Ben yaptım wifi üzerinden. 8.63 oldu, ama menüdeki posta seçeneği kayboldu teli fabrika ayarlarına döndürdüm, geri geldi. Su an normal bir şekilde çalışıyor.
Arkadaşlar güncelledim bende telefonu wifi den.Fakat gelen kutusuna girdiğimde mesaj saklama hafızası hazır değil gibi bir uyarı veriyor.Birazda telefon ağırlaştı gibi oldu.Açtım kapadım ama düzelmedi.Niye böyle olmuş olabilir ki?
Arkadaşlar yukarıdaki soruma ek olarak,mesajlardaki oturumlara girdiğimde,güncellemeden sonra bir kısmını gösteriyor bir kısmını göstermiyor.Yani geriye dönük mesajlarım silindi gibi sanki.Şimdi telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeyi düşünüyorum.Fabrika ayarlarına geri yükle derken tümü diye bir seçenek var.Onu seçersem neler silinir neler silinmez bir biginiz varmı?Mesajlarım silinirmi?
telefonu hala güncelleyemedm güncelleyenlerden vodefone olan varmı merak ediyorum belki ondandır diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnu
Arkadaşlar yukarıdaki soruma ek olarak,mesajlardaki oturumlara girdiğimde,güncellemeden sonra bir kısmını gösteriyor bir kısmını göstermiyor.Yani geriye dönük mesajlarım silindi gibi sanki.Şimdi telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeyi düşünüyorum.Fabrika ayarlarına geri yükle derken tümü diye bir seçenek var.Onu seçersem neler silinir neler silinmez bir biginiz varmı?Mesajlarım silinirmi?
Bendede öyle olmuştu ama güncellemeden önce mesajları yedeklemiştim. Geri yükledim ordan ama şimdide şöyle bi durum var. mesela numara 05546787878 atıyorum ama oturumlarda 09381928309129999 gibi saçma sapan bi numaradan geldiğini gösteriyo. Yani aynı kişiden gelen mesaj o oturumdan devam etmiyo. Yeni bir oturum açıyo.. Öyle saçma bi olay var..
Ya bende mesaj bölümünde son kullanılan numaraları silmeyi bi türlü beceremedim. Nası siliniyo bu son kullanılanlar?
rehber altında log'lar var, oradan siliniyor
hala guncellemeyı yapamadım nokıa software den yapmaya calısıyorum kablo ıle ama cıhazınız uyumlu degıl dıyor ovıden yapmaya calıstıgımda ıse yenı guncelleme yok dıyor bı turlu halledemedım basına boyle bır durum gelmıs olan varsa yardımcı olursa sevınırım
quote:
Orijinalden alıntı: strong.
hala guncellemeyı yapamadım nokıa software den yapmaya calısıyorum kablo ıle ama cıhazınız uyumlu degıl dıyor ovıden yapmaya calıstıgımda ıse yenı guncelleme yok dıyor bı turlu halledemedım basına boyle bır durum gelmıs olan varsa yardımcı olursa sevınırım
dostum wi-fi le niye denemiyorsun?
wifi den yapmaya calıstıgımda once guncellenıyor dıye bır yazı gelıyor ekrana ardından da şebekle baglantısı yok indirilemiyor diyor bunun cozumunu bır turlu bulamadım
quote:
wifi den yapmaya calıstıgımda once guncellenıyor dıye bır yazı gelıyor ekrana ardından da şebekle baglantısı yok indirilemiyor diyor bunun cozumunu bır turlu bulamadım
Alla alla şebekeyle ne alakası varki sonuçta wifi ile yapıcaksın güncellemeyi?Neyse hocam en kötü ihtimal herhangi bir Nokia Shop a gittiğinde ücretsiz olarak versiyon yükseltiyorlar 5 dakikada.Yaklaşık 2 yıl önce N97 vardı,onu senin yaşadığın gibi sorunlar yüzünden versiyon güncelleyemiordum dediğim gibi ücretsiz yaptırdım aklında bulunsun.
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnu
quote:
Alla alla şebekeyle ne alakası varki sonuçta wifi ile yapıcaksın güncellemeyi?Neyse hocam en kötü ihtimal herhangi bir Nokia Shop a gittiğinde ücretsiz olarak versiyon yükseltiyorlar 5 dakikada.Yaklaşık 2 yıl önce N97 vardı,onu senin yaşadığın gibi sorunlar yüzünden versiyon güncelleyemiordum dediğim gibi ücretsiz yaptırdım aklında bulunsun.
cok tesekkurler ızmır de bı cok yerde vardır herhalde bıraz arastırayım olmazsa orada yaptırırım tekrar tesekkurler
Telefonun wap ayarları yapılı mı?
Arkadaşlar birde yukarıda sormuştum,fabrika ayarlarını geri yükle derken tümü var.Onu seçtiğimde neler silinir tam olarak?
bizim telefona hack çıkmış:)) Minimizing Applications and Multitasking olayları gelmiş :)