Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pure pack gibi stabil değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cc-3046 siyah sıfır kılıf nereden bulabilirim türkiyede olmalı
    -birde orjinal 808 hdmi kablosu lazım
  • arkadaşlar selam. rompatcher (cihazı hackli olanlar) kullanan arkadaşlar, eğer rompatcherdaki aktif olan seçenekleri (yeşil halka oluyor genelde) kaldırırsanız ve başlangıçta çalışmalarını engellerseniz batarya kullanım süresinde hatrı sayılır bir kazanç elde ediyorsunuz. zaten o aktif olan seçenekler unsigned (imzasız) uygulamaları yüklerken sistem dosyalarına erişebilmek için kullanılıyor. yani uygulama yüklerken aktif edip sonra tekrar durdurabilirsiniz. herkese iyi forumlar.
  • HL_Rockk H kullanıcısına yanıt
    teşekkürle
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun
  • Şuan 2.telefon olarak hala daha çantamda yer alıyor 808 ve bana göre lumia 1020 den daha iyi,nedeni ise 808 de 1/1.2 sensör bulunurken 1020 de 1/1.5 sensör var,ha çok bi fark varmıdır derseniz yoktur belki ama bir dahada bu şekil bir telefonun piyasaya çıkacağını zannetmiyorum,telefoncuya sorayım dedim 2.eli ne kadar acaba diye ve inanmazsınız tam 4 tane telefoncu gezdim adamlar 2.el fiyatı veremediler :) satan yokki hiç daha elimize düşmedi diyorlar,bende sadece resim ve video çekmek için kullanıyorum şuanda,normal gündelik olarak android bir cihazım var ama 808 den asla vazgeçmem,bütün tatil resimlerimi bu telefonla çektim,bana göre yanımda profesyonel bir fotoğraf makinası ve kamera taşıyormuşum gibi rahatlık veriyor,üstelik şarj sıkıntısıda yok gayet uzun gidiyor,808 den daha iyi resim ve video çeken telefon çıkana kadar forever 808 :)

evet haklısın kardeşim sensör yerine çip yazmışım ne yapayım uzun zamandır bilgisayarla uğraşınca özellikle ekran kartı çipleriyle :)) kafada o kaldı,düzelttim,teşekkürler uyarına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanx -- 6 Mart 2014; 15:02:02 >

• kaptanx kullanıcısına yanıt
    Ben de ikinci telefon olarak kullanıyorum. 808'de sensör biraz daha büyük olduğu için imaj kalitesi daha yüksektir L1020'ye göre. Bu arada ona çip değil sensör denir. Çip başka sensör başkadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Mart 2014; 12:22:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • son mohikan satılık arkadaşlar beyaz renk almak istiyenler için sahibinden.com ilan no 155936993
  • bencede en iyi kameralı telefon internet pek iyi degil ama idare ediyor flaşı n8 den cook daha iyi patlıyor acayip gece cekimi videoda gece cekimin de aynı dlsl dekş gibi yesilimsi cekiyor 360p cekimindeki zoom inanılmaz goren vaaavv diyor kameada eksik yok

• suleyman01a S kullanıcısına yanıt
    ben de telefonumu çok seviyorum ama kamera konusu, fotoğraf çekiminde mükemmel ama video konusuna gelince orada durmak lazım. gündüz çekimi mükemmel ama gece çekimleri rezillik. iso artırınca grenden göz gözü görmüyor. azalttığınızda ise simsiyah hiçbir şey çıkmıyor. ama videoda ses alması harikulade. ona bir şey diyemem yiğidi öldür hakkını ver. stereo kanal, muazzam zenginlikte berrak bir ses.
  • oscartiger kullanıcısına yanıt
    zaten cift ahize var ses cıkısıda alışıda mukemmel bence led flaş yeterince guclu keşke cift olsaymış ama yeterli gece cekiminde sıkıntı cekmedim ben lumia 1020 den bile buyuk sensör halla rakibi yok bakalım hangi telwfon kafa tutabişecek baya bekleriz gibi oyun konsolu yapa dursunlar bakim

• ankarada halen sıfırı var.koleksiyon için alınır Hiçbir telefonun kamerası bunun gibi çekmiyor.Nokia rich recording, hoperlör sesi ve kulaklık çıkış kalitesi dahil.Elinde olan bence satmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 8 Mart 2014; 9:54:45 >
  • Telefonda dünden beri sorunlar başladı. Telefon şarj etmiyor. Pc ye bağlıyorum pc görmüyor.Şarja takıyorum, takar takmaz 'Nokia' yazısı çıkıp
    bir kaç saniye sonra yine kapanıyor ama kırmızı şarj ışığı yanıyor.Daha önce başından böyle bir şey geçen oldu mu? Arıza mı, batarya mı diyeceğim ama
    daha bir senesi bile olmadı cihazı alalı batarya bu kadar süre de ömrünü tüketmez.
  • Selam arkadaşlar , lumia 520kullanıcısydım telefonu düşürdüm kırdım 5800xm kullanıyorum şimdi.Farkettım de symbian ne kadar renklı bı isletim sistemi androidden de wp8 den de daha tat veriyo insana . bende diyorum acaba 2.el bi 808 yada n8 falan alınır mı bu devirde .
  • aybogan kullanıcısına yanıt
    arkadaşım öncelikli amacın internette gezinmek ve güncel uygulamaları (vine, instagram vs) kullanmak ise uzak dur. saç baş yoldurtur yani. kimse opera kur mur diye kendini güldürmesin burda. telefon bu konuda baya eksik bence. ama en büyük artısı mükemmel ötesi bir kamerası var ve ayrıca tam bir multimedya canavarı. en güzeli ise hdmi ile televizyona bağla, bluetoth mousela da eşleştir telefonu (otg kablosuyla kablolu mouse da bağlayabilirsin) sonra otur koltuğuna uzaktan hükmet telefona, filmlerini izle. .srt formatında alt yazı da desteklemesi cabası. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscartiger

arkadaşım öncelikli amacın internette gezinmek ve güncel uygulamaları (vine, instagram vs) kullanmak ise uzak dur. saç baş yoldurtur yani. kimse opera kur mur diye kendini güldürmesin burda. telefon bu konuda baya eksik bence. ama en büyük artısı mükemmel ötesi bir kamerası var ve ayrıca tam bir multimedya canavarı. en güzeli ise hdmi ile televizyona bağla, bluetoth mousela da eşleştir telefonu (otg kablosuyla kablolu mouse da bağlayabilirsin) sonra otur koltuğuna uzaktan hükmet telefona, filmlerini izle. .srt formatında alt yazı da desteklemesi cabası. :)

av kablosuda aynı işi gorur sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: aybogan

Selam arkadaşlar , lumia 520kullanıcısydım telefonu düşürdüm kırdım 5800xm kullanıyorum şimdi.Farkettım de symbian ne kadar renklı bı isletim sistemi androidden de wp8 den de daha tat veriyo insana . bende diyorum acaba 2.el bi 808 yada n8 falan alınır mı bu devirde .

eger o telefonu kulanıp begendiysen bu seni sok edebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: oscartiger

aynen katılıyorum,
    internet ölüm,
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Pure pack gibi stabil değil..

Bence stabil abi

• 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.