Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır sorunu halletım. Telefonun sarjda oldugunu unutmusum
  • C3 ile ilgili kısa soru cevaplarla bilgi paylaşımının oldugu bir blog.

C3 Blog

Burası da güzel c3 temaları barındıran bir yer. Sürekli güncelleniyor. Tema sıkıntısı çekenlere iyi gelecektir.

ThemeReflex

Hatta burası da Themereflex'in facebook sayfası. Dileyen tema isteğinde de bulunabilir.

http://www.facebook.com/themereflex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 19 Şubat 2011; 23:21:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: habibb12

quote:

Orijinalden alıntı: onetoy

quote:

Orijinalden alıntı: habibb12

Wifi bağlantasını bende hallettim ama aynen sizin yaşadığınız sorunu yaşıyorum wapdan 0.facebook yada başka web sitelerine giremiyorum

şebeke ayarlarınızı yapılandırın. Birde biraz krediniz olsun ücretsiz olsada telde yüklü kredi yoksa 0.facebook.com'a girmez.

Telefonda kredi var zaten kaç defa wap ayarlarını tekrardan yapılandırdım ama nafile sorun hala devam ediyoru müşteri hizmetlerinimi arasam ?

0.facebook.com sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü buldum ilk olarak

http://www.turkcell.com.tr/portal/site/yardim/template.PAGE/menuitem.7f7a63f78435d69ded96a34095532da0/?javax.portlet.tpst=a66bbb44b85a569ded96a34095532da0&javax.portlet.prp_a66bbb44b85a569ded96a34095532da0=org.apache.myfaces.portlet.MyFacesGenericPortlet.VIEW_ID%3D%252Fpages%252Ftelefonayar%252Fayar.jsp&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken

bu linkteki ayarları yapın daha sonra

Öncelikle
    Menu-> Müzik -> Müziğim
    Medya oynatıcısına git seçeneğinin üzerindeyken
    Seçenekler> Adrese Git seçiyoruz
    adresi temizleyip 0.facebook.com yazıyoruz
    daha sonra eger gprs ayarlarını yaptıysan zaten bağlanacak
    facebook acıldıgında Seçenekler/ web servislerine ekle diyoruz ve kapatıyoruz

Bundan sonra 0.facebook.com a girmek için yapman gereken şey

Menu/İnternet/ Web Servislerine gir orda listede facebook.com a hos geldin yazıyor.

• pdf reader lazım .doc reader da lazım

var mı olan ? bilen ? duyan ?
  • opera'dan internete bağlanmaya çalışıyorum ama wifi seçeneği çıkmıyor.sadece edge ile bağlanıyor.bu sorunu nasıl aşabilirim?yardımlarınızı bekliyorum.
  • Telefona opera mini 5.1 beta yukleyemıyorum. Yukluyorum gercı ama yuklendıkten sonra sımgesının ustunde anahtar gozukuyor. Acmaya kalktıgımda acılıyor yazdıktan sonra kapanıyor yazıyor ve atıyor. Sanırım opera dahılı bılesen oldugu ıcın veya ayarlarla ılgılı bır sey... Ne yapmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_ultras
    opera'dan internete bağlanmaya çalışıyorum ama wifi seçeneği çıkmıyor.sadece edge ile bağlanıyor.bu sorunu nasıl aşabilirim?yardımlarınızı bekliyorum.

bağlantı ayarlarında wlan başlıgı altında internet baglantısı ayarı var. Orayı önce sor şeklinde değiştir. Bir yere bağlanmak istediginde bağlantıyı sorar.kayıtı wlan varsa çıkar zaten, yoksa da wlan ara yaparak buldugun wlanı kaydedebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome
    Telefona opera mini 5.1 beta yukleyemıyorum. Yukluyorum gercı ama yuklendıkten sonra sımgesının ustunde anahtar gozukuyor. Acmaya kalktıgımda acılıyor yazdıktan sonra kapanıyor yazıyor ve atıyor. Sanırım opera dahılı bılesen oldugu ıcın veya ayarlarla ılgılı bır sey... Ne yapmalı ?

5.1 kararlı sürüme geçmedi mi neden beta yüklemeye çalısıyorsun ki :s

telefonun güncel mi? Güncel degilse 7.20ye güncellemeyi dene.
  • Hocam beta agzıma yapıstı opera ıcın =D tamam hallettım bılgısayardan atarak. Guncellemeyı zaten alır almaz yaptım. Telefon sorunsuz su an. Ama msn ve nımbuzzda sorun var. Guncellemeden once messengera sorunsuz gırwbılıyordum. Sımdı servıs hatası kod 500 yazıyor. Sabahtan berı denıyorum. Wlan veya gprs lede denedım olmuyor. Nımbuzz yukledım oda connectıon faıled dıyor. Ustelık ınternete gırerken sorun yok. Allah allah.....
  • arkadaşlar indirdiğim uygulamaların (ebuddy messenger, türkçe-ingilizce sözlük vs.) yanında anahtar görünüyor ve açılmıyor. java ile ilgili bir hata veriyor. versiyon 7.20. versiyonu güncellemeye çalıştım ama sanırım daha güncel bir versiyon yok. varsa da ben bilmiyorum.

bu uygulamaları nasıl açabilirim? yardımcı olabilecek birisi var mı?
  • Arkadaşlar c3 için operadan baska bi internet tarayıcısı yok mu ?
  • @Dar[K]Blood*
    bolt var
  • Peki ovide varmı bu uyguluma bide her hangi bi ücret istiyo mu kullanışı nasıl ?
  • Arkadaşlar bugün bende aldım bir tane mavi C3.Versiyonu 4.60 dı,telefon üzerinden wifi ile sorunsuz 7.20 yükselttim.Bakalım yeni yeni öğreneceğiz daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dar[K]Blood*

Peki ovide varmı bu uyguluma bide her hangi bi ücret istiyo mu kullanışı nasıl ?

telin tarayıcısını aç googleya bolt yaz dual signed versiyonu indir Oyunların içine kuruyor.
    Sonra cepten norma pcdeki gibi nette dolaş...

Bu arada Bolt'un yeni sürümünde facebooktaki videolarda çalışıyor
  • aynen bende dedıgın sekılde ındırdım ancak facebook da vıdeo ızlenmıyor gene acaba nerede yanlıs yaptım bılgılendırırsenız sevınırım
    quote:

quote:

Peki ovide varmı bu uyguluma bide her hangi bi ücret istiyo mu kullanışı nasıl ?

telin tarayıcısını aç googleya bolt yaz dual signed versiyonu indir Oyunların içine kuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Hocam beta agzıma yapıstı opera ıcın =D tamam hallettım bılgısayardan atarak. Guncellemeyı zaten alır almaz yaptım. Telefon sorunsuz su an. Ama msn ve nımbuzzda sorun var. Guncellemeden once messengera sorunsuz gırwbılıyordum. Sımdı servıs hatası kod 500 yazıyor. Sabahtan berı denıyorum. Wlan veya gprs lede denedım olmuyor. Nımbuzz yukledım oda connectıon faıled dıyor. Ustelık ınternete gırerken sorun yok. Allah allah.....

O windows live servisi ile akalakı bir sorun arada bir oluyor. Nimbuzz da live servisini kullanıyor çünkü. Başka bir adres denediğinde çalışacaktır mesela.

Kendiliğinden düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

aynen bende dedıgın sekılde ındırdım ancak facebook da vıdeo ızlenmıyor gene acaba nerede yanlıs yaptım bılgılendırırsenız sevınırım
    quote:

quote:

Yazdığım gibi dual signed versiyonunu Kur !
    perfences ayarlarımıda yazıyorum :
    content zoom xxlarge
    image quality medium
    media qualty high
    transport HTTP socket yapınca facebook videoları bende açılmadı !
    Hatta red-tube'deki videoları bile açıyor

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onetoy -- 26 Şubat 2011; 20:05:08 >

• Ya arkadaşlar aleti güncellemeye çalıştım pc'den. Ovi yazılımından güncelle diyorum yarıya gelince usb baülantısı koptu tak çıkar diyo. 5-6 kez takıp çıkardım. Yok görmedi aleti. Dedim herhalde sercise götürcez işimz iş derken bataryayı söküp geri taktım. Cihazın yazılımının güncellendiğini fark ettim. 7.20 yazıyo firmware'si. Dedim dur bi daha oviden güncelliyim dedim. Cihazın yazılımı zaten güncel istersen bir daha yükle dedi. Tamam bi kez daha yükleyeyim dedim bende. Yine aynı sorunla karşılaştım ve resmen çıldırdım. Yok yani adam akıllı tamamlamıyo güncellemeyi. Telefonda şu anda bi sorun yok çalışıyo ama ana menüde 2 tane topluluk simgesi var?

Birde avea'dan 0.facebook'a girme yolu var mı? Bi türlü halledemedimde?
  • son versıyon u yukledıgımden berı ne snaptu ne ebuddy hıc bır programı acamıyorum uygulama hatası dıyor keske eskı surumunde kalsaydı en azından hıc bır sıkıntı yoktu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.