Şimdi Ara

Nokia Asha 311 de görüntülü görüşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia asha 311 de görüntülü görüşme varmı ? Kullanan yada bilenler cevaplar çok sevinicem.

Nokia Asha 311 de görüntülü görüşme

• O telefonun ön kisminda kamera olmadığından dolayı görüntülü görüşme yapılamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabın için sağol. Dün akşam avm de avea bayisinde inceledim telefonu önde kamera vardı? Ne saçma telefon ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokyuzu54 -- 27 Ocak 2013; 7:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokyuzu54

Cevabın için sağol. Dün akşam avm de avea bayisinde inceledim telefonu önde kamera vardı? Ne saçma telefon ya..

O kamera gibi gözüken şey kamera değil sensor.Telefonu kulağına koyunca ekranı kapatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Cevabın için sağol. Dün akşam avm de avea bayisinde inceledim telefonu önde kamera vardı? Ne saçma telefon ya..

O kamera gibi gözüken şey kamera değil sensor.Telefonu kulağına koyunca ekranı kapatıyor.

İşte cevap bu ya Allah razı olsun bi şöyle açık ve net cevap veren olmadı. Bakıcaz başka o zaman sağol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

İşte cevap bu ya Allah razı olsun bi şöyle açık ve net cevap veren olmadı. Bakıcaz başka o zaman sağol.

Eğer görüntülü konuşma özellikli telefon arıyorsanız Samsung Galaxy Wonder'ı tavsiye edebilirim.Samsung'un dışında diğer markalar görüntülü görüşme desteklemiyor artık.

• arkadaşlar ben bu telefonu kullanıyorum çok süper bir telefon ama 40 oyun yüklü gelmiyor wifiyle veya mobil veriyle indirmek gerekir o 40 oyun 5 tl ama nokia bize beleşe veriyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.