Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 808 in fotoğraf çektikten sonraki görüntü işleme hızı nasıl ? Bende 1020 var harika resim çekim kalitesi var ama android gibi hızlı işlemiyor yani arka arkaya çat çat çat diye resim çekemiyorsun çünkü dosya boyutu çok yüksek sonuçta bu durum 808 de böylemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    şu ana kadar herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama 8 mp pv modunda çekip hemen işliyor , 34 veya 38 e getirildiği zaman 2-3 sn bekliyor.
  • einlied kullanıcısına yanıt
    1020 gibi yani bende 1020 varda merak ettim ....

• nodar kullanıcısına yanıt
    n8 bataryası 1200 mA ve 808e uyar hocam. terside geçerli
  • bu arada haritalara güncelleme geldi. kimsenin ilgisini çekmedi galiba.
  • ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    808 kullanan çok az kişi kaldı hocam..

• Ben cihazı foto çekme dışında kullanmadığım için wifi devamlı kapalı bu nedenle de güncelleme yapmak
    hiç aklıma gelmiyordu, hemen wifi yi açıp güncelleyeyim bari, uyarı için teşekkürler.

@ahmetdemirci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 30 Mart 2015; 21:21:36 >
  • nodar kullanıcısına yanıt
    Nokianın haritaları çok kullanışlı ve pratik hocam. Araçta navigasyon olduğu halde telefondaki daha pratik olduğundan hemen onunla buluyorum gideceğim yeri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Abi sen de ne pintiymişsin ha insan bari kaliteli yan sanayi alır 30-40 liraya 5 lira nedir ya.

Benim hâlâ ilk aldığım batarya var 2.5 seneyi devirdi. Orjinal alacağım artık ne kadarsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    iyi gidiyor ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar telefonu güçtasarrufu modunda kullanmamama rağmen can sıkıcak şekilde ağırlaştı. Extradan fazla program yok. Hafıza da dolu degil. Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler

• Instagram uygulamasını nerden indireceğim 808 uyumlu olmalı,birde adam gibi virüs programı lazım telefon hacksizdir
  • pascal24 kullanıcısına yanıt
    http://www.akinorta.com/app/instagram-for-symbian/

burdan indirebilirsin. telefonunun hackli olması gerekir. yükledikten sonra uygulama içinden satın alıyorsun.
  • instagram olmadı dosta bozuk hatası verdi başka link yokmu? telefon hacksizdir
  • Konu ölmesin!

teşekkürler üstat, söylemesen gerçekten fark etmeyecektim harita güncellemelerini. sağolasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_alpay -- 5 Mayıs 2015; 23:32:22 >
  • NERDEN GÜNCELLİYORDUK HANGİ MENÜDEN?
  • telefona başka güncellemeler gelecekmi ve en son hangileri geldi 1 senedir telefonun programlarını yada uygulamalarını güncellemedim fp2 yüklü
  • pascal24 kullanıcısına yanıt
    İki yıldır güncelleme gelmiyor zaten. Yazılım güncelleme uygulamasından güncellemek istediklerini güncelleyebilirsin. En son bir ay kadar önce haritalara güncelleme geldi. Harita yükleyiciden haritayı güncelleyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satan var mı sıfır ayarında olmadı kaydıyla

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.