Şimdi Ara

nokia 808 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia 808 41 mp telefonda flu çekim varmış ama beceremiyorum . yapabilen yada anlayan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: hakperestx

arkadaşlar nokia 808 41 mp telefonda flu çekim varmış ama beceremiyorum . yapabilen yada anlayan varmı

çekmek istediğiniz nesneye dokunarak odaklama yapın. arkada kalanlar bulanıklaşır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumar1453

quote:

arkadaşlar nokia 808 41 mp telefonda flu çekim varmış ama beceremiyorum . yapabilen yada anlayan varmı

çekmek istediğiniz nesneye dokunarak odaklama yapın. arkada kalanlar bulanıklaşır.

hocam teşekkür ederim ama dediğinizi önceden de deniyordum ama tam flu görüntü olmuyor. gözle hissedilir bir şey yok yani foto normal ve tüm fotoda netlik aynı şekilde oluyor
  • quote:

quote:

quote:

hocam teşekkür ederim ama dediğinizi önceden de deniyordum ama tam flu görüntü olmuyor. gözle hissedilir bir şey yok yani foto normal ve tüm fotoda netlik aynı şekilde oluyor

ayrıca flulaştırma efekti varsa ben bilemiyorum. kusura bakmayın.

• quote:

quote:

quote:

nesnelerde yakın çekim yaparsanız bunun farkına varabilirsiniz hocam örneğin bardok koyun önünüze yaklaşık 15 cm uzaktan çekim yapın

• Benim 4s dede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

Benim 4s dede var

olmasa ayıp olurdu... 700lük telefonun özelliği 1500 tl lik telefonda olması bence normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  nokia 808 hakkında

İstediğiniz böyle bir foto ise yapmanız gereken macro modu seçmeniz ve öndeki nesneye odak'lanıp çekim yapmanız arka taraf flu olucaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

nokia 808 hakkında

İstediğiniz böyle bir foto ise yapmanız gereken macro modu seçmeniz ve öndeki nesneye odak'lanıp çekim yapmanız arka taraf flu olucaktır..

TAM DA DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU. ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM

• selam,
    otomatik modda da yaklaşınca kendi zaten yapıyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

selam,
    otomatik modda da yaklaşınca kendi zaten yapıyor,

teşekkürler kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.