Arkadaşlar başlığı hortlatmış gibi olacam da, bu kulaklıkla cevaplama yapamıyorum, normalde kulağa takınca cevaplaması gerek ya da kulaktaysa üstündeki tuşa basınca yapması gerek ama ikisini de yapmıyor, bir ayar falan gerekiyor mu yoksa benim kuaklıkta sıkıntı mı var çözemedim. Bir de bu Nokia servislerine kim bakıyor?
Sesli menü ayarlarını kontrol etmelisiniz bence.Kulaklığın sağ tarafında bir tuş var.Kulaklık kulağınızda iken ona uzun süreli basın.Sesli menü konuşmaya başlayınca ear detection on deyince aynı tuşa tek ve kısa basın .Bu durumda kulaklık kulağınıza takıldığında otomatik cevap verecektir.
Eyvallah hocam, o menüden ear detection on yaptım oldu fakat şu an hala kulaktayken Call tuşuyla cevaplamayı yapmıyor. O tuş sanki hiç çalışmıyor gibi.
ben garantiye göndericem kafasına göre bazen bir gün boyunca hiç tepki vermiyor (pil göstergesi dışında) bazende sürekli kopup tekrar bağlanıyor.
bhazer
kullanıcısına yanıt
Ben de Call tuşu için göndericem. Bağlanmama problemi benim S3'te olmuyor da, eşimin Galaxy S için oluyor, onda da şu Nokia yazan metal kısma dokununca bağlantıyı kuruyor. Bunun servislerine Nokia kendisi mi bakıyor acaba.