitter ama ben kişiler sekmesinden meb internetine rağmen kullanıyorum. :)
  • selam forumdaşlar. 808'imle çektiğim kliplerden oluşan videoyu sizlerle paylaşmak istedim. :)

Ahmet KONUKSEVENyoutube
    Hasanağa Bahçesi - Buca / İzmir
    http://www.youtube.com/watch?v=I0XdYaYq1Yc

• quote:

Orijinalden alıntı: oscartiger

selam forumdaşlar. 808'imle çektiğim kliplerden oluşan videoyu sizlerle paylaşmak istedim. :)

http://www.youtube.com/watch?v=I0XdYaYq1Yc

Kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş. Kameranın gücünü göstermişsin. Millet akıllı telefonlar için lens üretmek için sıraya girmiş ama hala en iyi sensör bu Cihaz da. Ancak senin videodada gözüme çarpan bir şey var, arka plan parlak olunca asıl obje karanlık çıkıyor, hadi resim çekerken flash ile bu sorun aşılabilir ama videoda bunu önleye bilmek için bir ayar varmı bildiğiniz???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• i love this phone

• alicavush kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım. kamera gün ışığında ne gördüyse onu aldı. sadece doygunluğunu bi kademe artırarak çektim videoları. belki yazılımla müdahale edilebilir ama ben videoların ham halleriyle montajladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 23 Mart 2014; 23:55:01 >
  • öncelikle aramıza hoşgeldin. o telefonu ben satın alacaktım, bi şekilde anlaşamadık olmadı. ama kısmetim başka yerden çıktı o ayrı konu.. :)

uygulama ve oyunlar için maksicep adlı forumda, symbian ^3 kısmını inceleyebilirsiniz.

eğer flaş açık konumda ise kesinlikle patlaması lazım. muhtemelen siz flashı otomatik konumunda kullanıyorsunuz. bu konumda ortamda pozlama için yeterli ışık varsa tasarruf amaçlı flaş patlamaz. şayet flaş açık konumda patlamıyorsa sorun var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 24 Mart 2014; 1:56:14 >
  • Arkadaşlar 808'in kamerasında daha fazla çözünürlük olmasına imkân tanıyan dosyayı buraya ekliyorum. Bilindiği gibi PureView modunda 4:3 boy oranında 3MP, 5MP ve 8MP çekebiliyorduk. 16:9 boy oranında ise 2MP, 5MP, 8MP çekebiliyorduk. PureView modunda 8MP'den yukarısı normalde yok. Ama bu dosya sayesinde daha yüksek çözünürlükler artık var. 4:3 boy oranında 3, 5 ve 8'in yanına 12MP seçeneği ekleniyor. 16:9 modunda ise normalde 2, 5 ve 8 iken 2, 4, 5, 6, 8 ve 9 MP olmak üzere altı değişik çözünürlük ekleniyor. Ben artık cihazın ekranı da 16:9 olduğu için 9MP'de çekiyorum. Bazen 12'de çektiğim de oluyor. Ayrıca bir artısı da normalde en fazla 38MP çekebiliyorken bununla 41MP çekim yapabiliyoruz. Son bir artısı da video çekiminde. 1080p, 720p ve 360p'nin yanına 480p seçeneği geliyor. Normalde bunlar daha önce de vardı ama hepsinin bir arada olduğu bir dosya yoktu. Ufak bir rötuş yaparak tüm çözünürlükleri bir dosyada topladım. Tabi fikri veren Ahmet Demirci'ye teşekkürler.

Dosyayı C:\private\10202be9 klasörünün içine atın ve cihazı baştan başlatın.

• Kısmet değilmiş, hayırlısı Durum sanırım dediğiniz gibi. Bilgisayarın ekranını çektiğim zaman zifiri karanlık bile olsa patlatmıyor flaşı. Maxi'deki oyunların, uygulamaların çoğu mevcut. En iyi sosyal ağ uygulamaları hangileri? Mesela Gravity'den iyi sosyal ağ uygulamaları var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 26 Mart 2014; 10:30:22 >
  • paylaşım için çok teşekkürler. geri dönmek istediğimizde yapmamız gereken dosyayı sadece silip, teli tekrardan kapatıp açmak mı acaba?
  • oscartiger kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi. Gerçi orjinale dönmezsin bunu denedikten sonra.

• dediğiniz gibi dosyayı telefona attım. fotoğraf kısmı şahane lakin video kısmında 480p yazısı görünmüyor ama seçilebiliyor. yalnız 480p seçince, çekim kadrajı da 16:9 yerine 4:3 şeklinde.
    acaba bir tek bende mi böyle oldu? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa belirtebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 26 Mart 2014; 1:42:29 >

• oscartiger kullanıcısına yanıt
    480p görünmüyor ama çok da önemli değil görünüp görünmemesi. 480p'nin 4:3 boy oranı türevi kullanılmış. Yani 640*480 piksel. Kısacası normal yani.

• arkadaşlar daha önce sorulmuş olabilir ama filmlere altyazı nasıl eklicez telefonda

• quote:

Orijinalden alıntı: sindem09

arkadaşlar daha önce sorulmuş olabilir ama filmlere altyazı nasıl eklicez telefonda

ahmetdemirci 4 ocak 2013 te cevaplamis. bu baslikta. ona link vermeyi bilmiyorum. bakarsaniz bulabilirsiniz.kolay gelsin..

• Arkadaşlar FP2'nin default duvar kağıtlarından "masanın üzerinde iskambil kağıdı, büyüteç, kalem vs." olanını ekleyebilir misiniz?

Bir de cihazın kamera çıkıntısının olduğu bölme çizilmeye çok müsait olduğundan kılcal çizikler oluşmaya başladı. Siz hangi kılıfı kullanıyorsunuz? Şu kılıf nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 28 Mart 2014; 12:09:47 >

• Kılıf konusunda: http://www.allaboutsymbian.com/images/news/misc/P1010474.JPG en güzel kılıftır Bulabilirsen kaçırma derim.Verdiğin linkteki kılıfta işini görecektir.
  • CC-3046 hiçbir yerde yok. eBay'e baktım; 30$ diyorlar. Shipping de eklenince astarı yüzünden pahalıya geliyor. Türkiye'de bulabileceğim bir yer biliyor musun?
  • Bende kırmızısı vardı. geçenlerde forumda arkadaşa sattım.
  • 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.