SELAM.. ben nokia 9500 kullanıyorum. bi kaç yerde takıldım bana yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var umarım dikkate alırsınız. nokia 9500 da mesajlar kutuma e-posta kutuları oluşturdum (mynet, hotmail, gmail, yahoo) ancak e-posta al dediğimde hata veriyor bilgileri kontrol edip tekrar deneyin yazıyor. :::bunun nedeni::: e-posta hesabı türü: giden e-posta sunucusu: gelen e posta sunucusu:
bunları doğru giremediğimden dolayı alamıyormuşum nokia destek den öğrendim bana yukarıda bulunan yerlere ne yazıcam hangi mail adresleri için_? mesela şunun gibi (ATIYORUM): GMAIL-- e-posta hesabı türü: POP3 giden e-posta sunucusu: stmp.gmail.com gelen e posta sunucusu: pop.gmail.com MYNET-- e-posta hesabı türü: POP3 giden e-posta sunucusu: stmp.mynet.com gelen e posta sunucusu: pop.mynet.com gibi bana bu bilgileri yazacak olan varmı? telefon marka modeli ne olursa olsun yazın belki uyuşa bilir...
mynet in pop3 ayarlarını buldum. pop3 giden e posta:pop3.mynet.com gelen e posta:pop3.mynet.com hadi hayırlı olsun :D hotmail, yahoo, gmail i bulanlar haber etsin lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme