Şimdi Ara

Nokia Bh503 Bluetooth Kulaklık İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n-gageturkiye.com/ncelemeler/cihaz-ncelemeleri/178-nceleme-nokia-bh-503-bluetooth-kulaklk.html

sitemde bu kulaklığı inceledim. Sanırım Türkçe bu kulaklık için bir referans inceleme yok.

Kulaklık baya güzel ama pahalı. Yakında ucuzlaması dileğiyle.

• çok güzel bir inceleme olmuş ve gerçekten güzel bir cihaz. artık çok çeşitli modelleri görmek isteriz Türkiye'de de, büyük ihtiyaç oluştu ve büyük bir pazar var.

Dediğiniz gibi artık kablolardan kurtulma vaktimiz geldi de geçiyor. Bununla beraber yok sar değeriydi, yok batarya kapasitesiydi* derken hep bir yerlerden ekstra göz önüne alınacak kısıtlar fırlıyor ve kullanıcılar kendilerini rahat hissedemiyorlar. Ben şahsen önem vermiyorum sar değerlerine zira daha cep telefonundan çıkabilecek aşağı yukarı (maksimum değer yani, sadece bluetoothla imkansız) 1.5 değere kadar hayatımızda nelere maruz kalıyoruz. Bence kulaklık gibi çoğu zaman lazım olan bir aparatın kablosuz şekilde olması, onu kullanırken bluetooth üzerinden yayılan radyasyondan çok daha mühimdir. Yıne de boyle ufak detaylara bile dikkat etmek çok onemli, kesinlikle boşverilmemesi gereken bir şey. Dikkatiniz hiç bozulmasın ama keyfinizi de hiç engellemesin diyorum son söz olarak

* = Ana cihazda bluetoothun devamlı açık olması yüzünden bataryanın çabuk boşalması.

• Üzerinden epey geçmiş ama ben bu kulaklığı almayı düşünüyorum da, beni baya etkiledi, gerek yorumlar olsun gerekse kulaklığın görüntüsü vs. (5800ımla aynı renk kırmızı şeritleri olunca) çok etkledi ancak bi şüphem var.

Ses kalitesinden kimsenin şüphesi yok ancak bir ses kalitesi var bir de ses yüksekliği, ben kulaklığımla yüksek seste müzik dinlemek isterim, zira otobüste olsun, yolda olsun istemediğim zaman dışarıdan ses duymak istemem.
    Sorum şu, bu cihazın maksimum ses yüksekliği ne kadar tatmin edici? Kullanan arkadaşlar deneyen kişiler görüşlerini yazarlarsa çok yardımcı olmuş olurlar, teşekkürler.
  • Yardımcı olabilecek, ürünü denemiş kişiler yok mudur?
  • valla ben özledim kulaklığımı gerçekten iyi ve yüksek bası var. temiz ses. kayboldu kulaklığım ama . yine alacağım.
  • bende dün aldım ebayden 36 lira falan tuttu çok sağlam ürün yalnız pcye bağlayamadım win7?
  • nasıl yani 36 lira???
    quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

bende dün aldım ebayden 36 lira falan tuttu çok sağlam ürün yalnız pcye bağlayamadım win7?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 36 Türk Lirası
  • nasıl o kadar ucuz ya
  • çok iyi taklidi zaten gittigidiyorda 80-90 liraya satılanların hepsi taklit ebayden alıyolar 35-40a millete 80-90a gömüyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

çok iyi taklidi zaten gittigidiyorda 80-90 liraya satılanların hepsi taklit ebayden alıyolar 35-40a millete 80-90a gömüyolar

Peki,
    taklidini kullanıp pişman olan var mı ?

Yani, taklit de olsa fiyatını hak ediyor mu ?
  • bizde var kullanıyoruz taklit ama idare eder gercekten sarjı uzun gıdıyor ve bilgisayardan film izlemek ıcın bire bir:D

telefondada sorunsuz calısıyor ama dısarı cıkınca komık goruluyorD

dıs kalıtesı cok guzel orj gibi neredeyse

istanbul fiyatı 25 35 dolar arası
  • Nokia BH-503 bluetooth kulaklığı (kırmızı/siyah) Levent Nokia Shop'tan alalı bir seneyi geçti ve hala da kullanmaya devam ediyorum. 160-170 TL gibi bir fiyata almıştım. Aldıktan bir ay kadar sonra ikincisini de alayım diye sorduğumda fiyatın arttığını gördüm ve bir süre sonra da satmamaya başladılar.

Ses kalitesi fena değil ama iş konuşmaya geldi mi bu kulaklık yetersiz. Eğer biraz büyükçe bir odadaysanız ya da dışarıdaysanız karşı taraf konuşmanızı çok zor anlıyor ya da anlamıyor. Hatta küçük bir odadaysanız bile karşı taraf her dediğinizi anlamıyor. Eğer telsiz kulaklığı konuşmak için de kullanmayı planlıyorsanız ağıza doğru uzanan ayarlanabilir mikrofonu olan bir model tercih edin (işyerinde bir arkadaş iki ay kadar önce Logitech'in bir modelini aldı ve sabah akşam bilgisayar aracılığıyla konuşurken kullanıp duruyor.

Pil ömrünü dikkatli bir biçimde ölçmeye kalkmadım ama sürekli kullanımda herhalde 6-8 saat arası gidiyordur. Birçok Nokia cep telefonunu şarj ederken kullanılan ince uçlu Nokia şarj cihazıyla şarj ediliyor.

Ağır ya da büyük bir kulaklık olmadığı için aşağı yukarı sürekli çantamda taşıyabiliyorum. Çantada taşırken ya da kullanmadığımda ürünle beraber gelen siyah kadife kesenin içinde saklıyorum. Benim bugüne kadar kırılma, yerinden oynama yada gözle görünür aşınma gibi bir sorun yaşamadım ama biraz narin bir cihaz olduğunu belirtmemde fayda var.

Sağ kulaklğın üzerindeki kumanda tuşları bilgisayarda (Windows 7 var bende) hem Windows Media Player da hem de ITunes da çalışıyor. El kitabına göre aşağıdaki standartlarla uyumlu tüm cihazlarla (cep telefonu, bilgisayar, MP3 çalar vb.) çalışıyor. "The headset is compliant with Bluetooth Specification 2.0 + EDR supporting the following profiles: Headset Profile 1.1, Hands-Free Profile 1.5, Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) 1.0, and Audio Video Remote Control Profile 1.0."

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bpaksoy -- 7 Kasım 2010; 17:29:25 >

• Bu kulaklık ile hem bilgisayar hem telefon arasında aynı anda bağlantı kurmak istiyorum.Bunun için Bluetooth Dongle(adaptör) alacağım ama hangisini almam gerekir bir türlü karar veremedim.
    Anladığım kadarıyla adaptörde A2DP ve EDR özelliklerinin olması gerekiyor.
    Ayrıca adaptörün çekim mesafeside iyi olmalı.
    Bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri çıkarsa minnettar kalacağım.
  • bu kulaklık orjınal nokıa yanı 149 tl suan degermı sızce?
  • gerçekten çok iyi ses veriyor sorunsuz çalışıyor kensinlikle öneriyorum
  • arkadaşlar ürünü bir süredir bende kullanıyorum. gerçekten hoş ve güzel bir kulaklık fakat benim sormak istediğim bir soru var ben ürünü farklı nokia dışı telefonlarda denedim tüm fonksiyonları ile ipone a uyumluymuş, bb ile tam olarak uyumlu değil sadece bluetooth kulaklık olarak kullanabiliyorsunuz. yani müzeik dinleme olasılığınız yok, şuan telefonumu değiştirmek istiyorum ve samsung wawe II s8530 almak istiyorum fakat bu makine ile deneme fırsatım olmadı fakat nokia almak istemiyorum. ama kulaklığımı da kullanmak istiyorum. samsung almazsam ipone alıcam bu da benim bütçeme biraz ağır gelecek. ürünü kullanan ve diğer telefonlarda deneyen arkadaş warmı özellikle samsung wawe II de uyumlumu bilgiisi olan var sa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
  • galaxy s te çalışıyor mu yoksa benim kulaklık bozuk mu?!
  • şu anda en ucuz nerden bulabilirim bu cihazı orjinal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

şu anda en ucuz nerden bulabilirim bu cihazı orjinal.

elimde var kardeş deneme amaçlı açmıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.