Şimdi Ara

NOKİA C3-00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOKİA C3-00 İLE KULLANANLAR TAVSİYE ,ARTILARINI VE EKSİLERİNİ PAYLASIRSA SEVİNİRİZ. =)
    BANA GÖRE ARTILARI; ŞARJ SÜRESİ MÜKEMMEL

TASARIMM
    İŞÇİLİK
    İNTERNET HIZLI
    TAM Q KLAVYE İLE RAHAT MESAJLASABİLME
    WİRELESS HIZLI.
    ISINMAYAN ÇELİK ARKA KAPAK
    BANA GÖRE EKSİLERİ;
    SARJ OLMA SÜRESİ EN AZ 4 SAAT RAKİPLERİNDEN UZUN BİR SÜRE
    TELEFONU KULLANIRKEN ARADA BEYAZ EKRAN GELİYOR.
    SOHBETLERİN BİRBİRİNE KARISMASI

• Telefonun kamerası tam bir hayal kırıklıgı.

Eğer ben mesajcıyım ve internetçiyim diyorsan no problem fakat kamerayada önem veriyorsan berbat bi telefon.

Eğer 320 e felan alcaksan üstüne para koy BAŞKA BİR MARKA telefon al.

Nokialardan soğudum yeter artık.Bendede 6303 var 3.2 kamera var berbat.Bizim arkadaşta samsung monte var onunkide 3.2 ikisini bi karşılastırıyoz sonuc berbat.

Ama tabiki nokia olarak sağlam bir telefon yapmışlar.
  • Opera miniden internete bağlanınca memory hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Opera miniden internete bağlanınca memory hatası veriyor.

v8.70 de o hata gideriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: verisporya

Telefonun kamerası tam bir hayal kırıklıgı.

Eğer ben mesajcıyım ve internetçiyim diyorsan no problem fakat kamerayada önem veriyorsan berbat bi telefon.

Nokialardan soğudum yeter artık.Bendede 6303 var 3.2 kamera var berbat.Bizim arkadaşta samsung monte var onunkide 3.2 ikisini bi karşılastırıyoz sonuc berbat.

bence telefonun kamerası gayet normal çekiyo;) sonuçta 2.0 kamera koymuş adam hani 8.0 koysada kötü çekse neyse:) ve mesajlaşma internet konusunda gayet iyi bir telefon günde 5-6 saat internete bakar oldum bu telefonla ve sıkılmadım gayet iyi.. Sitelerde gezinirken ayda 100mb aşıyorum resmen ve gene en az 2 gün dayanıyo şarjı normal kullanımda 4-5 gün görmüşlüğüm var.
    Biraz tuşları ayrı olsaydıda güzelce oyun oynasaydık tam süper olurmuş:) pes 11 attım parmaklarım birbirini dövüyor tuşlara basabilmek için. Guitar hero yükledim sadece 3 tuş yeter ama onda bile zorlandım:) ama mesaj çekme hastalığı olanlara tavsiyemdir. En az 2 yıl garanti kullanırsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

quote:

Orijinalden alıntı: verisporya

Telefonun kamerası tam bir hayal kırıklıgı.

bence telefonun kamerası gayet normal çekiyo;) sonuçta 2.0 kamera koymuş adam hani 8.0 koysada kötü çekse neyse:) ve mesajlaşma internet konusunda gayet iyi bir telefon günde 5-6 saat internete bakar oldum bu telefonla ve sıkılmadım gayet iyi.. Sitelerde gezinirken ayda 100mb aşıyorum resmen ve gene en az 2 gün dayanıyo şarjı normal kullanımda 4-5 gün görmüşlüğüm var.
    Biraz tuşları ayrı olsaydıda güzelce oyun oynasaydık tam süper olurmuş:) pes 11 attım parmaklarım birbirini dövüyor tuşlara basabilmek için. Guitar hero yükledim sadece 3 tuş yeter ama onda bile zorlandım:) ama mesaj çekme hastalığı olanlara tavsiyemdir. En az 2 yıl garanti kullanırsınız..

c3-00 kamera lensleri yüksek olan bir telefon. Yalnız kamera çekimi kötü diyen arkadaş şöyle algılamıştır.Nokia C3 Ekranı 256bink renk kapasitelidir. Mesela 6300 16 milyonK renk kapasitelidir. Dolayısıyla 6300'da Fotoğraflar daha iyi gözükür. Fakat o fotoğrafı yaklaştırdıgınızda Görüntü gittikçe bozulur . Ama C3 'te Görüntüyü yaklaştırdığınızda görüntü kalitesinde eksilme olmaz. Şöylede algılanabilir. Kamera kalitesi; 6300 'la çektiğim max Fotoğraf 350kb.
    Fakat C3 ile 1 fotoğraf 450-600kb olarak değişiyor.
    İyi Akşamlar =)

• Evet yaklaştırma olunca güzel görünüyo ben şahsen biliyorum:) ben zaten kamerayı kötülemedim 2.0 a rağmen normal dedim:) bilgi şova gerek yoktu:) deneyim var işin ucunda:D

• quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

Evet yaklaştırma olunca güzel görünüyo ben şahsen biliyorum:) ben zaten kamerayı kötülemedim 2.0 a rağmen normal dedim:) bilgi şova gerek yoktu:) deneyim var işin ucunda:D

Estağfurullah. Yukarıda arkadaşlar kamerası kötü demiş. Onu açıklamak istedim..
  • selamun aleyküm arkadaşlar. bana c3-00 anakart lazım. nerden temin edebilirim. benim cihazın anakartı yandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

NOKİA C3-00 İLE KULLANANLAR TAVSİYE ,ARTILARINI VE EKSİLERİNİ PAYLASIRSA SEVİNİRİZ. =)

TASARIMM
    İŞÇİLİK
    İNTERNET HIZLI
    WİRELESS HIZLI.
    BANA GÖRE EKSİLERİ;

Hortlayacak ama;
    O da C3 ün yanında gelen şarj aletinin sorunu. Cihazın yanında gelen şarj aleti düşük amperli olunca 4 saati bulması normal. AC-8 gibi bir şarj aleti kullanılırsa iki ikibuçuk saatte şarj olur.(C3 ile aynı batarya kullanan E71 ve 72 nin yanında ac-8 veriliyordu zamanında.)

• quote:

Orijinalden alıntı: ademguduk

quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

NOKİA C3-00 İLE KULLANANLAR TAVSİYE ,ARTILARINI VE EKSİLERİNİ PAYLASIRSA SEVİNİRİZ. =)

TASARIMM
    İŞÇİLİK
    İNTERNET HIZLI
    WİRELESS HIZLI.
    BANA GÖRE EKSİLERİ;

Hortlayacak ama;
    O da C3 ün yanında gelen şarj aletinin sorunu. Cihazın yanında gelen şarj aleti düşük amperli olunca 4 saati bulması normal. AC-8 gibi bir şarj aleti kullanılırsa iki ikibuçuk saatte şarj olur.(C3 ile aynı batarya kullanan E71 ve 72 nin yanında ac-8 veriliyordu zamanında.)

Onu bende yeni Farkettim şuan onu kullanıyorum :)
    Teşekkürler bilgilendirme için.

• Bende de Nokia C3 var bizim ufaklık telefonu yere atınca telefonun ekranına hiç görüntü gelmiyor. Tamir ettirebileceğimiz bir yer varmı. Daha doğrusu işinin ehli düzgün ve uygun fiyatlı bir yer varmı.
  • c3 ten atıyorum pek iyi değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.