Şimdi Ara

nokia 8800 alınır mı sizce_? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada arkadaşların da dediği gibi öncelikler önemli,birine göre telefon özellikleri önemlidir,başkasına göre şekli,diğerine göre piyasadaki pahalı telefonun elinde olması isteği...
    ben olsam bu kadar para vermişken pocket pclerden alırdım,ama tabi herkesin ihtiyaçları farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr_Asli

burada arkadaşların da dediği gibi öncelikler önemli,birine göre telefon özellikleri önemlidir,başkasına göre şekli,diğerine göre piyasadaki pahalı telefonun elinde olması isteği...
    ben olsam bu kadar para vermişken pocket pclerden alırdım,ama tabi herkesin ihtiyaçları farklı

artı1
    Boyut insanı kasmıyorsa windows mobileli pocket pcler veya se p serisi güzel alternatifler.. Yoksa birmilyar küsür gidipte güzelde olsa bir cep telefonuna vermek pek mantıklı değil....
  • çok karizmatik bir telefon kesinlikle alınır. ben şahsen elinde 8800 gördüğüm 2 kıza da aşık oldum zamanında
  • yapmayın arkadaşlar inanılmazsınız...
    quote:

Orjinalden alıntı: felsongy

çok karizmatik bir telefon kesinlikle alınır. ben şahsen elinde 8800 gördüğüm 2 kıza da aşık oldum zamanında
  • quote:

yapmayın arkadaşlar inanılmazsınız...
    quote:

çok karizmatik bir telefon kesinlikle alınır. ben şahsen elinde 8800 gördüğüm 2 kıza da aşık oldum zamanında

gerçekten oldu bu olay ama birisi rus'du yani 8800 olmasa da aşık olurdum. diğerini hatırlamıorm ama gerçekten benim dikkatimi çekio insanların ne telefon kullandıkları
  • bnde cok para da olsa almam yaw ne biliim işte gide pda alırım dha ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: bostanciz

kardeş tamam işte,ama bayrampaşa sapagından girme, bi ilerki (kartaltepe- kocatepe- yıldırım sapagından giriosun) o yolu 3 km dümdüz takip et hiç bi yere sapma

Kardeş yarın oraya gitmeyi düşünüyorum. Netcell in telefonu var mı sende?
    Ya da nasıl bulabilirim?
  • olayın doğruluğunu sorgulamadım yanlış anlaşılmasın sadece bana inanılmaz geldi
    telefon seçimini önceliklerine göre yapıyorsa biri elinde 8800 olması benim hoşuma gitmezdi,çünkü bence işlevden çok şekle önem veren bi tarzı var...neyse beğenenlere sonsuz saygılar
    quote:

quote:

yapmayın arkadaşlar inanılmazsınız...
    quote:

gerçekten oldu bu olay ama birisi rus'du yani 8800 olmasa da aşık olurdum. diğerini hatırlamıorm ama gerçekten benim dikkatimi çekio insanların ne telefon kullandıkları

• quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

bnde cok para da olsa almam yaw ne biliim işte gide pda alırım dha ii

yooo ben de almam (kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ) alamam zaten laptop almaya çalışıom zar zor bi de bu kadar para telefona mı vericem
  • O kadar parayı o teknoloji özürlü cihaza bağlamak gerçekten yazık olur ki karizması var diyorsunuzda bence şekil,dizayn ve tasarım olarakta iyi değil (tabii bunlar benim görüşüm) ona gelmeden daha ne cihazlar var yaa.
  • bence zevk ıcn alınır guzel hos bır tel bence su an pıyasada bunun ayarında sekıl olarak bır telefon yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis.ertugrul -- 12 Mayıs 2006; 1:26:50 >
  • YANILIYORSUN ARKADAŞIM VERTU VAR, HEMDE ÖZEL SERİLERİ BEN BURDAYIM DİYOR,
    KAMERASI BİLE YOQ AMA OLSUN OLAY KARİZMA İSE EĞER ALLAHI....
  • hiç bir şey için alınmaz o telefon ya 6230i nin aynısı ne var hemde ağır bir tel
  • bazı ürünler haketmedigi halde pahalı mesela bose, bang&olufsen gibi ama bunları kullanmak prestij meselesi olarak algılandıgı için satılyıo 8800da böle bişi işte bence teknolojik açıdan 600 milyon eder en fazla ama birbirine bluetoothla mp3 video falan yollayan çavo ortamların telefonu olmadıgından pahalı biraz bendede n70 var şimdi ama herkesin elinde görmeye başladım artık sogudum telden ....bu arada n70 satıyom yada 8800 takas
  • Bende N90 var. Daha kimsenin elinde göremedim.
    Çevremdeki insanlar çok mu akıllı yoksa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bende N90 var. Daha kimsenin elinde göremedim.
    Çevremdeki insanlar çok mu akıllı yoksa...

olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob saibot -- 12 Mayıs 2006; 14:22:12 >
  • 8800 da var herkeste ben çok görüyorum
    15-16 yaşlarında çocukların elinde dolaşıyor
    yani bende olan az olsunun sonu yok

özellik kullanmıosan, 1.700tl de fzla paran varsa alınır tabii neden alınmasın
  • alıcam inş,8800 400 dolara arabistandan ama spot elimde patlarsa kakalarım beyazıtta birine ama doların düşmesini bekliyim bide ordan girmesin
  • dolar bu aralar zor duser ayrıca 8800 cok bos bir telefon(zevk meselesi tabi)
  • çok pahallı ama parası olan için ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justkny -- 12 Mayıs 2006; 17:54:07 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.