Bildirim
==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (506. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
http://www.mediafire.com/view/bs9ovotfvjaa5h4/2015-06-04-5604_stitchtxt.jpg
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam hocam önceden linki kopyalayıp açtım resmi..
Çok güzel panoramik çalışma,808 farkı kendini göstermiş. -
teşekkürler :) -
Geçen hafta telefonum suya düştü 10 saniye kadar suyun içinde kaldı. Aldım açtım ekran tamamen gitmiş, telefonun içinden çatır çutur sesler geliyordu, sonra hiç açılmaz oldu. Çok üzüldüm ve alel acele kendime iphone 4s aldım. Bu gün rahmetliye bir bakayım dedim aldım ve açtım. Bok yiyen telefon sanki hiç bir şey olmamış gibi çalışıyor. Nokia ya öyle bir küfür ettim ki ne halt vardı da çekildi şu piyasadan ortalığı leğencilere bıraktı
-
whatsapp a güncelleme geldi sanırsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar acil yardım lütfen....808 kullanıyorum telefonum internete bağlanınca kısaca nokia geçersiz sertifika gönderdi ikazı geliyor ve kayboluyor... mobil veri açıkken geliyor bu uyarı ve telefon gün içinde bir kaç kez donuyor gelen çağrıyı göremiyorum pil çıkarana dek çalışıyor.. pil çıkarıp takınca kimin aradığını da göremiyorum...
daha önce de olmuştu facebook yenileyince düzelmişti.. farklı bir uygulama da indirmedim yeni olarak...
başına gelen varmı? -
Cihazi sifirlayin veya yeniden yazilim yukleyin , sorun cozulmezse cfw öneririm
sıfırlama daha önce işe yaramamıştı..tekrar deneyeceğim.. cfw nedir..
teşekkürler ilginiz için -
Cfw : sadelestirilmis yazilimdir, gereksiz program ve dosyalar kurulmuyor .
Cfw olarak evolsu onerebilirim ;
http://www.cepstar.net/nokia-808-symbian-t20898.html
ankaradan temiz 808 satan varsa haber verin.
ciddi alıcı var. ama temiz istiyor. renk önemsiz.
450 ye kadar çıkarız temizliğine göre. -
-
Daha önce başka birinden başka bir şekilde denemiş başarılı olamamıştım. Bunuda deniyeceğim. Teşekkürler. -
sıfır ayarında bir tane buldum aldım.
kendime almadım ama ona üzüldüm. kamera harika.. symbian nostaljisi iyi oldu.
amcama aldım kamerası iyi olsun dedi aldık... o çok ayarlarını kurcalamaz. sabit bir ayara getirip bırakıcam.
ne tavsiye edersiniz? tv ye bağlayıp fotolara bakarken en iyi performansı hangi mod veriyor? purewiew mi tam çözünürlük mü? 16:9 mu 4:3 mü?
-
yakınlaştırıp detaya bakmayacaksanız. 3mp modunda çekmeniz bile yeterli olacaktır. zira çoğumuzun kullandığı lcd tvler genellikle full hd (1920x1080p) olduğundan, 3 mp (2048x1536p) fotoğraflar yeterli olur.. -
arkadaşlar bende almayı düşünüyorumda whatsapp sorunsuz kullanılabilyormuyuz cihazda yapaçagım işlemler sadece whatsapp ve telefon görüşmeleri sizce uygunmudur -
hey gidi nokia -
Whatshapp Sesli görüşme Hariç sorunsuz... Yada ben bulamadım o kısmı..
Symbian yapısı gereği uyum sağlamıyormuş sesli görüşmeye bu nedenle gelmeyecekmiş bu özellik. Bana kalırsa palavra skype nasıl çalışıyorDU( kapattı microsoft ) o zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X