Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makro çekerken tripot mu kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan5069

Arkadaşlar;

Lumia 1020 ve 808 ile ilgili bütün karşılaştırmalara baktım ama karar veremedim ? Ancak şu bir gerçek ki şu an 808 almak istesem de sıfırı yok. (veya bilen varsa söylerse sevinirim) İnternette hiçbir yerde satılmıyor. Dolayısıyla lumia 1020 tek seçenek gerçi onun fiyatı da faiş (bu arada 1020'yi uygun fiyatlı bulan varsa aldığı yeri öğrenmek isterim)

Arkadaşım
    Geçtiğimiz hafta, Nokia Lumia 1020 fiyat olarak 1.700 TL. olarak rastlamıştım, şu an fiyat nedir bilmiyorum.
  • nodar kullanıcısına yanıt
    ben tripot kullanmadım şu çin malı her telefona takılan ufak lensler var onlardan vardı bende telefonun sensörüne tutturup öyle çektim.
  • Bir N41 kullanıcısı olarak üzülerek belirtmek istiyorum,
    Çoğunluğunda bildiği gibi 4g desteği ve artık update hakkı yok telefonun.
    Onun için 1020 önümüzdeki kullanım zamanları için daha İdeal bir konumda.
    Alacak ve arayan arkadaşlar bu durumu umarım değerlendirir.
    Saygılar,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

Bir N41 kullanıcısı olarak üzülerek belirtmek istiyorum,
    Çoğunluğunda bildiği gibi 4g desteği ve artık update hakkı yok telefonun.
    Onun için 1020 önümüzdeki kullanım zamanları için daha İdeal bir konumda.
    Alacak ve arayan arkadaşlar bu durumu umarım değerlendirir.
    Saygılar,

ama şunu da düşünmek lazım Nokia 808 çıkalı 2 sene oldu çıkalı 2,5 - 3 yıl civarı olan bir samsung s2 ve iphone 4s de çok üstün özelliklere sahip değilyeni telefonlara göre yani 808 de artık donanım olarak eski bir telefon

maalesef birde işletim sisteminden kaybı var o yüzden diğer telefonlara göre kamera hariç sönük kalıyor

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modifci kullanıcısına yanıt
    gerçekten güzel bir gece çekimi özellikle arka plandaki şehir ışıklarının flu görüntüsü hoşuma gitti.

• slmsoyle kullanıcısına yanıt
    iso biraz rahatsız etti ama olsun otomatik modda çektim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şu hack cfw,lerden nokia 808 için yükleyeceğim ama nette yazılı,görsel,videolu anlatımını olarak bulamadım yada bana denk gelmöedi nokia 808,cüler bir bakın sorunuma
    -hangi hack cfw,yi yüklemeliyim sizce yardım ve önerileriniz bekliyorum
  • pascal24 kullanıcısına yanıt
    Pure pack 4×4 yükleyeceksin...

Önceki sayfalarda anlatım ve linkler mevcut,geriye doğru incele hocam.

• myExplorer kullanan var mı? Bağlantıyı kurdum klasörü paylaşıma açtım ama hata alıyorum yine de. Bastıktan sonra ise bu uyarıyı aldım. Normal mi acaba?

Sonra ise yeşil oldu.

Neden error alıyorum? Fakat dosya atmayı denemedim. Telefondan bilgisayara ya da bilgisayardan telefona atmak için bu klasöre mi atacağız dosyaları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Haziran 2014; 12:29:15 >

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Yeşil olduguna göre bir sorun gözükmüyor sugar..bir ara denemiştim dedigin gibi ege klasörüne dosyaları atacaksın..herhangi bir sorun olmaması lazım..
    Program bende de kurulu,Sen dene olmazsa bana haber ver akşam evde 808 ile deneyeyim,cihaz yanımda değil..

• Nokia 808 41,5 mp ve Canon Eos 650D 18 mp fotoğraf karşılaştırması. Kendi Çekimim ve çalışmam. orjinal resim :

Sonuç: Canon 18 mp siyle 808in 41 mp sini dövüyor
    Bende yok ama hünkar yine jet gibi yardımına gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

Nokia 808 41,5 mp ve Canon Eos 650D 18 mp fotoğraf karşılaştırması. Kendi Çekimim ve çalışmam. orjinal resim :

Sonuç: Canon 18 mp siyle 808in 41 mp sini dövüyor

Hocam, hiç 650D kullanmadım, o yüzden itirazım yok ama ilk foto da çanak anten fazla puslu çıkmış..

808, 650d ile yarışamaz zaten, itiraz yok ama 808 in resimleri de o kadar kötü çıkmaması lazım.
  • nodar kullanıcısına yanıt
    hocam bunlar 41,5 mp den direk crop. yani büyütme küçültme yok. baya geniş bir alanın içinden küçük parçalar olduğu için kötü görünüyor tabi. aynı mesafeden başka herhangi bir telefonla çekseniz o çanaktaki yazıyı belki kırmızı bir çizgi olarak görürsünüz. yani aslında 808 çok detaylı çekiyor. başka bir cep telefonun bu kadar detaylı çekmesi mümkün değil. fakat görüldüğü üzere 18 mp'lik canon dslr'nin netliği 808e ağır basıyor.
  • ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    tamamen sensör boyutundan kaynaklanıyor aynı boyuttaki fotoğrafta büyük sensör daha çok pixel sığdırıyor buda uzak objedeki netliği etkiliyor haliyle

zaten bizim telefonlar 41 mp değil aslında 41 mp sensöre sahip Daha çok pixelden yararlanıp pixelleri birbirine yaklaştırı, boş veya hatalı pixelleri

doğrularıyla doldurarak mükemmel fotoğraflar çekmenize yardımcı oluyor. teknolojisi ne kadar farklı ve ileride olsa biraz sanal kalıyor ne kadar

mükemmelde çekse sensör boyutu küçük olduğu için fiziksel anlamda yetersiz kalıyor yani megapixel biraz hikaye oluyor bu bağlamda ama yinde bir

telefona göre en iyi fotoğrafı çeken telefon halen 808

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orick -- 5 Haziran 2014; 20:19:33 >

Bende myexplorer var ama rar dosyalarını açmak için kullanıyorum. Kablosuz veri yollamak için DUKTO kullanıyorum çok iyi. Kullanımı kolay aynı kablosuza bağlanınca uygulama üzerinden dosya paylaşımı hatta bilgisayarda yazdığın bir şeyleri anında telefona gönderebiliyorsun. Bluetooh üzerinden değil wifi üzerinden.

www.msec.it
    Raw material – Software development ideas, not refined.
    http://www.msec.it/blog/?page_id=11

• ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    O değilde hiç nokia 808 i ham makine gibi düşünüp önüne lens takmayı düşündünüz mü?
    Şu arkadaşın yaptığı gibi..

• orick kullanıcısına yanıt
    evet hocam. biliyorum 808 halen 1020 ye rağmen en detaylı en kaliteli fotoğraf çeken telefon. bende halen beğenerek kullanıyorum. uzun zamandır elimdeki eos 650d ile kıyaslamak istiyordum. bugün kıyasladım ve herkesle paylaşayım dedim. herkes sensör boyutunu irdeliyor ama en az sensör boyutu kadar önemli faktörde lens kalitesi. slr sahipleri bilirler aynı makinada aynı odak uzaklığına sahip lensler arasında iki kat üç kat resim kalitesi farkı olabiliyor. carl zeisin ününü herkes bilir. çok acaip keskin lensler üretir. ama sanırım bize biraz düşük kalitelisini takmışlar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.