Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kırmızı 808 imin talibi var. Acaba satıp Lumia 1020 alsam mı değer mi?
    Face, twitter öyle çok kullanmam. Öncelik iscep o yüzden şu an note 3 kullanıyorum. Ama kamera beni hiç tatmin etmiyor. Fotoğraf çekince üzülüyorum resmen. Herkese iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 6 Ağustos 2015; 23:13:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    808 son Symbian telefon. Bence satma. L1020 de kamera dışında alınası bir cihaz değil. Geliştiriciler doğru düzgün destek vermiyor. Aldığına değmez anlayacağın.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Evet ben de Kıyamadım vazgeçtim. Hala daha iyi kameralı telefon yok. :) hatta kullanmaya devam edicem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be 808, hala ayri bi yeri var bende.İlk kez bi telefonu uzun sure elimde tutuyorum.Satmaya kiyamiyor insan :) Kamerasi 1020 yi bile tokatliyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru dürüst bir HDR veya panaromik desteği olsa kesinlikle satmazdım ama 1-2 aya Nokia ya geri dönülmez bir elveda diyeceğim.
  • selam arkadaşlar. 808'in hep fotoğraf kalitesi konuşuluyor. video özelliği ve kalitesi neredeyse bahsedilmiyor.
    özellikle o şahane rich recording özellikli ses kaydı.
    neyse sözü uzatmadan, sizlerle kendi 808'imle çektiğim videoyu paylaşıyorum. iyi seyirler.

http://www.youtube.com/watch?v=MD5wzJUbl1Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 21 Ağustos 2015; 18:53:33 >

• Beyler adana ve Adana civarında bu telefonu alabileceğim biryer var mı?

• oscartiger kullanıcısına yanıt
    Güzel bir çalışma olmuş tebrikler gerçekten birde telefonu neyle sabit tuttun?
  • teşekkür ederim. şu ufak masa tripoduyla. at cebe çek istediğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 22 Ağustos 2015; 0:47:31 >
    Güzelmiş gerçekten çok işe yarar.
    ürünün linkini paylaşabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscartiger

selam arkadaşlar. 808'in hep fotoğraf kalitesi konuşuluyor. video özelliği ve kalitesi neredeyse bahsedilmiyor.
    neyse sözü uzatmadan, sizlerle kendi 808'imle çektiğim videoyu paylaşıyorum. iyi seyirler.

Telefon çekimi desen çoğu kişi inanmaz.
    Emeğinize sağlık,güzel çalışma olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeybek79

quote:

selam arkadaşlar. 808'in hep fotoğraf kalitesi konuşuluyor. video özelliği ve kalitesi neredeyse bahsedilmiyor.

Telefon çekimi desen çoğu kişi inanmaz.
    Emeğinize sağlık,güzel çalışma olmuş.

teşekkür ederim. beğenmenize sevindim. keşke uygulama desteği olsa da insanlar 808'lerini bırakıp androide iosa yönelmese.

• quote:

Çok güzel video.Eski nokia kullanıcısı şuan android kullanıyorum g2.öyle bir bakayım dedim konuya.Kıskandım :( nokia kamera işinde hala lider.Şuan 808,1020 rakipsiz cihazlar.ilerde nokiaya döneceğim inşallah

Harika olmuş dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanici1234tr

quote:

Çok güzel video.Eski nokia kullanıcısı şuan android kullanıyorum g2.öyle bir bakayım dedim konuya.Kıskandım :( nokia kamera işinde hala lider.Şuan 808,1020 rakipsiz cihazlar.ilerde nokiaya döneceğim inşallah

teşekkür ederim. biraz daha para biriktirebilirsem, uygulama sıkıntısından dolayı ben de bir android telefona kayacağım bu gidişle. ama 808'imin yeri bende ayrı.
    satmayı düşünmem hiç. çekmecede öyle uzansın daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Harika olmuş dostum.

teşekkür ederim. sağolun.
  • Bende internet ihtiyacından z3compact aldım ama hala evde kutusundaki efsaneyi özlüyorum. Fotoğraf kalitesi tartışılmaz.

• Satan var mi? Temiz olsun yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.