Şimdi Ara

Nokia Asha 302 303 210 mu BB 8520 Samsung S3570 mi? Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimum 300tl olacak klavyeli olacak wifi özelliği olacake mail şart değil telefon aistiyordum bu modeller arasında kararsız kaldım bilgisi,deneyimi tavsiyesi olan varsa lütfen yardım
    Nokia Asha 205 bunda wifi yok olsaydı hiç düşünmeyip bunu alacaktım çok begendim tasarımını belki tarzı tasarımı buna cok benzeyen baska br marka/model öneririsiniz dıye yazdım
    Nokia Asha 302 aslnda wifi email desteği whatsupp twitter uygulmaları olan 319tle kargo bedava nette satışı bulunan can sıkmayacak bir cihaz ama siyahının v dger renklerin tasarımı hiç hoşuma gtmedi beyaz da nette tek bir yerde satışını buldum düşünmeden alıp kurtulayım ddm o da 349a cekmişler hemen fiyatı:(
    Nokia Asha 303 2.6'' ekran var buyuzden klavyeye yer bırakmamışlar berbat br klavyesi var kullanışlı alışılacak gbi değil sanki kullanan yorum yapabılcek olan varsa cok iyi olur.. şahsen e71 in tsarımından nefret ederim bu da ona bnezıyor ama 303tl fıyatı var fiyatı zellikleri cok cazip klavye feci ama
    Nokia Asha 210 349 net fiyatı var iztediğim özellikler var ama fiyattaki 49fazla gereksiz htta bence begendim ama ekşide radyasyon oranı yuksek dıye okudum siz ne dersiniz bu cihaza?
    BlackBerry 8520 curve , 299 fiyatı var nette aslında tüm özellikler bunda mevcut alayım gdeyım dıyorum ama dha önce bb hiç kullanmadım uygulamları ayarları kolay mıdır hemen becerebılır kıyım aldıgıma pişman edermi? kimisi sadece iş telefonu demiş kimisi cok dha fazlaıs Bis üyeliği lazım dıyorlar ben net paketi bile almıyorum telefonuma evımde okulumda wifi var yetıyor, sadece wifi dan whatsupp, twitter, gbi uygulmalara gremez mıyım?? bb başlığına da yazdım
    Samsung S3570 istediğim tüm özellikler var fıyatı da 250 tl bb cakması ama kullnması cok rahat bır model
    lütfen yardım edin bende alıp bir şey kurtulayım da size de dua edeyım arkdaşlar ders calısamıyorum sunları araştırmaktan teknoloji özürlüyüm zaten yardım beklıyorum dostlar

• arkadaşım bgun sordum tekno marketlerdeki bir çalışana Bis olmadan wifi ile whatsupp gbi özellikleri kullanmazsın kesinlikle dedi.. cok begenmiştim o cihazı da oysa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.