arkadaşlar mesaj geldiğinde kimden geldiğini göremiyorum illa mesajı açmam lazım buna bi çözüm varmı ??
quote:
Orijinalden alıntı: fotomorfoz
arkadaşlar mesaj geldiğinde kimden geldiğini göremiyorum illa mesajı açmam lazım buna bi çözüm varmı ??
bu özellik sanırım sadece samsunglarda var.. diğer telefonlarda yok diye biliyorum..
valla arkadas 6303 kullaniyor mesaj geldiinde gosteriyor.
nokia c5 -oo kullanıcısıyım cihazı 3 aydır kullanıyorum forumda olumsuz birkaç yazı okumuştum fakat alışveriş merkeinde gezerken indirinde diye 300 lira gibi bir fiyata aldım iyikide almışım telefonda tüm ihtiyaçlarımı gideriyorum ücretsiz agp navigasyon simbian yazılım app leri döküman görüntüleyici derken bu fiyata bu telefon .cihaz birkaç kez elimden düştü ama sorun yoktu kasası sağlam ve kibar duruyor ben renk alternetifi olmadığından beyazını aldım.
c5 i yeni aldım. özellikle navigasyonu için aldım. şehir içinde deneme fırsatım oldu araçla istediğiniz noktaya götürüyor. bazen uzun yolu seçsede rotayı yeniden hesapla seçeneği ile kısa yolu buluyor. ancak üzerinde yüklü harita çok eski. örneğin balık tutmaya gidelim dedik arkadaşlarla 3 yıl önce faaliyete geçmiş olan barajı navigasyonda arattım sonuç baraj yok. vodafone nin 7,99 luk internet paketine üye oldum gps i internettende kullanıyorum uydu görünümüne geçtim barajı uydudan görmeye çalıştım barajın olduğu yerde hala bir ırmak akıyor.. bilen arkadaşlar varsa haritayı nasıl güncelleyebilirim...
quote:
Orijinalden alıntı: ortopter
c5 i yeni aldım. özellikle navigasyonu için aldım. şehir içinde deneme fırsatım oldu araçla istediğiniz noktaya götürüyor. bazen uzun yolu seçsede rotayı yeniden hesapla seçeneği ile kısa yolu buluyor. ancak üzerinde yüklü harita çok eski. örneğin balık tutmaya gidelim dedik arkadaşlarla 3 yıl önce faaliyete geçmiş olan barajı navigasyonda arattım sonuç baraj yok. vodafone nin 7,99 luk internet paketine üye oldum gps i internettende kullanıyorum uydu görünümüne geçtim barajı uydudan görmeye çalıştım barajın olduğu yerde hala bir ırmak akıyor.. bilen arkadaşlar varsa haritayı nasıl güncelleyebilirim...
ovi suite.i indirip kayıtlarını falan yaptıktan sonra güncelleştirmeleri aratırsan harita güncelleştirmeleri de çıkıyor. Ancak yine de başarısız malesef. Yıllar önce Ankara'da sokak/cadde isimleri numaraları değişti ama güncelleştirme yaptığım halde sokağımız hala eski numarasıyla görünüyor. http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1425.html Bu linkteki Garmin'i yüklemeni öneririm. Ben internet bağlantısı olmadan kullanıyorum; Ovi maps'ten çok çok daha hızlı uydu bağlantısı kuruyor ve haritalar daha başarılı..
Arkadaşlar amcamda da aynı telefondan var . Bana geçen sordu rehberinde 500 ü aşkın kişi var. Şöyle bir problem var. Diyelimki mustafa çınaroğlu diye kayıtlı kişiyi arayacak. m ye basıyor içinde m olan bütün kişiler çıkıyor o sadece baş harflerine göre sıralamasını istiyor. yani m ye basınca gülsüm , ahmet , nizamettin gibi çıksın istemiyor. Ben kurcaladım baya böyle bir ayar bulamadım bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: jerilyas Arkadaşlar amcamda da aynı telefondan var . Bana geçen sordu rehberinde 500 ü aşkın kişi var. Şöyle bir problem var. Diyelimki mustafa çınaroğlu diye kayıtlı kişiyi arayacak. m ye basıyor içinde m olan bütün kişiler çıkıyor o sadece baş harflerine göre sıralamasını istiyor. yani m ye basınca gülsüm , ahmet , nizamettin gibi çıksın istemiyor. Ben kurcaladım baya böyle bir ayar bulamadım bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi ?
yukarı
Bu telefonu 1 haftadır kullanıyorum bakalım babam askerdeyken almış yoksa benim tercihim nokia olmazdı ama kendisi telefonu pek kullanmıyordu telefonu değiştirdik kendi yorumlarıma gelecek olursak gerçekten güzel telefon hesaplı ve özelliği çok olan bir telefon istiyorsanız bir numaralı tercihiniz olmalı.Ama telefondabazı sorunlarla karşılaşıyorum ki bu telefonu babam kullanırken 1 ay serviste bekledi felan açılmama sorunu oldu imei ile ilgili sorunlar çıktı sonuç olarak bu günlere geldi kendi karşılaştığım sorunlar şunlar telefonun yazılımını güncelleyim dedim ben bu işerden pek anlamam onuda belirtiyim son sürümüne yükselttim telefon mal gibi oldu müzik çalar açmadı resimleri bile açmadı hard format dedikleri şeyden attım yazılımınında silineceğini tahmin ediyordum ama yazılımı son sürümde kaldı telefon düzeldi 2 gündürde arada bir müzik çaları açmıyor hafıza kartına giriyorum bi müzik açıyorum öyle düzeliyor E postayı güncelledim bekleme modunda ekrandan kayboldu 2 3 saat sonra kendiliğinden geldi ve telefonda en uyuz olduğum özellikse galeri sistemi Resmen siz telefona ne yüklerseniz hepsini bi yere topluyor ben bilgisayar gibi olsun isterim resimlerim ayrı dursun videolarım ayrı dursun müziklerim ayrı dursun olmasa sorun yok ama larda görünüyo buna bi çözüm bulamadım henüz gerekli uygulamaları araştırıyorum ama Onun dışında bu gün ilk defa GPSi denedim dışarıda ve çok güzel çalışıyordu 2 krş felan bi ücret gidiyor sadece Opera miniyide yükledim 10 kuruşa akşam DH ekşi Face hepsine giriyorum oviden uygulama felan indirirkende günlük cepnet 50 kuruşa istediğim programları indirebiliyorum youtubedan video izleniyor ama takılmalar oluyor 3 g açıkken bile telefonda 3.5 g desteğide var en azından bizim burda vodafone o desteği sağlıyor ama bu halde youtube videolarının takılması beni üzdüShazamı felan indirdim bi kaç müzik dinlettim buldu 3 krşta ona gitti yani fakir ama gururluysanız classım sarsılmasın diyorsanız hiç kaçırmayın
ya ben attığı oyunları neden göremiyorum oyunlar menüsünde
umredeyken aldım daha 1 hafta anca oldu.Teli şuan ing kullanıyorum.Maps işi beni bayagı sardı avea hatlı kullanıyorum acaba fatura kabarırmı.Teli türkçeye çevirebilecegim dil seçenegini nasıl yüklerim arkadaşlar.
ilk çıktığında aldım şimdi normal zamanda telefon şarj oluyor diyor niye böyle diyor acaba
quote:
Orijinalden alıntı: balci1987
ya ben attığı oyunları neden göremiyorum oyunlar menüsünde
Uygulamar > Yükleme menüsünde görülüyor yeni yüklediğin oyunlar ilk seferinde bende şaşırıp aranmıştım biraz :) gerçi şimdiye kadar seninde bulmuş olman gerekiyor :)
arkadaşlar ben alalı 2 hafta oldu c5 ekran söylendiği gibi ve kamera çekimi duraklayarak çekiyor izleme esnasında ise durakladığı yerlerde mozoik oluşuyor servise verdim kvk ya 3gün önce şimdi parça değişimi bekleniyor.. şimdiki aklım olsa almazdım beklentimi karşılamadı
quote:
Orijinalden alıntı: rasimoz1
arkadaşlar ben alalı 2 hafta oldu c5 ekran söylendiği gibi ve kamera çekimi duraklayarak çekiyor izleme esnasında ise durakladığı yerlerde mozoik oluşuyor servise verdim kvk ya 3gün önce şimdi parça değişimi bekleniyor.. şimdiki aklım olsa almazdım beklentimi karşılamadı
bende sıkıntı yok
arkadaşlar selam,
bugün aldım bende telefondan. yazılım sürümü 032.010 . Yükseltmek istiyorum, nasıl yapmalıyım? Yada uğraşmayıp Nokia Store'a vereyim onlar hemen yüklüyorlar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: efe-e
arkadaşlar selam,
bugün aldım bende telefondan. yazılım sürümü 032.010 . Yükseltmek istiyorum, nasıl yapmalıyım? Yada uğraşmayıp Nokia Store'a vereyim onlar hemen yüklüyorlar mı?
Nokia Store'da biz yapamıyoruz demişlerdi. Bilgisayardan Ovi Suite, Pc Suite veya Nokia Software Updater yöntemlerinden birini kullanarak yapabilirsin ama yeni sürümü görme garantileri yok. Ben epey araştırdıktan sonra telefondan güncelleme seçeneğiyle çözüme ulaştım. Tabi 3G paketi lazım...
tahmini kaç mb tutuyor paket? 100mb internet paketi yeterli mi?
bir de brainwawzlar için pm atıcam bakarsan sevinirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: efe-e
tahmini kaç mb tutuyor paket? 100mb internet paketi yeterli mi?
bir de brainwawzlar için pm atıcam bakarsan sevinirim :)
700 800 kb gibi bişeylerdi sanırsam yaa çok tutmuyor.. 3 aydır kullanıyorum telefonu 100mblık pakedin en fazla 70 mb.ını kullandım o da ilk aydı.. Yetiyor da artıyor bile yani..