Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

808 ile 136 mp yozgat panoraması

Link kırık hocam görünmüyor.
  • nodar kullanıcısına yanıt
    http://www.mediafire.com/view/bs9ovotfvjaa5h4/2015-06-04-5604_stitchtxt.jpg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam önceden linki kopyalayıp açtım resmi..

Çok güzel panoramik çalışma,808 farkı kendini göstermiş.
  • nodar kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Geçen hafta telefonum suya düştü 10 saniye kadar suyun içinde kaldı. Aldım açtım ekran tamamen gitmiş, telefonun içinden çatır çutur sesler geliyordu, sonra hiç açılmaz oldu. Çok üzüldüm ve alel acele kendime iphone 4s aldım. Bu gün rahmetliye bir bakayım dedim aldım ve açtım. Bok yiyen telefon sanki hiç bir şey olmamış gibi çalışıyor. Nokia ya öyle bir küfür ettim ki ne halt vardı da çekildi şu piyasadan ortalığı leğencilere bıraktı

• Panoramik

resİm yÜkleme

• whatsapp a güncelleme geldi sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil yardım lütfen....808 kullanıyorum telefonum internete bağlanınca kısaca nokia geçersiz sertifika gönderdi ikazı geliyor ve kayboluyor... mobil veri açıkken geliyor bu uyarı ve telefon gün içinde bir kaç kez donuyor gelen çağrıyı göremiyorum pil çıkarana dek çalışıyor.. pil çıkarıp takınca kimin aradığını da göremiyorum...

daha önce de olmuştu facebook yenileyince düzelmişti.. farklı bir uygulama da indirmedim yeni olarak...

başına gelen varmı?
  • Sezai GÜREL S kullanıcısına yanıt
    Cihazi sifirlayin veya yeniden yazilim yukleyin , sorun cozulmezse cfw öneririm

• sıfırlama daha önce işe yaramamıştı..tekrar deneyeceğim.. cfw nedir..

teşekkürler ilginiz için
  • Sezai GÜREL S kullanıcısına yanıt
    Cfw : sadelestirilmis yazilimdir, gereksiz program ve dosyalar kurulmuyor .
    Cfw olarak evolsu onerebilirim ;
    http://www.cepstar.net/nokia-808-symbian-t20898.html

• ankaradan temiz 808 satan varsa haber verin.

ciddi alıcı var. ama temiz istiyor. renk önemsiz.
    450 ye kadar çıkarız temizliğine göre.
  • Unutulmaya yüz tutmuş telefonlarımızın güzel bir özelliğine değinmek isterim.
    belki bir çoğumuz biliyoruz ama bilmeyenler için paylaşmak istedim.
    DLNA özelliği.. nedir bu özellik derseniz açılımından falan bahsetmeden kısaca işlevinden bahsedeceğim.
    telefondaki resim, müzik ve videolarınızı bilgisayar ekranından veya dlna özelliği bulunan lcd tvlerinizden kablosuz olarak görüntüleyebilme özelliğidir.

BİLGİSAYARDA NASIL ÇALIŞIR?
    telefondaki multimedyayı bilgisayar ekranından görüntüleyebilmek için öncelikle wi-fi özellikli bir modeme ihtiyacımız var.
    bilgisayarımızı modeme wi-fi ya da ethernet kabloyla bağlıyoruz.
    telefondan modeme wi-fi ile bağlanıyoruz.
    bilgisayarımızdan mediaplayer i açıyoruz.
    mediaplayerdan akış yap kısmından player'ımın uzaktan denetlenmesine izin ver kısmı işaretliyoruz.

şimdi cep telefonumuzun menüsünden DLNA oynat a giriyoruz.

telefonumuzda karşımıza açılan pencerede bilgisayarımızın adı görünüyorsa bağlanmışız demektir.

şimdi multimedianız bilgisayar ekranında. mediaplayerı tam ekran yapıp. videolarınızı izleyebilir, müziklerinizi dinleyebiliriz, resimlerinize zoom yapabilirsiniz.

TELEVİZYONDA NASIL ÇALIŞIR?
    Televizyonlarınızda da durum buna yakın. tvnizin DLNA özellikli olup olmadığını kontrol edin.
    eğer böyle bir özellik mevcutsa tvnizi ethernet kablosuyla ya da wi fi bağlantısıyla modeme bağlayın.
    dlna özelliğini tvnizden açın. telefonunuzdan yine yukarıdaki adımları takip edip. dlna oynat ı açın. telefonunuzun ekranında tvnizin adı görünecektir.
    yine aynı şekilde multimedianızı tvden görüntüleyebilirsiniz.

yalnız görüntülemede yarım saniye-bir saniye gibi bir lag (görüntünün ekrana geç aktarılması) sorunu mevcut. telefonunuz, bilgisayarınız ya da tvniz kesinlikle bozuk değil.
    sadece görüntü aktarılmadan önce işlendiği için biraz gecikmeli görülebilir. sıkıntı yapmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 26 Temmuz 2015; 1:30:57 >

• oscartiger kullanıcısına yanıt
    Daha önce başka birinden başka bir şekilde denemiş başarılı olamamıştım. Bunuda deniyeceğim. Teşekkürler.
  • sıfır ayarında bir tane buldum aldım.

kendime almadım ama ona üzüldüm. kamera harika.. symbian nostaljisi iyi oldu.

amcama aldım kamerası iyi olsun dedi aldık... o çok ayarlarını kurcalamaz. sabit bir ayara getirip bırakıcam.

ne tavsiye edersiniz? tv ye bağlayıp fotolara bakarken en iyi performansı hangi mod veriyor? purewiew mi tam çözünürlük mü? 16:9 mu 4:3 mü?

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    yakınlaştırıp detaya bakmayacaksanız. 3mp modunda çekmeniz bile yeterli olacaktır. zira çoğumuzun kullandığı lcd tvler genellikle full hd (1920x1080p) olduğundan, 3 mp (2048x1536p) fotoğraflar yeterli olur..
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorumda whatsapp sorunsuz kullanılabilyormuyuz cihazda yapaçagım işlemler sadece whatsapp ve telefon görüşmeleri sizce uygunmudur
  • hey gidi nokia
  • eLroS kullanıcısına yanıt
    Whatshapp Sesli görüşme Hariç sorunsuz... Yada ben bulamadım o kısmı..

• kayabrt kullanıcısına yanıt
    Symbian yapısı gereği uyum sağlamıyormuş sesli görüşmeye bu nedenle gelmeyecekmiş bu özellik. Bana kalırsa palavra skype nasıl çalışıyorDU( kapattı microsoft ) o zaman
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.