Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim efsane n8'de batarya şişmesi sonucu pert oldu.

Kullanmıyordum aslında kullandığım android tel yüzünden. Bir kenarda duruyordu öyle.

Ekranı paramparça olmuş şişiklik yüzünden.

Kısa zaman içinde 808 almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5800, N8, 808 gibi cihazları aldım zamanında hala duruyor bende çektiğim fotoğrafları paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 26 Aralık 2015; 6:10:54 >
  • @boris234

İyi ki elinizde patlamamış. Nasıl bir sısmeyse, merak ettim. Ekranı parçalayacak kadar şişmesi enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 16 Aralık 2015; 12:19:50 >
  • Arkadaşlar bu telefon için yedek batarya aldım. Orjinali 3.8 V fakat yedek batarya 3.7 V bir sıkıntı çıkar mı?
  • kaiowas kullanıcısına yanıt
    Çıkmaz ama orjinal bataryadaki verimin aynısını alamazsınız tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Çıkmaz ama orjinal bataryadaki verimin aynısını alamazsınız tabi.

Bilgi için teşekkür ederim. Bataryanın aynı verimi vermeyeceği aşikar fakat maalesef orjinal bataryasını bulmak imkansız gibi. O yüzden mecbur yan sanayi bataryaya mahkum kalıyoruz. Voltaj olayı sıkıntı yaratmazsa idare ederiz artık :)

• Vay be 11 gündür konuya mesaj atılmamış. Ne güzeldi buralar cıvıl cıvıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Vay be 11 gündür konuya mesaj atılmamış. Ne güzeldi buralar cıvıl cıvıldı.

eskiden buralar hep megapikseldi :(

• Arkadaşlar ben 3 yıldır 808 kullanıyorum. Artık değiştirsem diyorum ama kamera konusunda piyasada pek bir gelişme olmamış anlaşılan. 41 mp (veya yüksek mp olan), diyafram açıklığı 2.4 ve üzeri, ıso değeri 1600 ü geçen bir kamera yok herhalde piyasada. 3 yıl teknoloji için oldukça uzun bir zaman ama telefon değiştirmek istediğimde kamera açısından elimdekinden daha gelişmiş bir telefon bulamadım ben. Bu konuda önerisi olan var mı acaba. İşletim sistemi olarak bu sefer android düşünüyorum. Bu arada forum çok uzun olduğu için geçmiş sayfaları okumadım. Teşekkürler.
  • Caramanian83 kullanıcısına yanıt
    L1020 var. 41MP kamera ve f/2.2 diyafram açıklığı var. Ama Android istiyorsan önerim Note 5 olur. Android'in en iyi ikinci kamerası onda. En iyisi diyorsan Panasonic Lumix CM1 tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

L1020 var. 41MP kamera ve f/2.2 diyafram açıklığı var. Ama Android istiyorsan önerim Note 5 olur. Android'in en iyi ikinci kamerası onda. En iyisi diyorsan Panasonic Lumix CM1 tabiki.

Öneriler için teşekkürler. Kamera benim için önemli kriterlerden biri açıkcası ve bu konuda beklemek pahasına da olsa geriye gitmeyi düşünmüyorum.

-L1020 windows olğuğu için düşünmedim. Yoksa almış olurdum heralde.
    -Panasonic kamera olarak iyi duruyor. Beğendim ama herhalde Tr de satışı yok internette görünmüyor. Yoksa bunuda almış olabilirdim.
    -Note 5 farklı alanlarda çok tatmin edici özelliklere sahip olsada bence kamera da başa güreşmiyor.
    -Bunlara ilaveten geçenlerde sony z5 kamerasını inceledim elimdekinden çok da iyi görmedim. Belki benzer denilebilir.

Şimdilik beklemeye devam. Z6 da 30 mp olabilir filan diyorlar. Diğer özellikler net değil. Başka önerilere de açığım. Yukardakilerden panasonic modeli benim bildiğim bir telefon değildi yeni gördüm

CM1 Bulması çok zor bir üst modeli tanıtıldı diye biliyorum CM10 adında ama oda gelmez bize android olarak ne alırsan al şuan 808'den daha iyi performans alabileceğin bir model yok isterse Z7 çıksın değişen bir durum olmaz 30mp olması önemli değil sensöz küçük olduktan sonra hiç bir önemi yok yazılımla bir yere kadar 808'e yakın olarak L1020 var android olarak uygun fiyatlı LG G4 olabilir.
  • z3 kompakt ile noka 808 ya da lumia 1020 'nin fotograf kaltessi benzer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

CM1 Bulması çok zor bir üst modeli tanıtıldı diye biliyorum CM10 adında ama oda gelmez bize android olarak ne alırsan al şuan 808'den daha iyi performans alabileceğin bir model yok isterse Z7 çıksın değişen bir durum olmaz 30mp olması önemli değil sensöz küçük olduktan sonra hiç bir önemi yok yazılımla bir yere kadar 808'e yakın olarak L1020 var android olarak uygun fiyatlı LG G4 olabilir.

Lumix CM10 için 4g ile internete bağlanabildiği fakat arama yapma özelliğinin olmadığı yazılmış. Arama yapamıyorsa bana göre telefon değildir ve direkt olarak fotoğraf makinesi gibi düşünülebilir. Fotoğraf makinesi alacak olduktan sonra çok farklı alternatifler düşünülebilir. Heralde şu an benim uygun Camrephone mevcut deil beklemek lazım.
    Bazı sitelerde galaxy k zoom modelinin 2016 da selefinin geleceğine dair bilgiler var. Çizim patentini aldığı görseller mevcut ona bakılabilir. Veya nokia 1008 isimli 38 mp pure view kameralı ve android bir telefon çıkarabileceğinden bahsedilmiş ona bakılabilir. Bunların ikiside çok güçlü ihtimaller değil şimdilik sadece söylenti gibi. bakalım acelem yok.

Evet öyle kötü bir durum var maalesef o cihazda diğer cihazlar hakkında bilgim yok ama pek ihtimal vermiyorum belki samsung yapabilir ama sen ya L1020 bakacaksın yada bekleyeceksin şu durumda kaldıki L1020 dahi seni kesmez 808'den sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Evet öyle kötü bir durum var maalesef o cihazda diğer cihazlar hakkında bilgim yok ama pek ihtimal vermiyorum belki samsung yapabilir ama sen ya L1020 bakacaksın yada bekleyeceksin şu durumda kaldıki L1020 dahi seni kesmez 808'den sonra

Teşekkürler yinede. Anladığım kadarı ile bu alan biraz ihmal edilmiş. Telefonlar hızla bilgisayarlaşırken kameralaşmamış.
    İyi kamera için malum sensör en önemli faktör büyük sensör koyamadıkları için daha kibar cihazlar ürettiklerinden böyle oluyor işte.
  • cep telefonlarında 808 den daha büyük sensöre sahip olan tek telefon
    panasonic lumix cm1

adı gibi 1" inc lik devasal bir sensöre sahip
    android bir cihaz ve her şey manuel kontrol edilebiliyor

manuel diyafram ayarına varana kadar her şey mevcut en fazla f2.8 açılıyor diyaframı bu bakımdan biraz kötü olmuş büyük sensörün yanında daha çok açılabilen bir diyafram olsaydı tadından yenmezdi sanırım

Birde cihaz 3000 tl civarıydı en son şuan kac tl bilemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seker1adam -- 9 Ekim 2016; 0:41:35 >
  • Beyler N8 ile çektiğim fotoğraflara baktıkça 808 alasım geliyor L1020 olsada 808 aklımı çeliyor resmen
  • S4 zoom ve K zoom ile de değiştiriliyor. CM1'in bir avantajı da 41mp gibi bir çözünürlük sunmaması.
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.