valla bence bütün telefonların işlevleri birbirine benziyor artık java da da ofis dökümanı açılıyor,fly mod var,tam ekran video var vs.,belirli bir fiyatın üzerinde foto var mp3 var internet var ha bazı telefonlar müziğe bazıları fotoğrafa bazıları da tasarıma odaklı olabilir hatta aralarından siemens sxg75 gibi gps gibi extra ve maliyetli donanımları bile barındırabilir. burada ihtiyaçlarımızı iyi analiz etmek gerek
bu telefonun"benzeri" fiyat performans olarak gerçekten yok
quote:
Genel Özellikleri Ağırlık 134 gr Boyutlar 107 x 45 x 15 mm Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart Görüntülü Konuşma Yok Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 190 Saat Konuşma Süresi Maksimum 3 Saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 600 mAh Bağlantı Özellikleri UMTS ? Yok Bluetooth ? Var Dahili Modem Var GPRS ? Class 8 EDGE ? Var E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü SVGA, 800x600 pikels, video (QCIF Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Eğlence MP3 Çalma Var Radyo Var MMS Var Eğlence Zil Tipi Polifonik , MP3 Oyun Var + Yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 64 MB Telefon Rehberi Hafızası 1000 Adet Arttırılabilir Hafıza ? Yok Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 208 x 208 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği Nokia 8800 , Standart Pil , Seyahat Şarj Cihazı , Nokia Kulaklık HS-15 , Nokia Masa Standı DT-8 , Nokia Süet Taşıma Kılıfı CP-35
1.750,74 YTL (KDV Dahil)
ben bu özelliklerden çok daha fazlasını yarı fiyatındanucuza bulurum mesela samsung x700 ebakalım
quote:
Ürün Özellikleri : Genel Özellikleri Ağırlık 95 gr Boyutlar 108 x 44 x 19 mm Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Ses Kayıt ? Var Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart Görüntülü Konuşma Yok Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 450 saat Konuşma Süresi Maksimum 7,5 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 800 mAh Bağlantı Özellikleri UMTS ? Yok Bluetooth ? Var GPRS ? Class 10 EDGE ? Var E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok Kamera Özellikleri Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapiksel (1280x1024) Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Eğlence MP3 Çalma Var Radyo Var MMS Var Eğlence Zil Tipi Polifonik , MP3 Melodi Programlama Yok Oyun 3 adet (Forgotten Warrior, Freekick, Arch Angel) + yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 35 MB dahili hafıza Arttırılabilir Hafıza ? Var Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği 128 MB hafıza kartı, standart pil, seyahat şarj cihazı, kulaklıklı mikrofon, USB data kablosu, Yazılım CD, kullanımm kılavuzu
KDV Dahil 517,12 YTL
fiyat ve bilgiler hepsiburada'dan
şimdi paslanmaz çelik olan 8800 paslanmıyoda x700 paslanıyomu artı ağırlıklara ve boyutlara dikkatinizi çekerim karşılaştırın
hadi tasarım dediniz zevk renk meselesi dedik bi yere kadar tasarıma bu kadar para verecek mali yapınız varsa zaten alınırmı diye düşünmez direk alırsınız bizde tartışmayız.
Ki benim zevkime göre bundan çok daha güzel tasarımlar var.
8800 eğer saplantı haline gelmemişse alınmamalı bana sorarsanız
Şunu da belirtmek isterim arkadaşlar farklı ya da pahalı cep telefonu inizin olması sosyal statünüzü değiştirmez.
Bencede
ama 8800 da insanı kendine aşık eden bi hava var yaw param olsa alırım bi saniye düşünmeden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme