Şimdi Ara

Nokia BH-907 Bluetooth Kulaklık YANIYOR! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
9.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet, hızlıal'dan satın aldım geçen, oldukça memnunum, tavsiye ederim
  • tritonreloaded T kullanıcısına yanıt
    Su kulaklik cikarilip degistirlebiliyor mu?Koptugu zaman degistirme gibi bir sans var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    yekpare gözüküyor, ayrıca kulaklıkların üstünde mikrofona benzer birer giriş var
  • tritonreloaded T kullanıcısına yanıt
    Kulaklik kablosu koptupu biter yani.Ben en iyisi Bh 503 aliyim.Tesekkurler.

• bir hayırsever arkadaş skype ile denese ne hoş olcak
  • Ben de bu gece itibarıyla bh907 kulaklığımı aldım, açtım. Ilk intibalarımı yazayım:

*Sadece ambalajı görmekle, cihazın çakma olabileceği gibi şüphelerim gitti, mücevher kutusu gibi. Çok orjinal sağlam ve güzel bir ambalajı var.

*Malzeme kalitesi güzel, kutu içeriği güzel. Sadece araç içi usb şarj aparatının teknosa fiyatı 50 tl. (Nokia dc-20)

*Kulaklık beklediğimden büyük. Resimlere baktığımda daha küçük bir cihaz sanmıştım. Ama yine de kibar bi görünüşü var.

*Müzik dinlenebiliyor. Tabiki stereo kulaklık gibi olamaz, ama mono kulaklığa göre bence normal. Zaten müzik dinlemek için almayı düşünenler bu modeli almasınlar.

*Skype ve Viber'de denedim. ikisiyle de kullanılabiliyor. (Skype'la deneyen o hayırsever arkadaş ben olayım dedim )

*Yalnız gece yarısı inceleme fırsatı bulduğum için en önemli şeyi yapamadım, yani kimseyi arayıp, konuşamadım. Inşallah onu da yarın yapar, kanaatimi yazarım.

• Nokia servisi bt ile bağlar mi galaxy s3 u
    Ben halen yapamadim
    Sanirim bt Eşleştirme ozurluyum
    :(

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Nokia servisi bt ile bağlar mi galaxy s3 u
    Ben halen yapamadim
    Sanirim bt Eşleştirme ozurluyum
    :(

S3 ile 2 saniyede tanıttım. BT'yi açtınız mı telde cihazın adı görünüyor zaten.
    Galaxy S görmedi kulaklığı, ben de yandaki tuşa basılı tutarak manuel olarak tanıttım.

İlk izlenimim, ses kalitesi bahsedilen kadar kötü değil, birkaç kez denedim, öyle derinden falan gelmiyor.
    Tanıtma gayet basit, yanında gelen aparatları falan çok kaliteli ve şık.
    Dokunmatik ses yüksekliği ve şarj süresi göstergesi çok kullanışlı.

Sonuç olarak piyasa fiyatı olan 200 küsürlü rakamları haketmese de 90 lira için kesinlikle alınabilir bir cihaz.

• bluetooth kulaklık .Joe.'dan alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Joe. -- 7 Kasım 2013; 2:40:49 >
  • bilgisayarla kullanıp ses alabilen varmı acaba. (windows seslerinide)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

bilgisayarla kullanıp ses alabilen varmı acaba. (windows seslerinide)

BH-907 'yi Windows7 ile eşleştirdim. Kayıttan yürütme ve kaydetme aygtı olarak gödrü. Yani Hoparlör ve mikrofon olarak algıladı. Hatta aygıt ayarlarına girip Nokia kulaklığın seçili/aktif olmayan bir servisini de açtığımda tüm Windows sesleri (sistem olayları, müzik vb.) aynen bir hoparlör gibi kulaklıktan geldi. Mikrofon kısmını denemedim ama kayıt aygıtı olarak görüyordu.

Ses kalitesinin vasat olduğunu MP3 dinlerken daha iyi anladım. Tabi bununla müzik dinlenmez o başka... Ancak mikrofon özelliği kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigasyonel -- 7 Kasım 2013; 9:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navigasyonel

quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

bilgisayarla kullanıp ses alabilen varmı acaba. (windows seslerinide)

BH-907 'yi Windows7 ile eşleştirdim. Kayıttan yürütme ve kaydetme aygtı olarak gödrü. Yani Hoparlör ve mikrofon olarak algıladı. Hatta aygıt ayarlarına girip Nokia kulaklığın seçili/aktif olmayan bir servisini de açtığımda tüm Windows sesleri (sistem olayları, müzik vb.) aynen bir hoparlör gibi kulaklıktan geldi. Mikrofon kısmını denemedim ama kayıt aygıtı olarak görüyordu.

Ses kalitesinin vasat olduğunu MP3 dinlerken daha iyi anladım. Tabi bununla müzik dinlenmez o başka... Ancak mikrofon özelliği kullanılabilir.

cevabınız için teşekkürler. ben ürünü aldım ama masaüstüne bluetooth dongle bulamadığım için test edememiştim. bir usb dongle cihazı alıyım en kısa sürede.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaner

Ben de bu gece itibarıyla bh907 kulaklığımı aldım, açtım. Ilk intibalarımı yazayım:

*Sadece ambalajı görmekle, cihazın çakma olabileceği gibi şüphelerim gitti, mücevher kutusu gibi. Çok orjinal sağlam ve güzel bir ambalajı var.

*Malzeme kalitesi güzel, kutu içeriği güzel. Sadece araç içi usb şarj aparatının teknosa fiyatı 50 tl. (Nokia dc-20)

*Kulaklık beklediğimden büyük. Resimlere baktığımda daha küçük bir cihaz sanmıştım. Ama yine de kibar bi görünüşü var.

*Müzik dinlenebiliyor. Tabiki stereo kulaklık gibi olamaz, ama mono kulaklığa göre bence normal. Zaten müzik dinlemek için almayı düşünenler bu modeli almasınlar.

*Skype ve Viber'de denedim. ikisiyle de kullanılabiliyor. (Skype'la deneyen o hayırsever arkadaş ben olayım dedim )

*Yalnız gece yarısı inceleme fırsatı bulduğum için en önemli şeyi yapamadım, yani kimseyi arayıp, konuşamadım. Inşallah onu da yarın yapar, kanaatimi yazarım.

teşekkür ederim

• Arkadaslar ben de bh-610 modelini inceledim ama kulaklık sabit mı yoksa diger kulaklık girişleri ile uyumlu mu bi türlü anlayamadım eğer alan veya kullanan varsa bu ürünü biraz anlatırsa sevinirim

• cidden 2 sanıyede oldu.
    menu tusuna daha uzun basmak gerekiyormuş demek.
    yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

cidden 2 sanıyede oldu.
    menu tusuna daha uzun basmak gerekiyormuş demek.
    yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Kisa basmis olacaginizi tahmin dahi edememistim :) Hayirli olsun.

• Çekilin su getiriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk amacı müzik dinlemek olan bir bluetooth kulaklık almak istiyorum.bh214 40tl bh610 99tl jabra bt3030 129 tl bu üç arasında kaldım ses kalitesi ve şarjlarını karşılaştırabilir misiniz?

• Arkadaşlar başlığı hortlatmış gibi olacam da, bu kulaklıkla cevaplama yapamıyorum, normalde kulağa takınca cevaplaması gerek ya da kulaktaysa üstündeki tuşa basınca yapması gerek ama ikisini de yapmıyor, bir ayar falan gerekiyor mu yoksa benim kuaklıkta sıkıntı mı var çözemedim.
    Bir de bu Nokia servislerine kim bakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Arkadaşlar başlığı hortlatmış gibi olacam da, bu kulaklıkla cevaplama yapamıyorum, normalde kulağa takınca cevaplaması gerek ya da kulaktaysa üstündeki tuşa basınca yapması gerek ama ikisini de yapmıyor, bir ayar falan gerekiyor mu yoksa benim kuaklıkta sıkıntı mı var çözemedim.
    Bir de bu Nokia servislerine kim bakıyor?

Sesli menü ayarlarını kontrol etmelisiniz bence.Kulaklığın sağ tarafında bir tuş var.Kulaklık kulağınızda iken ona uzun süreli basın.Sesli menü konuşmaya başlayınca ear detection on deyince aynı tuşa tek ve kısa basın .Bu durumda kulaklık kulağınıza takıldığında otomatik cevap verecektir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.