şehirfırsatında bu kulaklığın fırsatı var. ama ürün orijinal midir değil midir bilmiyorum tabii.. üstlerdeki mesajlardan birinde gittigidiyorda taklitlerinin olduğu yazılmış. belki öyle bir şeydir
Groupon
Groupon® Official Site | Online Shopping Deals and Coupons | Save Up to 70% off
burda da var ama sanırım taklit bunlar. bu fiyata orjinal olmaz gibi..
benim attigim mail e markapon dan şöyle bi yanit geldi
Merhaba,
Firmadan gelen bilgi aşağıdaki gibidir.
"ürünümüz Orjinal üründür Gümrük Muhafazada bir ithalatçının getirdiği fakat Türkiye sınırlarına sokamadı, bizler bu ürünün ihalesine girerek satın aldık.
konu ile ilgili ürün NOKIA kutusuyla gümrükten geçmiştir. Gümrük müdürlüğü bize BH 503 faturası vermiştir.
Bu durumda ürün orjinaldir. " İyi Günler
Merhabalar,
Bende aşağıdaki fırsat sitesinde ürünü gördüm. Fırsat sitesinden ürün alıp eline ulaşmış olan var mı? Memnun mu? Orjinal veya taklit bu üründe nasıl anlayabiliriz?
www.firsatkulubu.com
Kampanya Mukemmel Ses Kalitesine Sahip Nokia Bh 503 Bluetooth Kulaklik259 Tl Yerine Firsat Kulubu Ayricaligiyla 6490 Tl için bir şey bulunamadı
Değerli Müşterimiz; Ürün ithalatçı firmanın garantisi altında ve orijinaldir. Saygılarımızla Fırsat Kulübü
Bilginize, İyi günler...
Arkadaşlar bu kulaklıkla flac müzikler dinleyebilir miyim ?
kesin satın alan biri var mı? bi sorsak nasıldır orjinal mi değil mi diye
Bh 503 kulaklıgım var stereo Ve mono aynı anda kullanamazmıyım bilgisayarım bağaldığımda stereo seçili oluyor ama team speak programını actıgımda monoyu kullanıyor monoyu kullanınca bilgisayarımdan actıgım müzik sesleri gelmiyor ayarlardan monoyu varsıyalan yapıyorum bu sefer ses kalitesi düşüyor yani oyundaki seslerin hangi yönden gediğini algılayamıyorum 2sinide kullanmamın bi yolu yokmu yardımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme