benım c3 un ekranı cabuk cızılmeye basladı sınır edıyor o kucuk kılcal cızıkler benı
arkadaslar bu arada ovi süper programlar eklenmıs ucretsız hemen yukleyın derım
ben bolt un dual signed versiyonunu indirdim fakat facebooktaki videoları açmasına rağmen sesi çıkmıyor :s niye böyle oluyor :s ben video izleyemiycekmiyim bu telefonla Sebebini ya da tam anlamıyla video izleyebilmenin yolunu bilen varsa yazarsa sevinirim
8,63 güncellemesi duyuruldu.
arkadaslar yenı guncellemeyı yapan var mı
ne farkı var ki 8,63 güncellemesinin.
bir de bir arkadaşımız demiş ki üstte E sembolü çıkıyor ve durmadan kontörümü yiyiyor. o bende de olmuştu menü - posta ya girdim orasının ayarlarından mail geldiğinde beni uyar seçeneği aktifti onu kaldırdım. ve E işareti gitti. sizin de onunla ilgili olabilir bir kontrol edin derim :)
quote:
Orijinalden alıntı: strong.
arkadaslar yenı guncellemeyı yapan var mı
ben yaptım, performans içerikli sanırım bu güncelleme. biraz daha hızlandı sanki telefon.
ayrıca nokia beta labs da forsquare s40 da var.
forsquare kullanmak isteyenler için.
Ne gibi yenilikler var yeni güncellemede acaba?
şuan için güncelleme nokia nın sitesinde ve ovide gözükmüyor oralara güncelleme düşünce hemen deneyip yorumlarımızı yaparız
betalabs'dan indirdiğim nsu yoluyla yaptım güncellemeyi. normal nsu görmüyor zaten.
arkadaşlar acil yardım c3 aldım bugün e işareti devamlı ekranda mail ayarlarım orta da gelince uyar pozisyı-onunda şu an telefon bağlımı e işareti olduğundan acil yardım rica ederim
mail ayarların gelince uyar daysa onu kaldır. yani gelince uyar yapma ki e posta beklemesin sürekli. çünkü e posta beklerken gelir gelmez uyaracağı için seni sürekli bağlı duruyor internete. ben mail gelince beni uyar ı kaldırmıştım E işareti de gitmişti.
arkadaslar ovı den free message ındırıp deneyen oldu mu veya bıldıgınız ucretsız bı mesajlasma programı var mı arkadaslarım da 5800 var nokıalar arası whatsapp dıye bı program ıle ucretsız mesajlasıyorlar var mı bı bılgınız
Whatsapp sadece nokialar arası değil,program yüklü olan bütün telefonlarla ücretsiz mesajlaşabiliyorsun.Mesela bende iphone var,nokia da whatsappı yüklü olan arkadaşlarla konuşabiliyoruz.Ama maalesef C3 lerde çalışmıyor.Aynı soruyu bende 2 sayfa önce falan sormuştum aldığımda,multitasking olarak çalıştığı için program o yüzden olmuyormuş.
tesekkurler ogrenmıs olduk.
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnu
Whatsapp sadece nokialar arası değil,program yüklü olan bütün telefonlarla ücretsiz mesajlaşabiliyorsun.Mesela bende iphone var,nokia da whatsappı yüklü olan arkadaşlarla konuşabiliyoruz.Ama maalesef C3 lerde çalışmıyor.Aynı soruyu bende 2 sayfa önce falan sormuştum aldığımda,multitasking olarak çalıştığı için program o yüzden olmuyormuş.
arkdaslar bu telefonla .avi yada .wmv videolari acmamiz munkunmu eger mumkunse nasil acabilicez????
Nokia C3-00 için en son yazılım sürümü 08.63'tür Alternatif bir tarayıcı olarak Ovi Tarayıcı eklenmiştir Kısmen şarj edilmiş bataryanın şarj süresi azaltılmıştır Zayıf ışıkta iyileştirilmiş kamera performansı Performans ve kullanım iyileştirmeleri
guncellemeyı deneyım sonucları sıze de aktarırım
WiFi den cevrede bulunan sinyalleri tare dediğimde hiç bir şey bulmıyor. Tarama süresiz devam ediyor.
8.63 güncellemesini yapan varmı aranızda? bide betalaps dan bende indirdm ynede olmuyor anlam veremedim