Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onetoy

quote:

Orijinalden alıntı: Mythram

Arkdslar bgn c3 aldim fkat wifiden grdgmde ancak 5 dk internete grblyr snrasinda hicbi sayfayi avmyr bglntiyi kapatp actigimda tkrar girebiliyorum fkat yine 5 dk .yazlimdandir dedim guncelledim fakat bu sefrdebolt ve opera calismiyor lutfen bi yardimci olun yeni aldigim urunde cok canim skldi.

5 dk sonra otomatik wifi kapanır(nette dolaşmazsan).messengerı aç gizle dursun o zaman kapanmaz

ya arkdaslar bısey sorcam bırını aradıgımda calıyo ama en bastan sesı kısık gelıyo 1sanıye sonra normal yuksek sesle çalıyo bıde karsıdakının telı kapalıysa oda aynı sekılde kısık kapalı dıyo bı tusa bastımmı sesı gene normala donuyo bı yardım edın tesekkurler bı yardım edın allah rızası için

• Ya arkadaşlar ovi store güncelleme istiyor güncelle diyorum bi web sitesine baglanıyor yazıo ''E'' aktif oluyor fakat inmiyor bağlantı zaman aşımına ugradı diyor kntrum yok ondan mı baglanmıyo acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafya56

quote:

quote:

Arkdslar bgn c3 aldim fkat wifiden grdgmde ancak 5 dk internete grblyr snrasinda hicbi sayfayi avmyr bglntiyi kapatp actigimda tkrar girebiliyorum fkat yine 5 dk .yazlimdandir dedim guncelledim fakat bu sefrdebolt ve opera calismiyor lutfen bi yardimci olun yeni aldigim urunde cok canim skldi.

5 dk sonra otomatik wifi kapanır(nette dolaşmazsan).messengerı aç gizle dursun o zaman kapanmaz

ya arkdaslar bısey sorcam bırını aradıgımda calıyo ama en bastan sesı kısık gelıyo 1sanıye sonra normal yuksek sesle çalıyo bıde karsıdakının telı kapalıysa oda aynı sekılde kısık kapalı dıyo bı tusa bastımmı sesı gene normala donuyo bı yardım edın tesekkurler bı yardım edın allah rızası için

bişey anladıysam arap oluyum

tercihlerden gelen arama bildirimini ÇALAN ZİL yap. Sendeki artaraktır heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

bişey anladıysam arap oluyum

tercihlerden gelen arama bildirimini ÇALAN ZİL yap. Sendeki artaraktır heralde

onunla alaksı yok bak sımdı bırını arıycaksın ya onu dıyorum yese bastın telı kulağına koydun tel çalmaya basladıgında ılk ses 1sn kısık gelıyo sonra normal yuksek sevıyeye donüyo yanı benım anlatmak ıstedıgım sey ben bırını aradıgımda konusma sesı konusmada hıc bı problem yok ses alcak falan degıl dedıgım gıbı an basta bırını aradıgımda ses normal sevıyede dusuk gelıyo 1sn sonra yukselıyo umarım anlatabılmısımdır

• Arkadaslar bu bolt browser ın dual versıyonu ve dıger butun versıyonlarını denıyorum ama acamıyor ındırıyor ama acmıyor bolt browser acılıyor demesı ıle kapanıyor demesı bır oluyor acaba bu sorunu cozebılen var mı ındırdıgı yerdekı ıkonun uzerınde kılıt ısaretı var ama o kılıt ısaretı nasıl kaldırılır bulamadım
  • Kız kardeşim istiyor bu telefonu. Ben E5-00 kullanıyorum; çok memnunum. Ama kardeşime o kadar pahalısını alamam tabi. C3'den genel olarak memnun musunuz ? Wifisini merak ediyorum özellikle...
  • acıkcası ben cok memnunum ıyıkı almısım wıfısı gayet ıyı eger 3g onemlı degıl dersen tavsıye ederım
    quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Kız kardeşim istiyor bu telefonu. Ben E5-00 kullanıyorum; çok memnunum. Ama kardeşime o kadar pahalısını alamam tabi. C3'den genel olarak memnun musunuz ? Wifisini merak ediyorum özellikle...
  • benim sorunum son görüşmeleri silemiyorum bir kısmını silmiyor hepsini deyilde silmeye bastığımda geçersiz işlem diyor bu silemediğim numarayı aramaya kalktığımdada numara yok diyor yardımcı olursanız sevinirim strong bı yardım et

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

acıkcası ben cok memnunum ıyıkı almısım wıfısı gayet ıyı eger 3g onemlı degıl dersen tavsıye ederım
    quote:

Kız kardeşim istiyor bu telefonu. Ben E5-00 kullanıyorum; çok memnunum. Ama kardeşime o kadar pahalısını alamam tabi. C3'den genel olarak memnun musunuz ? Wifisini merak ediyorum özellikle...

• aynı sorun bende de var hıc bırsekılde sılınmıyor ancak zaman gectkce kendı kendıne sılıyor zamana bırak senınle ılgılı bırsorun degıl bende de aynı
    quote:

benim sorunum son görüşmeleri silemiyorum bir kısmını silmiyor hepsini deyilde silmeye bastığımda geçersiz işlem diyor bu silemediğim numarayı aramaya kalktığımdada numara yok diyor yardımcı olursanız sevinirim strong bı yardım et

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

acıkcası ben cok memnunum ıyıkı almısım wıfısı gayet ıyı eger 3g onemlı degıl dersen tavsıye ederım
    quote:

• arkadaşlar ben telefonu yeni aldım. ilk açtığımda v7.20ydi zaten sürümü ki sanırım bu son sürümü. buna göre birkaç tane sorum olucak. cvplarsanız sevinirim..

ilki ben de 0.facebook.com a giremedim. nerdn ve nasıl giriliyor..

2.si ben gönderilen msjların kaydolmasını istemiyorum fakat onu engellemenin yolunu bulamadım. gönderdiğim msjlar mutlaka kaydoluyor ve sonra tek tek silmek zorunda kalıyorum. bunun bir yolu yok mu bu telefonda :s bu benim için önemli.

3.sü diyelim ki ben vodafone un 8 tl.lik aylık internet paketini aldım. msne girdim. orada telefondan giriyomuş gibi mi görünüyorum yoksa normal bilgisayardan giriyomuş gibi mi. yani telefondan girdiğimi belirtiyor mu.

son olarak ta telefonuma hattımı ilk taktığımda servis ayarları yollandı telefona msj olarak. en son gelen msjda da servis ayarlarınız yollanmıştır bunları uygulama ayarlarından mı ne kendiniz yapabilirsiniz diyor :s anlamadım şimdi ayarlarım yapılmış mı oldu yoksa benim daha yapmam gereken bir şey var mı varsa nasıl yapıcam..

şimdiden teşekkür ederim.. :)

• bir de bir arkadaşımız ben kendi temamı kendim yapıyorum demiş. onu nasıl yapıyor. telefona herhangi bir şey yüklememiz gerekiyor mu onun için.
  • quote:

quote:

Sen msn ı nasıl gızledın , ben gızlıyemıyorum paylasırsan sevınırım. Bu ara bende ebudy var msn ıcın.

• en basta bende ebudy kullanıyordum daha sonra nımbuzz u buldum o daha guzel hem facebook dakı hemde msn dekı cevrım ıcı olan kısıler ıle sohbet edebılıyorsun
    quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

quote:

quote:

Sen msn ı nasıl gızledın , ben gızlıyemıyorum paylasırsan sevınırım. Bu ara bende ebudy var msn ıcın.

• tema olayını bı sıteden yapıyorsun sonra kendı telefonuna atıyorsun o sekılde yapılıyor
    quote:

Orijinalden alıntı: lilith_hh

bir de bir arkadaşımız ben kendi temamı kendim yapıyorum demiş. onu nasıl yapıyor. telefona herhangi bir şey yüklememiz gerekiyor mu onun için.
  • kendi temasını yapan kişi bendim :) yalan oldu o olay, çok zor geldi kodlama falan bilmediğim için sadece resim dosyalarını düzenlemekle idare ettim :)

artıkhttp://www.themereflex.com/category/nokia-c3-themes sitesindeki temaları kullanıyorum. özellikle live theme diye geçen temalar çok hoş duruyor telefonda :)
  • Öncelikle
    Menu-> Müzik -> Müziğim
    Medya oynatıcısına git seçeneğinin üzerindeyken
    Seçenekler> Adrese Git seçiyoruz
    adresi temizleyip 0.facebook.com yazıyoruz
    daha sonra eger gprs ayarlarını yaptıysan zaten bağlanacak
    facebook acıldıgında Seçenekler/ web servislerine ekle diyoruz ve kapatıyoruz

Bundan sonra 0.facebook.com a girmek için yapman gereken şey

Menu/İnternet/ Web Servislerine gir orda listede facebook.com a hos geldin yazıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: lilith_hh

arkadaşlar ben telefonu yeni aldım. ilk açtığımda v7.20ydi zaten sürümü ki sanırım bu son sürümü. buna göre birkaç tane sorum olucak. cvplarsanız sevinirim..

ilki ben de 0.facebook.com a giremedim. nerdn ve nasıl giriliyor..

2.si ben gönderilen msjların kaydolmasını istemiyorum fakat onu engellemenin yolunu bulamadım. gönderdiğim msjlar mutlaka kaydoluyor ve sonra tek tek silmek zorunda kalıyorum. bunun bir yolu yok mu bu telefonda :s bu benim için önemli.

3.sü diyelim ki ben vodafone un 8 tl.lik aylık internet paketini aldım. msne girdim. orada telefondan giriyomuş gibi mi görünüyorum yoksa normal bilgisayardan giriyomuş gibi mi. yani telefondan girdiğimi belirtiyor mu.

son olarak ta telefonuma hattımı ilk taktığımda servis ayarları yollandı telefona msj olarak. en son gelen msjda da servis ayarlarınız yollanmıştır bunları uygulama ayarlarından mı ne kendiniz yapabilirsiniz diyor :s anlamadım şimdi ayarlarım yapılmış mı oldu yoksa benim daha yapmam gereken bir şey var mı varsa nasıl yapıcam..

şimdiden teşekkür ederim.. :)

• sana katılıyorum o sıtedekı temalar cok kalıtelı bende vındows 7 temasını cok begendım
    quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

kendi temasını yapan kişi bendim :) yalan oldu o olay, çok zor geldi kodlama falan bilmediğim için sadece resim dosyalarını düzenlemekle idare ettim :)

artıkhttp://www.themereflex.com/category/nokia-c3-themes sitesindeki temaları kullanıyorum. özellikle live theme diye geçen temalar çok hoş duruyor telefonda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirdalgic -- 12 Nisan 2011; 0:20:05 >
  • Bende yeni c3 alanlardanım. Normal webden hem twittera hemde facebooka giren telefon oturumlardan girmiyor. Telefona format bile attim ama yinede sorun giderilmedi bu sorunu gideren varsa bana cevap atabilirmi. Ben webden değilde topluluktan kullanmak istiyorum.
  • strong. senin dediğin gibi yaptım ve oldu o.facebook. teşekkür ederim :)

ardiless sana da teşekkürler beğendiğim temaları indirdim siteden.

yalnız bir şey daha sorucam ben ebuddy i indirmesem opera mini den girsem ebuddy e ? öyle oluyor mu ? hani mesela normal bilgisayardan adres çubuğuna ebuddy.com yazıp giriyoruz ya o şekilde. ebuddy mobile ı indirmeden.
  • Arkadaşlar bende mavi renk C3 var,arka kapağı metal olduğundan çizildi biraz.Orjinal yan sanayi olmayan arka kapak nereden bulabiliriz bir fikri olan varmı?Netten baktım ama hep kapak var
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.