Bildirim
nokia c1 02 ahize problemi varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
bilgisi olan lütfen telefonum yok ve bu telefonu almam lazım eğer ahize sorunu yoksa
tam telefon gibi telefon
çok kullanışlı tuşları var gözü kapalı şakır şakır kullanmalık tam konuşmalık -
yokmu kullanan -
Değerli Arkadaşım 1 Haftadır Kullanıyor Sesi Çok Güzel Diğer Nokia 11 serisi gibi Kulaklık sesini dışarı taşırmıyor. Hafıza Ve Hoparlör sesi çok güzel tavsiye ederim -
Değerli arkadaşım umarım telefonu almadan yetişmişimdir. Evet tam olarak böyle bir problem var. Benimki kvk tamirden yeni geldi ve sorunum; konuşma esnasında sesin ahizeden az, hoparlörden ise ahizeden çıkanın 2-3 kat daha fazla çıkmasıydı. Yani etraftaki insanlar benim ne konuştuğumu rahatça duyuyorlardı. Şimdi sana kvk kağıdında ne yazdıklarını yazıyorum.'' Cihazın dizaynından kaynaklı kulaklık ve hoparlör sesi aynı parça üzerinden gelmektedir. Görüşme esnasında hoparlörden ses gelmesi aynı model cihazlarda görülmektedir.''
Evet işte bu yazı yazılmış ve ben de yarın telefonu değiştirmek için gideceğim telefoncuya. Değiştirmezlerse dağıtırım orayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: 92CrossFire92
Değerli arkadaşım umarım telefonu almadan yetişmişimdir. Evet tam olarak böyle bir problem var. Benimki kvk tamirden yeni geldi ve sorunum; konuşma esnasında sesin ahizeden az, hoparlörden ise ahizeden çıkanın 2-3 kat daha fazla çıkmasıydı. Yani etraftaki insanlar benim ne konuştuğumu rahatça duyuyorlardı. Şimdi sana kvk kağıdında ne yazdıklarını yazıyorum.'' Cihazın dizaynından kaynaklı kulaklık ve hoparlör sesi aynı parça üzerinden gelmektedir. Görüşme esnasında hoparlörden ses gelmesi aynı model cihazlarda görülmektedir.''
Evet işte bu yazı yazılmış ve ben de yarın telefonu değiştirmek için gideceğim telefoncuya. Değiştirmezlerse dağıtırım orayı.
Çok geçmiş olsun, bu ses sızıntısı sorunu diğer modellerde de var. Bu soruna yıllardır çözüm getirilemiyor. KVK ne yapsın? Bu sorunu yaratan Nokia'dır. Bu ne biçim hizmet anlayışıdır? Halen 100 ve 101 gibi ses sızıntısı sorunu modeller üretiyorlar. Dünyanın en saçma telefon üreticisi Nokai'dır. Böyle saçmalık olamaz. Ahizedeki ses resmen hoparlörden çıkıyor. Herkes sizin konuşmalarınızı duyuyor. Nokia artık iflas bayrağını çeksin. Samsung E1180 aldım ve 4 aydır kullnıyorum. Nokia'lar gibi ses sızıntısı sorunu yok. Ses sızınsıtısı olmayan bir telefon istiyorsanız, Samsung'un modellerini almanızı öneririm. C1-02 zamanında benim başıma bela olmuştu. Bu telefonda diper sorunlar da vardı. Zamanında sırf kamerası olmadan, internet ve müzik çalar özelliği var diye almıştım. Radyo sesi en üst seviyedeyken, kendi kendine kısılması sorunu vardı. 4 kere Genpa'ya verdim ve yapılmadı. Cihaz değişmesine rağmen, aynı sorun yine çıkmıştı. Hemen TSHH'ye başvurdum, 1 ayda paramı alabildim. Bi de müzik çaları sorunlu bunun. Tüm şarkıları baştan başlatmadan çalıyor. Defalarca yazılım çıkartılmasını belirttim, yapmadılar. Hayatım boyunca C1-02 kadar sıkıntı çekmedim. Şimdi Samsung E1180 aldım ve ses sızıntısı yok, artık rahat rahat arama yapabiliyorum. Müzik çalar için Creative ZEN Style 300 aldım. Ne radyo sesinin kendi kendine kısolması var, ne de şarkılar bştn başlamadan çalıyor. Şarkıların hepsi tam bşındn başlıyor artık. Bir dah Nokia almayacağım, bu son oldu.
-
Nokia'ya bez getirin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X