Şimdi Ara

## Nokia C5-03 İncelemesi | S^1 - 3.2' - 3G - GPS - WLAN - GPS - İNCE TASARIM ## (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
2
Favori
149.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yeasen

arkadaşlar ilk sayfada c5-03 de sosyal ağlar programları gördüm.bunu nasıl 5800 a yüklerim?

öyle bişey oldugunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

quote:

arkadaşlar ilk sayfada c5-03 de sosyal ağlar programları gördüm.bunu nasıl 5800 a yüklerim?

neden ?

Bu telin herşeyi aynı 5800 la.ikiside s60v5 .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

neden ?

o ona eklenmeyen bi özelliktir anca yer imi olarak görürsün ben bile format attım c5-03 e sosyal ağ programlarını yukleyemedım bı daha
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neden ?

o ona eklenmeyen bi özelliktir anca yer imi olarak görürsün ben bile format attım c5-03 e sosyal ağ programlarını yukleyemedım bı daha

aslında yüklemenin bir yolu var. Navifirm'den V20 indirip phoenix'le baştan flashlarsanız o programlar tekrar geri geliyor...

Not: CFW ile uğraştığımdan biliyorum...

• teşekkürler deniycem
  • quote:

teşekkürler deniycem

Telefon KUTUDAN ilk çıkardığınız hale donüyor...
  • Arkadaşlar bir sorum var.Dün m.facebook a girdiğimde yer bildirme çıktı ancak bir şey yapmadığım halde bugün kayboldu.Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ya da ben bu yer bildirmeyi nasıl aktifleştirebilirim?
  • Yer bildirme Opera Mobile ile aktif oluyor; ama Opera Mobile' da takıla takıla kullanabiliyorsun. (Kasıyor)
  • tel.in ram durumunu nasıl öğrenebilirim,hafıza kartına yüklenen 3-5 prog.yada tema ram ı etkilermi.
  • Eğer kurduğunuz program arka planda sürekli çalışacaksa RAM'den yer kapar.

Temalarda da yüksek renk degerleri varsa onlarda RAM'den yer kapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Yer bildirme Opera Mobile ile aktif oluyor; ama Opera Mobile' da takıla takıla kullanabiliyorsun. (Kasıyor)

Teşekkür ederim ama cuma günü ben bir şey yapmadan çıktı,cumartesi kayboldu.Buna anlam veremedim.
  • Vatanın kampanyasından Nokia C5-03 aldım, ilk defa dokunmatik telefon kullanıyorum.
    Telefonu kurcalarken; bazen ekran dondu, dokunmatik çalışmadı bazende menü tuşları işlemez hale geldi. Telefonu ne kapatabiliyorum, ne de menülerde işlem yapabiliyordum. Bende pili çıkartıp yeniden taktım.
    Telefon kilitlenince nasıl kapatabilirim.
    Bu sorunların sebebi nedir? bilen varmı?
    Benden mi kaynaklanıyor, telefondan mı kaynaklanıyor bilemedim.
    Servise gönderip haftalarca beklemek istemiyorum ama sorun devam ederse mecburen göndereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

Vatanın kampanyasından Nokia C5-03 aldım, ilk defa dokunmatik telefon kullanıyorum.
    Telefonu kurcalarken; bazen ekran dondu, dokunmatik çalışmadı bazende menü tuşları işlemez hale geldi. Telefonu ne kapatabiliyorum, ne de menülerde işlem yapabiliyordum. Bende pili çıkartıp yeniden taktım.
    Servise gönderip haftalarca beklemek istemiyorum ama sorun devam ederse mecburen göndereceğim.

Kilitlenirse öncelikle biraz bekleyin. Tepki gelmezse pili çıkarmaktan başka çözüm yok.

Telefon hafızasını aşırı doldurmayın. İsterseniz Hard Format'da atabilirsiniz. (Önceki sayfalarda paylaştım bir kaç kere...)

Hala öyle ise CFW kurun.(Onu da önceki sayfa da anlattım.)

Günlük kullanımda arka planda açık uygulama bırakmayın.

• quote:

quote:

Vatanın kampanyasından Nokia C5-03 aldım, ilk defa dokunmatik telefon kullanıyorum.

Kilitlenirse öncelikle biraz bekleyin. Tepki gelmezse pili çıkarmaktan başka çözüm yok.

Telefon hafızasını aşırı doldurmayın. İsterseniz Hard Format'da atabilirsiniz. (Önceki sayfalarda paylaştım bir kaç kere...)

Hard format atınca telefonda neler siliniyor, ayarlar değişiyor mu?

CFW nedir biraz açıklarmısınız.

• quote:

quote:

quote:

Hard formatla telefon hafızanızda ne varsa silinir. Telefonu kutudan çıkardığınız ilk hale doner. Rehberinizi hafıza kartınıza yedeklerin.

CFW: Custom Firmware

• quote:

quote:

Hard formatla telefon hafızanızda ne varsa silinir. Telefonu kutudan çıkardığınız ilk hale doner. Rehberinizi hafıza kartınıza yedeklerin.

Tamam CFW' yi anladım.

CFW yapmak için bazı proğramlar kuruluyor ve telefonun sınırlarını zorlayarak, Telefonun kendi yazılımına bağlı kalmadan kendimiz birşeyler ekleyip çıkarabiliyoruz.
    Ama CFW yapınca telefon menüleri ingilizce oluyor, ingilizce bilmeyenler kullanamıyor :)
    Doğru anlamışmıyım

• quote:

quote:

quote:

Tamam CFW' yi anladım.

CFW yapmak için bazı proğramlar kuruluyor ve telefonun sınırlarını zorlayarak, Telefonun kendi yazılımına bağlı kalmadan kendimiz birşeyler ekleyip çıkarabiliyoruz.
    Ama CFW yapınca telefon menüleri ingilizce oluyor, ingilizce bilmeyenler kullanamıyor :)
    Doğru anlamışmıyım

Kısmen doğru.

CFW ile program değil, telefona yazılım atıyoruz. Yani şu kasan takılan yazılımdan kurtulup daha temiz, gereksiz kullanılmayan seylerden arındırılmış bir yazılım (CFW) yüklüyoruz.

Su ana kadar bir tane Türkçe CFW var ama onda da küçük sorunlar var. İngilizce olanları yüklemenizi tavsiye ederim... Telefon hafızası ve RAM optimizasyonu var bu CFWlerde...

Hem zaten kendiniz CFW yapmamanıza gerek yok. Zaten çok zor...

Halı hazırda CFWler var ve telefonu zorlama diye bir şey de yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 20 Kasım 2011; 11:19:15 >

• bende 3-4 gün önce aldım 0 olarak....gayet de memnunum fazla bile geliyor açıkcası

bir şey sormak istiyorum uygulamalarda internet radyosu diye bir şey var hep görüyordum bi girip bakayım dedim 100 tane kanal var Türkiye de tak tak hepsni dinliyorsun kulaklık bile olmadan 15 dakika falan lig radyo dinledim

merak ettiğim bunun kotaya etkisi ne kadardır?? 250 mb hediye internet gelmişti 15 dakika falan dinledikten sonra arayıp baktığımda 239 küsür kaldı dedi ama öncesinde de biraz kullanmıştım neti yani radyo tam olarak ne kadar harcıyor ediyor bilemiyorum

bu uygulama hoşuma gitti bununla ilgili tam bilgisi olanlar varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

bende 3-4 gün önce aldım 0 olarak....gayet de memnunum fazla bile geliyor açıkcası

bir şey sormak istiyorum uygulamalarda internet radyosu diye bir şey var hep görüyordum bi girip bakayım dedim 100 tane kanal var Türkiye de tak tak hepsni dinliyorsun kulaklık bile olmadan 15 dakika falan lig radyo dinledim

merak ettiğim bunun kotaya etkisi ne kadardır?? 250 mb hediye internet gelmişti 15 dakika falan dinledikten sonra arayıp baktığımda 239 küsür kaldı dedi ama öncesinde de biraz kullanmıştım neti yani radyo tam olarak ne kadar harcıyor ediyor bilemiyorum

bu uygulama hoşuma gitti bununla ilgili tam bilgisi olanlar varmı

Telefonun her seyini kullanırım ama bir bu internet Radyosu'nu kullanmam.

15 dakika kullandım 11MB harcadı demişsiniz. Pek kota harcamıyor diyebiliriz o zaman...

• bende ilk kez keşfettim biraz cahil kalmışım yalnız o 15 dakikalık dan önce de bi miktar kullanmıştım ama yinede 15 dakikada minimum 8-9 mb gitti :) :) :) wifi ile oldumu sorun olmaz evdede

yolda izde arada kullanmak için iyi olur diyecektim ama sanırım az buz yakmıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.