Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

telefone 8.70 versiyon yüklendi ama sitesinde bile bu versiyon gözükmüyor ne iş bu

nokia yapar bunu hep.
  • Hayırlı forumlar arkadaşlar bir arkadaşım nokia c3-00 ının kapağını değiştirmek istediğini söyledi acaba bu işlemi yapabilen bir arkadaş varmıdır var ise değiştirmek için neler gerekli olduğnnu söyleyebilirseniz memnun olurum.

Saygılar.
  • Arkadşalar dosya şifreleme bilen varmı? nasıl olucağı hakkında bir fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihantr

selam millet

özelliklerde windows live messenger, yahoo messenger gibi chat prog olduğu yazıyor bunlara nasıl ulaşabiliyoruz ?

ayrıca garanti bankası cep şifrematik üzerinden cep şubeye bağlanmaya çalıştım ama sürekli hata verdi. bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? hem garanti cep şube destek hattı ile hem vodafone ile hem de nokia ile görüştüm ama hiç biri problemin kendinde olmadığını söyledi klasik olarak yine mağdur ben oldum

Bende c3 kullanıyorum ıcınde msn yahoo bulunuyor zaten eger yoksa ebuddy dıye kullanıslı bır program var ıstersen ındıre bılırsın :)
  • arkadaşlar v8.70 yükledikten sonra topluluklar açılmıyor ya açılıyor yazıyor orda durup kalıyor. fabrika ayarlarına da döndürdüm sonuç aynı.

bir de sohbeti açmaya çalışıyorum hiçbir tepki yok sanki tuşa hiç basmamışım gibi.
    yardımlarınızı bekliyrm arkadaşlar
  • şimdi de wlandan internete de bağlanamıyorum ya daha önce bağlanabiliyordum acaba tüm erişim noktalarını sildim diye mi bağlanmıyor?
    silmeden önce giriyordu nete ama wlan ile erişim noktalarının ne alakası var bir türlü çözemedim
  • Öncelikle merhaba. Nokia c3 kullanıyorum ve telefonum beyaz ekran gelio , kapanıp duruyodu. bugün bir kapandı birdaha açılmadı yardım edebilecek biri var mı. bilen vs. "ACİL."
    şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik4334

Öncelikle merhaba. Nokia c3 kullanıyorum ve telefonum beyaz ekran gelio , kapanıp duruyodu. bugün bir kapandı birdaha açılmadı yardım edebilecek biri var mı. bilen vs. "ACİL."
    şimdiden teşekkürler :)

kardeş phoenix ile açılmayan telefona flash atma diye google dan araştırma yap. Emin ol sorununa çözüm bulacaksın. Zamnım yok uğraşamam diyorsan garantiye ver gitsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

şimdi de wlandan internete de bağlanamıyorum ya daha önce bağlanabiliyordum acaba tüm erişim noktalarını sildim diye mi bağlanmıyor?
    silmeden önce giriyordu nete ama wlan ile erişim noktalarının ne alakası var bir türlü çözemedim

Erişim noktalarıyla alakası yok. C3 bazı wifilerde bu sorunu yaşıyor. Sanırım yayın yapılan kanal ile alakalı bir durum. Zaten Nokia'nın C3 soru bölümü bu sorularla dolu ve çözüm yok gibi bir şey malesef.
  • arkadaşlar c3 flashlı siteleri desteklemiyor demiştik ancak bold broser veya sky fire browser ile girilebilirmi deneyen varmı...
  • skyfire'ın bildiğim kadarıyla javası yok. Bolt ta da gezinmek istemezsin emin ol. Adamı hayattan soğutuyor. Zaten donanım olarak flashı kaldırabilecek bir telefon değil. En iyisi opera yine..
  • Anladım bold ve skyfire sevdasından vazgeçelim o zaman :(

peki başka bir soru dün ovi den nokia browser indirdim hava durumu indirdim başka bir program daha indirdim ancak bu nokia browser açılıyor internete bağlanmıyor hata kodu 006 yazıyor dolayısı ile bu hava durumu ve diğer programı açmaya çalışınca da bu browser nete bağlanamadığından çalışmıyor. Öneri bekliyorum birde program uygulama ve oyun önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 24 Aralık 2011; 14:21:35 >
  • Sarj bakımından nasıl bu telefonlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

Sarj bakımından nasıl bu telefonlar ?

gece gündüz mesajlaşıyorum, arada nete giriyorum 3 gün gidiyo şarjı
  • quote:

Orijinalden alıntı: interrex

quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

Sarj bakımından nasıl bu telefonlar ?

gece gündüz mesajlaşıyorum, arada nete giriyorum 3 gün gidiyo şarjı

o zaman ortalamanın üzerinde bir sarj kapasitesi varmış.Yardımın için saol...
  • Markete wifi ile baglaniyorum birsey indirmek istedigimde (free) E harfi cikiyor ve kontrorlerim gidiyor. Bunu nasil kapatirim. Ayarlarda gerekli oldugunda baglan ve surekli baglan var sadece. Gerekli oldugunda baglan secili mecburen ama wifi acikken baglanip kontor gitmesine sinir oluyorum. Bunu nasil cozerim arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganay82

Markete wifi ile baglaniyorum birsey indirmek istedigimde (free) E harfi cikiyor ve kontrorlerim gidiyor. Bunu nasil kapatirim. Ayarlarda gerekli oldugunda baglan ve surekli baglan var sadece. Gerekli oldugunda baglan secili mecburen ama wifi acikken baglanip kontor gitmesine sinir oluyorum. Bunu nasil cozerim arkadaslar.

Diğer uygulama falan filan açıkkende böyle diyor.İnternete bağlanmam lazım ama Wi-fi yerine gprs tercih ediyor.Yok mu bunun ayarı.
  • arkadaşlar nokia c3 00 nasıl alınırmı sizce
    artıları ve eksileri neler
    bn 2.el alcam ve daha 1 yıl garantisi var telefn temiz ne kadar verilir???
  • arkadaşlar aranızda v08.7 çıkmış diyenler var. ben geüncelleştiryorum ama yeni güncllştrme yok diyor. şu anda v 08.63
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

arkadaşlar aranızda v08.7 çıkmış diyenler var. ben geüncelleştiryorum ama yeni güncllştrme yok diyor. şu anda v 08.63

evet çıktı. İsterseniz Pc suite ile güncellemeyi deneyin bir de.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.