Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REGeRock

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

arkadaşlar aranızda v08.7 çıkmış diyenler var. ben geüncelleştiryorum ama yeni güncllştrme yok diyor. şu anda v 08.63

evet çıktı. İsterseniz Pc suite ile güncellemeyi deneyin bir de.

deniyicem teşekkürler
  • arkadaşlar yeni yılda annemlere birer nokia c3-00 aldım, geldiğinde üstünde Türkçe dil vardı ikisininde ancak klavyeyi kullanırken tuşlar qwerty olmasına rağmen qwertz olarak yazıyordu bende bir yazılım güncellemesi yaptım, klavye sorunu düzeldi düzelmeye de şimdi de türkçe dil desteği gitti. sabahtan beridir uğraşıyorum nemesis service suite de işe yaramıyor error veriyor. Nasıl Türkçe dil desteğini geri yükleyebilirim bana bir yardımcı olun lütfen. Bilgisayarım Win7 Ultimate 64-bit, Nokia Suite 3.2.100 ile güncellemiştim...
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende telefonu alalı bir ay kadar oldu. Şarjı beklediğimden uzun gidiyor. Özellikle mesaj yazmak için almıştım. Yalnız şirkette çalışırken üstten spot ışık gibi parlak ışık olduğu için tuş ışıkları yanarken klavyedeki harfler görünmüyor. tuş ışıklarını kapatabiliyor muyuz? ayarlardan baktım bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaa

Merhaba arkadaşlar,

Bende telefonu alalı bir ay kadar oldu. Şarjı beklediğimden uzun gidiyor. Özellikle mesaj yazmak için almıştım. Yalnız şirkette çalışırken üstten spot ışık gibi parlak ışık olduğu için tuş ışıkları yanarken klavyedeki harfler görünmüyor. tuş ışıklarını kapatabiliyor muyuz? ayarlardan baktım bulamadım.

hayır ,kapanmıyor.
  • Telefonum 08.63 güncellemesinden sonra markete girmez oldu. Nedendir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganay82

Markete wifi ile baglaniyorum birsey indirmek istedigimde (free) E harfi cikiyor ve kontrorlerim gidiyor. Bunu nasil kapatirim. Ayarlarda gerekli oldugunda baglan ve surekli baglan var sadece. Gerekli oldugunda baglan secili mecburen ama wifi acikken baglanip kontor gitmesine sinir oluyorum. Bunu nasil cozerim arkadaslar.

bendede o durum vardı.wifi ile bağlı olmasına rağmen uygulama yüklerken e harfi çıkıyor ve tl düşüyordu..tel ayarlarında çözemeyince avea müşteri hizmetlerini aradım..benim hattın gprs,3g vb ne kadar internet çıkışı varsa kapatın dedim..hemen oldu zaten..şimdi uygulama yüklerken e harfi çıkamıyor hatta şebeke hatası diyor ama uygulamayı rahatça yüklüyorum..sadece wifi kullanacaksan bu yolu öneririm
  • Merhabalar,

Mevcut telefonum (N70) duvar ile yaşadığı sarsıntılı aşk sonrası beni terketme kararı aldı. Yeni alacağım telefondan beklentim. Arama yapayım, Wifi ile internete gireyim (face,twitter,youtube vb.) ve Bunun için C3-00 model telefonu gördüm ayrıca bütcem de kısıtlı olduğu için hosuma gitti. Forumda birçok yorumu okudum. Bulunduğum ilde 370 TL 37x10 taksit bir yerde buldum. Ne dersiniz alayım m.?
  • telefonu dün aldım hiçde memnun değilim wlan ile bir bağlanıyor bir bağlanmıyor telefonu fabrika ayarlarına alıcam illaki youtubeden videoda açmıyor fırlatıp atıcam az kaldı
  • web tarayıcısını değiştirme imkanımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilic

web tarayıcısını değiştirme imkanımız var mı?

değişmiyor diye biliyorum
  • bolt yükleyebilirsin. Nokia browser ve ovi browser da mevcut.
  • hafıza kartına attığım bazı şarkılar açılmıyor dosya biçimi desteklenmiyor diyor,aynı şarkıyı bluetooth ile alıp açtığımda çalıyor

diğer sorunsa fotoğraf çekince kaydetmiyor,kameranın sesi açık çekincede telefon reset atıyor

sorunların çözümü varmı yazılımsalmı donanımsalmı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

hafıza kartına attığım bazı şarkılar açılmıyor dosya biçimi desteklenmiyor diyor,aynı şarkıyı bluetooth ile alıp açtığımda çalıyor

diğer sorunsa fotoğraf çekince kaydetmiyor,kameranın sesi açık çekincede telefon reset atıyor

yazılımsal. Garantiye götürüp tekrar flash attrın. Garanti yoksa kendiniz atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hafıza kartına attığım bazı şarkılar açılmıyor dosya biçimi desteklenmiyor diyor,aynı şarkıyı bluetooth ile alıp açtığımda çalıyor

v08.70 e güncelledim kamera düzeldi şimdide topluluklara girmiyor mp3 sorunuda aynı flash attırıcam inşallah olur
  • quote:

quote:

quote:

v08.70 e güncelledim kamera düzeldi şimdide topluluklara girmiyor mp3 sorunuda aynı flash attırıcam inşallah olur

v.8.70 e güncellediğimde benimde topluluklar açılmıyordu. Yedek alıp fabrika ayarlarına geri döndüm, sorun çözüldü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

v.8.70 e güncellediğimde benimde topluluklar açılmıyordu. Yedek alıp fabrika ayarlarına geri döndüm, sorun çözüldü.

Fabrika ayarlarına döndüm oldu sağol

Wlan sorunu için wpa2 şifreleme sitemi ve modemde kanal değişikliği yaptım

Fotoğraf sorunu için yazılımı v08.70 yaptım

Bazı mp3ler çalmıyor demiştim hafıza kartını Fat dosya sistemi olarak biçimlendirdim

Aynı sorunu yaşanlar varsa bunları denesin..

• Selam arkadaşlar,

Nokia C3 tel aldım yeni. versiyon 8,63 olarak geldi. Telefonda internet dısında hıc bır sorunum yok.WI-FI özellııgnden 1 ay sonra yararlanabilecegim. uyumlu modemım yok. dogal olarak 1 ay boyunca TURKCELL WAP kullanacagım fakat gelın gorun ki bir türlü baglanmıyor internete. yalnız 0.facebook.com'a girebiliyor.

sormak istedigim gprs ile nasıl baglanabiliriz ve bu tele uyumlu facebook mobile var mı? resimli falan güzel bir facebook keyfi nasıl cıkartabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERDl

Selam arkadaşlar,

Nokia C3 tel aldım yeni. versiyon 8,63 olarak geldi. Telefonda internet dısında hıc bır sorunum yok.WI-FI özellııgnden 1 ay sonra yararlanabilecegim. uyumlu modemım yok. dogal olarak 1 ay boyunca TURKCELL WAP kullanacagım fakat gelın gorun ki bir türlü baglanmıyor internete. yalnız 0.facebook.com'a girebiliyor.

sormak istedigim gprs ile nasıl baglanabiliriz ve bu tele uyumlu facebook mobile var mı? resimli falan güzel bir facebook keyfi nasıl cıkartabiliriz.

telefonundaki ayarların yedeğini alıp tüm internet ayarlarını sil daha sonra turkcellden yeni ayar al(hattım turkcell değil bir yere mesaj atıp ayarlar telefona geliyordu onuda bulursun)

Topluluklardan facebooka girebilirsin resim ve video açıyor opera tarayıcını güncelleştirim m.facebook olarakda girebilirsin edge yetiyor dolaşmak için.

İstersen telefonunuda güncelleyebilirsin v.8.70 var ancak sadece telefondan güncellenebiliryor kabloyla servere bağlanılmıyor.

• bu telefonun sesi nasıl ayarlanıyor ve video oynatıcı programı bilen varsa söylesin(flv,mkv,avi gibi dosyaları açamıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

bu telefonun sesi nasıl ayarlanıyor ve video oynatıcı programı bilen varsa söylesin(flv,mkv,avi gibi dosyaları açamıyorum)

Video oynatıcı programı unutun, ki olsa bile bu çözünürlükte bir işe yaramazlar. Ses konusunu biraz açabilirseniz yardımcı oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.