Bildirim
nokia 808 hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakperestx
arkadaşlar nokia 808 41 mp telefonda flu çekim varmış ama beceremiyorum . yapabilen yada anlayan varmı
çekmek istediğiniz nesneye dokunarak odaklama yapın. arkada kalanlar bulanıklaşır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kumar1453
quote:
arkadaşlar nokia 808 41 mp telefonda flu çekim varmış ama beceremiyorum . yapabilen yada anlayan varmı
çekmek istediğiniz nesneye dokunarak odaklama yapın. arkada kalanlar bulanıklaşır.
hocam teşekkür ederim ama dediğinizi önceden de deniyordum ama tam flu görüntü olmuyor. gözle hissedilir bir şey yok yani foto normal ve tüm fotoda netlik aynı şekilde oluyor -
quote:
quote:
quote:
hocam teşekkür ederim ama dediğinizi önceden de deniyordum ama tam flu görüntü olmuyor. gözle hissedilir bir şey yok yani foto normal ve tüm fotoda netlik aynı şekilde oluyor
ayrıca flulaştırma efekti varsa ben bilemiyorum. kusura bakmayın.
-
quote:
quote:
quote:
hocam teşekkür ederim ama dediğinizi önceden de deniyordum ama tam flu görüntü olmuyor. gözle hissedilir bir şey yok yani foto normal ve tüm fotoda netlik aynı şekilde oluyor
nesnelerde yakın çekim yaparsanız bunun farkına varabilirsiniz hocam örneğin bardok koyun önünüze yaklaşık 15 cm uzaktan çekim yapın
-
Benim 4s dede var -
quote:
Orijinalden alıntı: iPuma
Benim 4s dede var
olmasa ayıp olurdu... 700lük telefonun özelliği 1500 tl lik telefonda olması bence normal -
-
-
selam,
otomatik modda da yaklaşınca kendi zaten yapıyor, -
quote:
Orijinalden alıntı: malkooklam
selam,
otomatik modda da yaklaşınca kendi zaten yapıyor,
teşekkürler kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X