Devamlu araştırıyorum nokia c5-00 modelinin Sıfır ve Kvk Garantili Olması ve fiyatı 399,00 tl . piyasaya baktığımda 450 üzeri ilğilenen Dokunmatik sevmeyenler için güzel bir fırsat paylaşmak istedim...
Devamlu araştırıyorum nokia c5-00 modelinin Sıfır ve Kvk Garantili Olması ve fiyatı 399,00 tl . piyasaya baktığımda 450 üzeri ilğilenen Dokunmatik sevmeyenler için güzel bir fırsat paylaşmak istedim...
kamerası 3.2 mi 5.00 mı eger 5.00 olan ise cok iyi bir fiyat kacırılmaması gerek fiyat
c5 yorumlarına baktım kapıteslim icin hep olumlu yorumlar var sık güzel bir telefon
quote:
Orijinalden alıntı: efsane_gazel
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan_Tüğlü
c5 yorumlarına baktım kapıteslim icin hep olumlu yorumlar var sık güzel bir telefon
Evet Kullanışlı sağlam kasa ve ideal bir model.
quote:
Orijinalden alıntı: ebruli191981
5830 umu satıp bunu mu alsam kapı teslimden almıstım 5830 mu da:)
bence satma 5830 da ğüzel bir model. hani bir sıkıntısı yoksa kullanışlıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: cilgin_bir
kaan baska telefon var mı bu kapıteslimde kampanyada olan falan telefon arastırması yapıyorum ama kararsızım hangı telefonu alacagım konusunda
Bunu gördüm istersen incele. Farklı modeller arayorsan hangi miktar aralıkta nasıl özellikli istiyorsan ona göre seçimini yapabilirsin..
benim n9 dikkatimi cekti yanında 2 tane hediyesi var biraz pahalı ama bütcesi olan icin uygun diger sitelere göre falan yanındakı hedıyelerde ucuz hedıye degıl70 tl falan maliyeti düser tahmini
nokıa 603 te cok uygun kapıteslimde ürünler sıfır garantili ise süper müsteri hizmetlerini aradım garantili oldugunu söyledi 2 yıl genpa kvk ve teleservice garantısınde dedi
ben bu cihazı 470 e aldım dısarıdan epey bi fark varmıs daha 1 ay olmadı alalı
quote:
Orijinalden alıntı: hsn_cglyn
benim n9 dikkatimi cekti yanında 2 tane hediyesi var biraz pahalı ama bütcesi olan icin uygun diger sitelere göre falan yanındakı hedıyelerde ucuz hedıye degıl70 tl falan maliyeti düser tahmini
nokıa 603 te cok uygun kapıteslimde ürünler sıfır garantili ise süper müsteri hizmetlerini aradım garantili oldugunu söyledi 2 yıl genpa kvk ve teleservice garantısınde dedi