Şimdi Ara

Nokia 8910'a 55 dolara siyah orjinal kasa buldum ama bu orjinalmidir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM arkdaşlar yine nokia bölüm,ünde benim açtığım nokia 8910 topiğini görmüşünüzdür.. yeni bi konu açmak istedim çünkü karar veremediğim bi olay var..

bugün Ankara kızılaya çıktım tiryaki işhanına girdim .. orda çoğu telefoncuya 8910 un orj. siyah kasasını sordum kimisi bulamazsın dedi kimisi bizde bulunmaz dedi haliyle..

neyse biyere daha girdim yanımda kartı var isteyene adresini verebilirim..

girdiğim yerde takım elbiseli 28 yaşlarında bi abi vardı.. temiz yüzlü görünüyodu.. en azından tipten kaybetmiyodu (kasa taktırcak olunca tipte bile güven a arıyoruz .. neyse...)

orda 5-10 dakka bekledim.. oraya asıl bakan 40 yaşlarında bi abi geldi.. 2-3 yere telefon açtılar ve 8910 un siyah kasasını 1-2 yerde buldular ve fiyat olarak 55 dolar dediler.. bide takma parası olarak 15-20 milyon alınacağını sölediler haliyle.. tabi kasayı onlara taktırmamız şart değil .. neyse....

**sonra necatibey cadd.. ki genpa teknik servise gittim içerisi uzay gemisi gibi çok temiz aşmış biyer idi.. ordaki kıza sordum 8910 kasası varmı diye.. kız baktı bilgisayardan.. sırf aşağıya inen bölümün 109 ytl old. unu.. bide ön kapağın da bilmem kaç milyon old. söledi ve 200 milyonun biraz üzerine çıktı.. ??

**sonraaa mithatpaşadaki teleservise gittim ordaki adam da aşağı inen kapağın 140 ytl old. unu ve ön kapağın da 73 milyon + KDV old. nu söledi..

Eeee şimdi aklıma sorular gelmeye başladı..

forumda herkles orjinal kasanın .. 60-100 ytl arası , yani bu fiyata bulunabileceğini sölerken nasıl bu servisler daha arka kapak hariç 200 ytl gibi fiyatlar çıkarıyo anlamıyorum..

yani şimdi tiryaki iş hanında denk getirdiğim 55 dolar lık kasa sahtemi oluyo yoksa o benim bulduğum kasa da orjinal de .. servisler mi acaip pahalıya satıyo anlamadım??

bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.. yani eğer o 55 dolarlık kasa orjinaldir derseniz gidip taktırıcam ama yok derseniz kalıcak bu iş...

Not: merak eden ve benim gibi kasa taktırmayı düşünen varsa hafta içi beraber gidelim burdan Ankaradaki arkadaşlara sesleniyorum !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Haziran 2006; 19:31:36 >

• bence 55 dolara hiç degmez senin kasan zaten temiz
    orjinalmi bilemem tabi her çeşit insan war ama 55 dolara degmez bence taktırma
  • Aman kardeş ben o tiryakideki bahsettiğin adamı tanıyorum.Adı da hatta m^^^^^^.Eskiden güzel telefon satardı da yasa çıkınca sapıttılar.Bence oradan alma.
  • 8910 ve 8910'i nin kasası titanyumdur. titanyum az çıkartılan işlemesi zor bir metaldir ve pahalıdır. 55 dolara satılan kasanın gerçek titanyum alma ihtimali yoktur zannımca
  • yalnız şunu belirteyim kasa titanium değil titanium kalplamadır. Fiyat farklılıklarının sebebi aynen cihazları getiren bir çok distributor olduğu gibi yedek parça olayıda öyle. Dolayısıyla fiyattan orjinallik kıyaslaması yapamazsın haberin olsun
  • geçen burda birisi wardı ya her telefon getirtilir diye topic açmıştı nokia bçlümüne o war ya 300 ytl ye sıfır 8910 weya 8910i getiriyodu ama warya bence kesinlikle taktırma
  • benım duydugum yan sanayı 8910 kasası maltepede 90dolara degıstırıyorlardı artık sen ordan hesapla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen kaça aldın 8910 u ben 150 ye buldum saglam temis gözüküyo ama alsammı diye düşünüyorum
    hani kasa değişme gibi bi sorunuda yok ne dersiniz=?
  • abi amma hortlatmışsın konuyu haaa

150 diilde 125 yap al...
  • 55 dolarlık olana kasa sanırım kalıp dedıklerı orj cok yakın fakat yan sanayi olan kapatlır taktırma derım
    orjınalınden ayrılması zordur ama risli bir işlem sonuctada 55 dolar az para degil

bu arada senın sx1 in yokmuydu yav
  • Arkadaşlar piyasa da gerçek orjinal 8910 kasası bulamazsınız. Olanlar çoktaaan tükendi çünkü. Piyasa da şu an bulunan kasalar 3 ayrı kalitede ve boyama kasadır. Yani teneke ve kalitesiz boya! Özellikle En başta Ankara da ben tükettim! 2 kalitesini hiç tavsiye etmem. Fakat 3 kalitesini de aynı fiyata satarlar DİKKAT! Ayırmak için gerçekten çok büyük tecrübe gerekiyor. O yüzden zorunlu değilseniz hiç almayın. Bazı satış sitelerinde yine bazı zübükler orjinal diye dandik mala bir board uydurup sıfır titanyum kasalı diye satarlar buna da DİKKAT! Kısaca gerçek orjinal titanyum kasayı yetkili servisleri dışında bulmanız mümkün değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 2 Kasım 2006; 20:22:53 >

• Demek yetkili servis dışında bulmak mümkün değil.Peki bende tam orjinal kasa var napıcaz şimdi.Hemde orj finlandiyadan gelme.Orada üretilen telefonlar bazen üretim bandından hatalı olarak çıkıyor vede bunlar ıskartaya çıkıyor.Bizim ordaki arkadasımızda bunların kasalarını vede parçalarını bize yolluyor.Ürünler tamamen sıfır.

Ayrıca senin baktığın 55 dolar denilen kasalar çin orjinali dediğimiz kasalar.Bunları çok iyi bilmeyen ler dışında pek kimse anlayamaz.

Elimde tam orjinal 5 adet, çin orj yaklaşık 20 adet ve yan sanayide 10 adet 8910 kasası bulunmaktadır.

tam orj olanlar tanesi 90 dolar
    çin orj olanlar tanesi 50 dolar
    yan sanayi olanlar tanesi 30 dolardır.

İsteyenler pm yoluyla irtibat kurabilirler

yerim istanbul tahtakale de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidogubank -- 30 Aralık 2006; 23:20:44 >
  • gecenlerde bende sordum alt kapagın ust kısma baglanan bır devresı var o koptu dıye sadece o devre ve alt kapak takım gelıyormus ve fiyatı 240 ytl dedıler nokia shop dedı bunu bende telefonu kırdım sıfır gıbısını zaten 300 e satıyorlar
  • Kırık halde satın alalım kardeş
  • Konuyu hortlatıyorum orjinal nokia 8910 kasa arıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.