Şimdi Ara

Nokia BH-218 Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Bu Kulaklıktan almak istiyorum şirket olarak adetli alıcaz

sizce nasıl bu ürün şuana kadarda en ucuz
    http://www.hesapsepeti.com/urun/nokia-bh-218-bluetooth-kulaklik--cift-telefon-destegi-.aspx
    böyle bir adres'de buldum yardımcı olabilir mısınız acaba.

• Kardeş gönül rahatlığı ile alabileceğin bir cihazdır. Hatta ben ikincisini almak için nette gezinirken seni buldum :)
    -bi şarj edersin sonra ne zaman şarj ettiğini unutursun. 1 ay 2 ay...
    -tek tuşu vardır bir basarsın cevaplar iki basarsın en son aradığını arar uzun basarsın meşgule atar.
    -kablosu sayesinde cihazın zararlı sinyallerini beynine yaklaştırmamış olursun.
    -ahizeli telefon gibidir kulaklığı yuvasına oturttun mu cihazı otomatik olarak kapatmış olursun cağrıyı cevaplamak için kulaklığı yuvasından çıkarman yeterlidir. sen kulağına götürene kadar o zaten ana makineye bağlanır. (2 sn falan)

Sözün özü kablosu seni yormayacaksa düşünme al derim. senin siteyi ilk defa duydum bence 6 lira fazla ver hızlıal dan yada HB dan al paran buhar olmasın
  • cihazı aldım ordan gayet iyi geldi kapalı dediğin gibi şarjı baya iyi gidiyo teşekkürler ilgin için
  • Memnunmusun iphone ile problem oluyormu? Tavsiye edermisin?
  • ıphone blackberry htc hepsiyle uyumludur sorun olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanharun06

ıphone blackberry htc hepsiyle uyumludur sorun olmaz..

peki laptop larla uyumlu mu?
  • Evet uyum sağlıyor evdeki lenovo laptopla denedim. Cevap baya geç oldu, Buraya yazmayı unutmuştum gezerken gördüm :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanharun06

Evet uyum sağlıyor evdeki lenovo laptopla denedim. Cevap baya geç oldu, Buraya yazmayı unutmuştum gezerken gördüm :)))

ben de bu sırada almış bulundum. hatta elime geçeli 1 saat kadar oldu. laptopumla denedim oldu. bir tek telefonumun medyasıyla irtibat sağlayamadım. ahize olarak çok iyi. ama müzik dinleyemedim. var mı acaba bir yolu. teşekkürler ilgin için. bu sırada telefonum lg 9720.
  • Güzel kulaklık ancak titreşim yokmuş.

• s.a arkadaşlar bimekste bu ürünle alaklı """Bu ürünün yüzeyinde nikel yoktur.Ürünün parçaları manyetiktir. Ürün metal maddeleri çekebilir. Kredi kartlarını veya diğer manyetik depolama cihazlarını ürünün yanına koymayın, üzerlerindeki bilgiler silinebilir"

ibaresi var ne anlama geliyor
  • Arkadaslar nokia bh 218 modeli kulakligi arizasi nedeniyle teleservice verdim ve degistirerek yerine bh 118 verdiler, bu kulaklik sizce muadilimidir 218 in ve de yasadigimiz bir sorunu yazacagim, telefonla konusup kapattiktan yarim saat sonra bir daha telefon edecegimde ya da telefon caldiginda kapanmis oluyor, yeniden bluetoothdan baglamak gerekiyor, kendi otomatik baglanmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da 218 yerine 118 verdi servis, mail atarak şikayet ettim, cevap bekliyorum bakalım. 118, 218'in muadili değil kesinlikle, ses açma kapama ve otomatik cevap verme özellikleri yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.