Merhaba arkadaşlar. Son telefonum olan e250mi pert ettikten sonra yeni ve birnevi laptop gibi kullanacağım, mailleri alıp gönderebileceğim, heran heryerde internete girip istediğimi yapabileceğim, uygulama konusunda sıkıntı çekmeyeceğim bir tel arıyorum. Aklımda araştırdığım, okuduklarıma göre ve ihtiyaçlarıma cevap verebilecek 3 model var. 1- Apple İphone 3GS 32GB Black 2- HTC Touch HD2 3- Nokia E72 Ön plana çıkan benim için şuanda Nokia E72. Bu telefonların takipçileri, kullanıcıları ve hakkında bilgi sahibi olanlardan yardım istiyorum. Hangisini önerirsiniz? Hangisi beni üzmez? Şimdiden teşekkürler..
nokia E serisi, hatta bilgisayara yakın birşey istiyorsan, bütçe de yetiyorsa E90 communicator derim
e90 oldukça eski bir hantan cihazdır.pc gibi istersen tavsiyem n9000 dir yazdığın telefonlara göre bütçe sorun değil.ama ben olsam 3gs alırdım oyun ve dokunmatiği için ama tam pc için n9000 derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme